SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!  |  Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!  |  Kom i Hytten til fredags-kampen mod AGF!  |  Fair Play-samarbejdsmøde om fredelig kampafvikling

(Endnu et) Oplæg omkring dommerne (SydSiden Online)

skrevet af thorrium Hjemmeside, Vestegnen, , 05.11.2017, 13:03

Hej, klokken er lige nu 12.48( (da jeg begyndte at skrive oplægget), stillingen i parken er 0-1! og livet er dejligt, det vil jeg sku lige slå fast!

Men, jeg sidder endnu engang og ser en kamp, hvor jeg mener dommerne ikke holder linjen, javist der kan snakkes international linje, men jeg mener ikke det holder.

Hvad er en international linje? Hvorfor skal kampe pludseligt have lov at blive mere fysiske, bare fordi det er 2 tophold?
Hvad nu hvis et af holdene ikke kan holde til at man må give albuer og lave tacklinger der er 20% voldsommere, end alle andre kampe?

Her tænker jeg specielt tilbage på en kamp for nogle år siden, mener det var med Goodson i forsvaret. I de første 30 minutter af daværende darby havde Brøndby 2 forsvars-spillere skadet, og en af skaderne var direkte medvirkende til et mål (ja situationen sidder og nærer mig!).

-

Nuvel grunden til at jeg vælger at bringe det op lige nu, mens jeg er glad og tilfreds, er at dommerne i denne kamp har valgt at til-gode se (endnu engang) voldsommere spil, som resultere i en del albuer (jeg talte 5) i de første 20 minutter, som dum og dummere i onside selv udtaler burde give gult... men som de også kommer ind på senere, nok ikke er blevet givet, grundet kampens tidlige udvikling(!!!!).

Tibbling får kampens første gule efter en "nødbremse", javist den bør måske give gult, men hvorfor er det at hans situation sætter gang i dommeren?

Det handler endeligt ikke om at FCK har dommeren på sin side, men mere om hvorfor det er sådan at dommeren ikke uddeler gult før.

Jeg ved godt jeg ikke tilføjer en masse nyt til diskursen omkring dommerne (tror de fleste af os herinde har en klar holdning til dommerstandarden), men måske er der nogle der kan belyse en regel, eller en udtalelse som forklare det...

Og måske, bare måske bliver det her set af EB, Onside... Og hvem der ellers kommer herind i tide og utide for at stjæle udtalelser...
Måske kan der komme diskurs ud af det.

God anden halvleg.

---
because I can

Synes godt om (7) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
536151 indlæg i 25826 tråde, 12335 registrerede brugere, 268 brugere logget ind(12 registrerede, 256 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^