SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Kom i Hytten til forårets første hjemmekamp!  |  Kom med til topkampen i Herning for blot 195 kr.!   |  Ta' med på busturen til Aalborg på søndag!  |  Bustur til Lyngby INKL. kampbillet for blot 100 kr.!  |  Busture fra Jylland og Fyn til pokal-derbyet i Parken

Strudals skjulte dagsorden. (SydSiden Online)

skrevet af CVST Hjemmeside, Torshavn, , 08.11.2017, 14:38

Hvorfor er det så vigtigt for dig at fortælle omverdenen, at du ikke synes Zorniger har ret, angående hans bedømmelse af TF´s arbejde i Brøndby?
Er det ikke ligemeget? Det er snart 2 år siden nu.
Zorniger har sagt siden kort tid efter han kom klubben, at han var meget imponeret over det arbejde som TF havde efterladt. Og jeg ser da ikke nogen grund til, at han skulle sige det hvis det ikke var sandt?!?!

Vi er nok godt alle klar over, at TF aldrig havde prøvet at træne et seniorhold før, hvilket påvirkede hans måde at lede Brøndbys seniormandskab på.
Men han bidrog trods alt med at bringe en klubfølelse/kultur tilbage som har været væk længe, og så endte han altså med at ryge i top 3 trods at han aldrig rigtig fik holdet til at fungerer.
Og han gav de unge så meget støtte, at en spiller som Durmisi offentligt har dedikeret en stor del af hans succes til TF.
Og Hjulsager stod også frem og var ked af det, da TF stoppede.

Så kom nu videre, istedet for hele tiden at trække tråde tilbage til en træner som ikke er her mere.
Brøndby har haft et hav af elendige spillere siden Michael Ladrup, og det kunne man jo også nævne noget oftere.
F.eks så kunne det da være meget interessant at se hvad TF kunne have fået ud af det, hvis Kasi-Jesper der var kommet med en masse millioner - Han havde nok ikke bare hentet 3 gamle afdankede og halv/helskadede spillere, for at bringe lidt klubkultur tilbage.

Så ja... TF er ikke træner mere, Auri er ikke træner mere, Kent Nielsen er ikke træner mere og Henrik Jensen er ikke træner mere. Kom nu videre!

---
https://www.facebook.com/herborgtorkilsdottir
https://www.facebook.com/groups/128501850682236/

Synes godt om (15) Synes ikke om (4)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
522686 indlæg i 25084 tråde, 12029 registrerede brugere, 82 brugere logget ind(2 registrerede, 80 gæster)
powered by my little forum  ^