SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Hytten holder åbent efter KMD Cup d. 12/1  |  Fortsatte restriktioner betyder farvel til farverige tifoer  |  Projekt: Ombyg Sydsiden!  |  Julefrokost m.v. i Hytten til sdste kamp i 2017  |  Ta' med på busturen til Haderslev på søndag!

Strudals skjulte dagsorden. (SydSiden Online)

skrevet af Returnofthemack, 2730 Lykke, , 08.11.2017, 19:15

Jeg må erkende, at jeg mister mere og mere for Mark Strudal, hver gang han kommer med sine illoyale udtalelser, som efterhånden bare virker sølle fra en mand, der selv har cheftrænerdrømme, og som har et ego på størrelse med VP og derfor ikke kunne tåle en stærk tysker.
At man ikke kan se, hvordan Strudals harme næsten flyder ned ad skærmen, er mig ubegribeligt, og jeg må give brugeren helt ret, der påpeger, at de ikke burde bruge ham mere.

Det er muligt, Thomas Frank oppe i sit hoved havde en plan for, hvad der skulle ske på banen, men han kunne på ingen måde få nogen spillere til at forstå, hvad det var han ville.
At det er Thomas Franks onkel morfar-tilgang til spillerne og spillet, der har lagt fundamentet for Zorniger er helt ude i skoven, for man kan nærmest ikke ændre mere på tingene, end Zorniger har gjort. Jeg ved godt, Risa Durmisi stolede meget på Frank, og at mange talenter godt kunne lide hans hyggedanske mentalitet, men dette udgør altså ikke Zornigers fundament i dag.

Niels Lunde siger det selv: Vi har fået nøjagtig, hvad vi har ledt efter - en stærk personlighed, der samtidig også kan sætte holdet op, så det vinder. Ikke en svag personlighed, som vi har haft så mange af efterhånden, at det nu var tid til en mentalitetsændring.

Dette sker ihvertfald ikke under Zorniger.

https://www.tv3sport.dk/sport/fodbo...pressede-frank-snup-vores-fridag


Jeg ved ikke med jer, men jeg er bedøvende ligeglad, hvor lidt Zorniger lytter til spillerne eller sin stab. Det er ham, der bestemmer, og en sølvmedalje, en pokalfinale og første sejr i siloen i 13 år siger, at han gør det rigtigt.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Synes godt om (13) Synes ikke om (0)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
521673 indlæg i 25024 tråde, 12019 registrerede brugere, 201 brugere logget ind(20 registrerede, 181 gæster)
powered by my little forum  ^