SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Kom i Hytten før kampen mod Aab!  |  INFO om busturen til Horsens på fredag  |  Kom i Hytten til guld-duellen på mandag!  |  Busture til derbyet fra Jylland og Fyn  |  Brøndby Support tager afstand fra vold

Transfer ang Økonomi (SydSiden Online)

skrevet af Patte, , 09.11.2017, 10:25

Jeg tænker det er flere ting der tæller for/imod mht økonomien.

Vi har (så vidt jeg ved) budgetteret med en plads i top 6. Ligger vi nummer ét når TV- og præmiepenge udbetales, så er der over en sæson nogle ekstra millioner at hente der.

Derudover går rygterne jo på at Tibbling var billig, Vigen kostede ikke alverden og Randers har ikke fået en formue for Fisker. Mukhtar er den helt store post på transferfronten den seneste tid. Derimod har man helt sikkert budgetteret med at hente nogle millioner via spillersalg, der aldrig skete.

Jeg ved selvfølgelig ikke med løn, her kan jeg ikke forestille mig at Tibbling er billig, da han må have haft flere tilbud, til gengæld kan jeg ikke se at Fisker skulle koste alverden på den front.

Til sidst må man bare være glad for, at vi ikke har vild gæld længere, da den, så vidt jeg husker, huggede 10-12 millioner af regnskabet de sidste par år.

Alt i alt: Jeg tror vi er spændt stramt til i forhold til budgettet, men at budgettet også er lagt efter at vi klarer os væsentlig dårligere end vi ligger til at gøre pt. HVIS vi henter et mesterskab, eller bare ligger nummer ét i de runder hvor TV-penge udbetales, så tror jeg allerede man har hentet noget der. Og så må vi se om Rønnow evt. ryger til januar eller til sommer.

Synes godt om (1) Synes ikke om (0)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
528735 indlæg i 25464 tråde, 12221 registrerede brugere, 137 brugere logget ind(18 registrerede, 119 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^