SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!  |  Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!  |  Kom i Hytten til fredags-kampen mod AGF!  |  Fair Play-samarbejdsmøde om fredelig kampafvikling

Zanka han er "gay" (SydSiden Online)

skrevet af Smuksakken, , 09.11.2017, 19:01

Hey alle med-fans.

Tak for en helt fantastisk kamp i parken i søndags! Det er svært at få armene ned. Stemningen helt i top hele vejen, MEN!

Det er simpelthent for pinligt at stå ved siden af så mange der står og skråler "Zanka han er gay". Det er 2017, og at være gay er ikke nogen skældsord længere.
Københavnerne og andre har det med at stemple os som ubegavede, men lige på denne her må jeg fandme give dem ret. Jeg ved godt at vi nok ikke kommer til at se mere til lige ham de næste par år, men det er princippet.

Det bedste ville selvfølgelig være hvis folk kunne snappe ud af deres stenalder-bobbel, men ellers kunne det være fedt hvis der blev hjulpet lidt fra folk med megafonerne og bare folk helt generelt (Selvfølgelig ikke midt i kampen, men det her var også i pausen).

Jeg kan heller ikke fordrage Zanka, men noget helt andet er jo at manden elsker når dette bliver sunget? Det er det største backfire jeg længe har set. Han får opmærksomhed, og er da totalt ligeglad med at blive kaldt gay, og udstiller os samtidig som nogle homofobiske idioter der ikke har læst en nyhed i 5 år.

Så lad os allesammen stramme op på dette, det ville klæde vores image udadtil :)

Synes godt om (57) Synes ikke om (25)
Låst tråd
 

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
536140 indlæg i 25825 tråde, 12335 registrerede brugere, 289 brugere logget ind(18 registrerede, 271 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^