SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Bustur til Belgien - Europa League  |  Kom i Hytten til EL-kampen mod Spartak Subotica!  |  Nyt galleri: Billeder fra søndagens sejr over FCN  |  Busture til derbyet fra Jylland og Fyn  |  Mulig 4. runde i EL: Belgien eller Polen

Skal vi håbe på at FCK kommer i mesterskabsspillet? (SydSiden Online)

skrevet af eomleinad E-mail, , 04.02.2018, 20:37

Jeg håber, de kun kommer i Gruppespillet. Jeg vurderer mit ønske ud fra de europæiske muligheder, fordi pengene herfra betyder så sindssygt meget for pse.

Jeg tror egentlig, at sandsynligheden for, at pse kommer i Europa er lige stor, om de gør det via 4.- eller 7.-pladsen. Hvis de kommer lidt mere i gang igen, bliver de 4'er, og vi må forvente, at enten os eller FCM har store chancer for at vinde pokalfinalen. Hvis pse kun kommer i Gruppespillet må man formode, at de, selv med fortsat dårligt spil, vil ende på 7.-pladsen. Her vil de så, som det ser ud nu, møde FCN, hvilket ikke bliver en nem kamp.

Eftersom jeg synes, de to scenarier er ret ens, så synes jeg, det ville være fryd at se dem fejle helt ved ikke at komme med i Mesterskabsspillet. Det vil forhåbentligt få dem til at komme ind i en lidt ond cirkel, hvor de får sværere ved at motivere de store stjerner på holdet, hvilket fører til endnu dårligere resultater. Og de vil nok miste nogle fans undervejs, og hvis nedturen fortsætter, så får de sværere ved at tiltrække spillere fra samme niveau, som de kan nu.

Synes godt om (1) Synes ikke om (0)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
531623 indlæg i 25604 tråde, 12275 registrerede brugere, 268 brugere logget ind(5 registrerede, 263 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^