SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Kom i Hytten til forårets første hjemmekamp!  |  Kom med til topkampen i Herning for blot 195 kr.!   |  Ta' med på busturen til Aalborg på søndag!  |  Bustur til Lyngby INKL. kampbillet for blot 100 kr.!  |  Busture fra Jylland og Fyn til pokal-derbyet i Parken

Hyldest til Coach..og staben (SydSiden Online)

skrevet af Returnofthemack, 2730 Lykke, , 04.02.2018, 23:49

Fantastisk kamp af drengene i dag. Vi er med hele vejen, og PSE er vel kun rigtig tæt på, da Falk misser sin kæmpe chance.
Det er svært at udpege en, der virkelig skinner, for alle gør, hvad de skal, og ingen falder igennem. Skulle jeg udpege én, der udmærker sig, må det være Kamil, der ud over målet også bruger sin enorme fysik virkelig godt.

Under kampen sad jeg tænkte på, hvor helt utroligt meget, vi har rykket os på to år - det er vildt gutter, at én mand kan gøre en så stor forskel for i bund og grund, er det Zornigers fortjeneste.
Selvfølgelig skal vi også huske den stab, han har samlet omkring sig, og ser man "29 dage" kan man se, hvor professionel strukturen er blevet.

Det slog mig nemlig også i dag, at vi slår PSE på fysikken. Det lader simpelthen til, at vi er i decideret bedre form end dem, og dét er alligevel et parameter, vi ikke har tillagt samme betydning før.

Hvor jeg dog ønsker for os alle sammen, men også for Coach, at han kan få sit mesterskab - det har han virkelig fortjent.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Synes godt om (33) Synes ikke om (0)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
522681 indlæg i 25084 tråde, 12027 registrerede brugere, 108 brugere logget ind(15 registrerede, 93 gæster)
powered by my little forum  ^