SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Kom i Hytten til fredags-kampen mod AGF!  |  Fair Play-samarbejdsmøde om fredelig kampafvikling  |  Derbydag i Hytten: Brunch, dobbelt op og hygge  |  Ta' med på busturen til Herning d. 29/10  |  Kom i Hytten til kampen mod OB mandag d. 22/10

Nedtakt FCK- Brøndby lidt langt (SydSiden Online)

skrevet af Markus95, Svanemøllen, , 06.02.2018, 16:12

Jeller du er jo helt væk. Selvfølgelig skal Pukki score på chancen til sidst og selvfølgelig havde han været syndebukken hvis Skov scorede lige efter den mest pinlige afslutning. At han slipper for kort på den ynkelige tackling mod Boilesen (ja jeg synes det var tåkrummende uanset hvem der lavede den og hvem det gik ud over) ændrer ikke på at han gambler med resten af holdet. At han ikke fik gult var lidt af en joke og hvis vi havde været uheldige havde en af dommerne set det som et slag så han havde fået rødt og vi havde sandsynligvis tabt den kamp. Så bare fordi han slap for kort og vi endte med at vinde trækker det fandme stadig ned i karakter når man gør sådan noget pis. Vi snakker ikke om en der redder bolden med hånden på stregen, en nødbremse eller noget tredje der evt. kunne have været sejrsgivende, men en uprovokeret tackling langt fra bolden og nede i deres ende. At han var god i andre facetter af kampen er det eneste der redder ham fra dumpekarakter.

Det her bliver sæsonen der afgør om Pukki er gud eller en decideret farce. Hvis vi ikke vinder guld pga. Pukki brænder chancer på samlebånd og han ender med at gå på fri transfer mister jeg alt respekt for den mand. Sidste sæson er den eneste hvor han har været decideret god i snart fire sæsoner. Han har vist at bare et rygte om at komme til fucking Panathinaikos ødelagde ham mentalt og alligevel tøver han med at forlænge her hvor han har tryghed og tillid. Hvis han bomber guld til os er alt selvfølgelig tilgivet og han må for min skyld gerne smutte, hvis han ikke vil spille champions league med os. Jeg tvivler desværre bare på at det kommer til at ske.

Synes godt om (2) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
535357 indlæg i 25784 tråde, 12321 registrerede brugere, 300 brugere logget ind(11 registrerede, 289 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^