SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Kom i Hytten før kampen mod Aab!  |  INFO om busturen til Horsens på fredag  |  Kom i Hytten til guld-duellen på mandag!  |  Busture til derbyet fra Jylland og Fyn  |  Brøndby Support tager afstand fra vold

Ny sag om DBU. (SydSiden Online)

skrevet af Zorniger E-mail, , 08.02.2018, 14:30

» Sjovt nok føler næsten samtlige klubber sig snydt af DBU på den ene eller
» anden måde.

Nok ikke pse helt så meget.

Men ja, der er nok altid nogen fans, der synes, at det altid er dommerens eller DBU's skyld, at de tabte. Men her opstiller Jeller bare en brøkdel af en række af mærkelige kendelser, bommerter osv. fra DBU og er det så ikke relevant at diskutere det?

Ellers må du pille hver enkelt ting fra hinanden og fortælle hvorfor vores/Jellers kritik så er helt ved siden af?

Jeg kan godt forstå dig lidt, for jeg kan også krumme tæer over udokumenterede og mærkelige konspirationsteorier. Men det er nok ikke helt usandsynligt, at der eksisterer nogen som helst korruption i DBU, når man ser på nogle af disse sager. For du vil vel ikke afvise, at der er massiv korruption i andre sportsorganisationer som FIFA, UEFA, OL-komiteen osv.?

Jeg siger ikke, at Hørsholt (eller hvem det nu er for tiden) overrækker en pose med dollartegn på til DBU-folk i en mørk gyde. Men noget kunne godt tyde på, at der er personer med pse-sympatier eller "hvis-du-hjælper-mig-så-hjælper-jeg-dig"-typer i DBU.

Korruption lever desværre mange steder i forskellige former, så jeg kan ikke se, at man totalt kan afvise at sådan noget kan eksistere i DBU.

Synes godt om (4) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
527495 indlæg i 25420 tråde, 12198 registrerede brugere, 406 brugere logget ind(58 registrerede, 348 gæster)
powered by my little forum  ^