SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

SønderjyskE-kampen i billeder  |  Ta' med på busturen til Århus d. 23/9  |  Kom i Hytten til kampen mod FCM  |  Få stillet sulten i Grillen før busturen til Genk  |  Bustur til Belgien - Europa League

Guide til at se Brøndby i udlandet fra PC eller Mac (SydSiden Online)

skrevet af dr_kvist, , 04.03.2018, 01:44
(redigeret af dr_kvist, 04.03.2018, 01:59)

Kære Medfans

Der har på det seneste været mange forespørgsler på at se Brøndbys kampe fra folk som er ude og rejse i udlandet.

Her følger en guide til hvordan jeg selv ser Brøndby via en gratis VPN, som omdirigerer signalet, således at dataen kommer fra en dansk server. På den måde kan man fuldt lovligt bruge sit Dplay eller Viaplay i udlandet, og behøver derfor ikke ty til mere eller mindre ulovlige streaming sites. Du skal dog stadig have en aktiv Viaplay eller Dplay konto for at benytte dig af nedenstående.

DISCLAIMER: Hola er en gratis VPN og virker derfor ikke til alle sites F.eks. kan du ikke se DR i udlandet. Til dette skal du benytte dig af en VPN som tager betaling for det. Hola har også engang virket til Netflix og HBO, således at du kunne låse op for det amerikanske indhold i Danmark, det gør det så vidt jeg ved, ikke mere. Hola er en simpel VPN (derfor er den også gratis). Jeg tolker det således at Viaplay og Dplay med vilje ikke lukker ned for at man kan se deres tjenester med Hola i udlandet. For ellers ville de nemt kunne have gjort det, ligsom tilfældet er med DR, Onside, Netflix, HBO mfl. Derfor vær taknemmelig for at vi kan nyde Brøndbys kampe lovligt og i god kvalitet på denne måde!

Her følger guiden til installering af Chroma og Hola:

1. Download Chrome browseren til Mac eller PC: https://www.google.com/chrome/

2. download Hola VPN værktøj til Chrome: https://chrome.google.com/webstore/...hlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=da

Efter at du har installeret og aktiveret hola, går du ind på Viaplay's eller Dplay's hjemmeside. Indstil Hola (i top højre hjørne) til at hente data fra Danmark, og viola!, så burde din Viaplay eller Dplay være fuldt ud funktionsdygtig i udlandet.

God fornøjelse ;-)

Synes godt om (5) Synes ikke om (2)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
533547 indlæg i 25695 tråde, 12298 registrerede brugere, 305 brugere logget ind(20 registrerede, 285 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^