SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!  |  Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!  |  Kom i Hytten til fredags-kampen mod AGF!  |  Fair Play-samarbejdsmøde om fredelig kampafvikling

Brøndby - OB, nedtakt & karakter (SydSiden Online)

skrevet af liulindberg, , 05.03.2018, 08:45

Som sædvanligt er SSO et hårdt publikum og det skal vi være. Hvis man ikke er sin egen største kritiker så udvikler man sig heller ikke!

Jeg noterede mig at der var mange der var bange for denne kamp fordi vi på det seneste har haft meget svært ved at nedbryde OB. Vi så også at OB oftest spillede med 11 mand på egen banehalvdel og udelukkende lukrerede på kontra.

Ikke desto mindre vil jeg mene at vi ikke havde de store problemer med at slå dem på trods af at de havde haft én hviledag mere og vi jo som sædvanligt spiller vores meget fysisk krævende spil.

Vi gav færre chancer væk end mod Helsingør og selvom det flere gange så ud som om at OB havde masser af plads at spille på så ved vi jo at det er en naturlig konsekvens af vores egen måde at spille på. Hvis første modstanderen får sat 4-5 afleveringer sammen så er der masser af plads at spille på. Vi kom dog altid med tilbage og det er jo ikke fordi vi er overspillet til sidst at de score.

Så virkelig en klassekamp af holdet som Zorniger også selv siger. Tre kampe på en uge = tre sejre. Det var lige godt Codans ;).

Synes godt om (2) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
536104 indlæg i 25824 tråde, 12335 registrerede brugere, 298 brugere logget ind(13 registrerede, 285 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^