SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!  |  Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!  |  Kom i Hytten til fredags-kampen mod AGF!  |  Fair Play-samarbejdsmøde om fredelig kampafvikling

Selskabsmeddelelse 01/2018: Årsrapport 2017 (SydSiden Online)

skrevet af AndreasLoppenthin, , 07.03.2018, 00:24

Tak for den udførlige indføring! Jeg lige en længere snak med min sambo om regnskabstyring, og jeg kan forstå at det ikke en helt enkel sag.

Men det lader da bestemt til at se positivt ud! Og jeg tror da også at de 25 millioner bør være til st hente. Især fordi netto transferindtægter, som jeg forstår det, ikke inkluderer evt. udgifter til erstatninger. Dog lader det til at restværdien af den solgte spillers kontrakt trækkes fra, og hvis man lægger det sammen med mulige videresalgsklausuler og uddannelsespenge, betyder det formentligt at vi skal sælge for minimum 30-35 millioner. Det får vi næppe for Rønnow (med mindre Crystal Palace pludselige ringer igen), så du har desværre nok ret i at vi også må slippe Nørgaard.

Der er selvfølgelig også den mulighed at vi kan sende Rønnow afsted for 20-25 og skrabe de sidste 5-10 millioner sammen på lidt klatsalg? Mon Wilzcek, mensah, sikosek og hvad der ellers er af fyld kan få os derop af?

---
Ægte brøndbyfans tør være kritiske

Synes godt om (3) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
536025 indlæg i 25822 tråde, 12334 registrerede brugere, 344 brugere logget ind(25 registrerede, 319 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^