SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!  |  Ta' med på busturen til Horsens på søndag!  |  Kom i Hytten til kampen mod OB på søndag!  |  Indkaldelse til ordinær generalforsamling d. 20/3  |  Kom i Hytten til forårets første hjemmekamp!

Selskabsmeddelelse 01/2018: Årsrapport 2017 (SydSiden Online)

skrevet af AndreasLoppenthin, , 07.03.2018, 00:24

Tak for den udførlige indføring! Jeg lige en længere snak med min sambo om regnskabstyring, og jeg kan forstå at det ikke en helt enkel sag.

Men det lader da bestemt til at se positivt ud! Og jeg tror da også at de 25 millioner bør være til st hente. Især fordi netto transferindtægter, som jeg forstår det, ikke inkluderer evt. udgifter til erstatninger. Dog lader det til at restværdien af den solgte spillers kontrakt trækkes fra, og hvis man lægger det sammen med mulige videresalgsklausuler og uddannelsespenge, betyder det formentligt at vi skal sælge for minimum 30-35 millioner. Det får vi næppe for Rønnow (med mindre Crystal Palace pludselige ringer igen), så du har desværre nok ret i at vi også må slippe Nørgaard.

Der er selvfølgelig også den mulighed at vi kan sende Rønnow afsted for 20-25 og skrabe de sidste 5-10 millioner sammen på lidt klatsalg? Mon Wilzcek, mensah, sikosek og hvad der ellers er af fyld kan få os derop af?

---
Ægte brøndbyfans tør være kritiske

Synes godt om (3) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
523555 indlæg i 25133 tråde, 12040 registrerede brugere, 176 brugere logget ind(0 registrerede, 176 gæster)
powered by my little forum  ^