SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Prematch med dobbelt op i Hytten før DK-Panama  |  Program for slutspillet  |  Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!  |  Ta' med på busturen til Horsens på søndag!  |  Kom i Hytten til kampen mod OB på søndag!

Pokalkamp (SydSiden Online)

skrevet af Mr. Jinx, , 08.03.2018, 07:49

Tak for info.

Vinder vi the Double ville det være så vildt og lækkert, og skulle det betyde FCK kom i Europa, ville jeg sku ikke ærge mig så meget.

For dansk fodbolds fremtid skal de skrabe lidt point sammen til os.

Dog hader jeg fck, men eftersom det nu er umuligt at komme i CHL uden en helvedes masse medvind på "cykelstien", så har vi brug for FCK´s point i Europa, hvis vi skal op på den 12 plads og bedre muligheder for adgang til CHL.

Groft sagt et FCK i europa, er bedre for dansk fodbold end at Hobro pisser point væk.

Og ja, vi hader alle fck, men nu er vi selv ved at være tilbage ved fordoms styrke og skibet er ved at være vendt med snuden på rette kurs. Pengene og økonomien bliver gradvist bedre og bedre, så når vi er helt tilbage og kontoen igen har sorte tal på bundlinien, og vi for alvor kan spille med i europa, vil flere danske point til kontoen være bedre for alle danske hold.


Ja fck er nede pt. og de skal tabe så meget som muligt, men vi kan ikke klare den med hobro i europa eller et andet dansk hold der pisser point væk.

Synes godt om (8) Synes ikke om (4)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
523893 indlæg i 25154 tråde, 12044 registrerede brugere, 193 brugere logget ind(11 registrerede, 182 gæster)
powered by my little forum  ^