SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!  |  Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!  |  Kom i Hytten til fredags-kampen mod AGF!  |  Fair Play-samarbejdsmøde om fredelig kampafvikling  |  Derbydag i Hytten: Brunch, dobbelt op og hygge
NedreSyd

20.12.2017, 13:47
 


Synes godt om (13)
Synes ikke om (1)

Anbefaling: Fantastisk analyse af Brøndby under AZ (SydSiden Online)

http://3point.dk/stor-analyse-af-alexander-zornigers-broendby-if/

Al kredit til Jakob Hansen (U14 Masterclass træner i Brøndby IF) og 3point.dk for en storslået og indsigtsfuld gennemgang.

Jeltsin

20.12.2017, 21:56

@ NedreSyd
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Anbefaling: Fantastisk analyse af Brøndby under AZ

Tja, er da meget fedt med sådan en analyse, men hvis jeg lige tænker efter her bagefter, så har jeg svært ved at se, hvad man skal bruge det til.

Jeg synes, at det var mere interessant at analysere svaghederne og styrkerne i konceptet og sammenholde dette med de øvrige hold.

MortenMic

21.12.2017, 11:38

@ Jeltsin
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Anbefaling: Fantastisk analyse af Brøndby under AZ

Jeg tænker at analysen er lavet i forhold til at uddanne spillere til systemet. Ikke til at diskutere, hvad der virker og ikke virker.
Jeg synes faktisk at det er ret vigtigt, at brøndbys ungdomstrænere forholder sig selvstændigt til hvilke kompetencer, der skal arbejdes med i forhold til de forskellige positioner.
Det andet har vi alle journalisterne og eksperterne på Tv til at snakke om.

thorrium

Hjemmeside

Vestegnen,
23.12.2017, 00:58

@ Jeltsin
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Anbefaling: Fantastisk analyse af Brøndby under AZ

» Tja, er da meget fedt med sådan en analyse, men hvis jeg lige tænker efter
» her bagefter, så har jeg svært ved at se, hvad man skal bruge det til.
»
» Jeg synes, at det var mere interessant at analysere svaghederne og
» styrkerne i konceptet og sammenholde dette med de øvrige hold.

Som MortenMic siger kan det være for nye spillere (specielt ungdomspillerne, som der har været snakket om flere gange skal udannes til systemet mere målrettet), men jeg tænker også at det kan være for vores skyld (fans).

Jeg mener selv jeg er i stand til at evaluere på Brøndby og foldboldt på et (relativt) sagligt niveau objektivt, men jeg er i syvende og sidst ikke udannet indenfor fodbold, og finder det derfor interessant at læse mere i dybden med hvad de tænker omkring holdet og de forskellige faser i spillet.

For at sætte det mere i perspektiv, så mener jeg at Brøndby har haft 2 meget fagligt dygtige trænere (på hver sin måde), men at analyser som denne specielt åbner op for os (fans), så vi kan forstå vores træners beslutninger på en bedre måde.

Tænk på Thomas Frank, om man kan lide ham eller ej, det må være op til en selv, men manden er teoretisk rigtig fint uddannet, og hans indgang til fodbold mener jeg ikke som udgangspunkt der er noget galt med. Men når han forklarede sig enten gennem pressen, i direkte interviews eller via den hemmelige, ja så kunne det nemt føles som "fluff".

Analyser som denne giver os mulighed for at danne et indblik i det teoretiske på professionelt niveau, og jeg velkommer det.

---
because I can

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
535888 indlæg i 25817 tråde, 12328 registrerede brugere, 385 brugere logget ind(33 registrerede, 352 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^