Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osVi er i pokalfinalen for første gang siden 2008 – og det bliver et derby mod fck. Dette er en kamp som på ingen måde behøver nogen salgstale. Derfor springer vi direkte til alt relevant information, du som Brøndby-fan skal har brug for om dagen:

ALLE I GULT
Vi har en unik mulighed for at dominere stadion denne dag. Derfor opfordrer vi til, at ALLE – og vi mener ALLE – er iklædt gult på alle Brøndby-afsnit!
Brøndby Shoppen har produceret en billig gul t-shirt, så hvis du ikke allerede har en gul trøje til dagen, så slå vejen forbi og køb en pokalfinale T-shirt.

MØDESTED OG FÆLLES MARCH FRA KGS. NYTORV
Der er fælles mødested for alle Brøndby-fans i området omkring Kongens Nytorv fra kl. 11.00.
Vær senest på pladsen ca. kl. 13.30, og forvent afgang fra pladsen omkring kl. 14.00. Vi håber, at alle Brøndby-fans vil deltage i denne march, så vi kan samle over 10.000 gulklædte i Københavns gader!

STEMNINGSAFSNIT
Vi satser stort til en kamp af denne kaliber – der vil derfor både være capoer og trommer på nedre og øvre C. Hvis du har billet til øvre C, skal du søge mod midten og bunden af tribunen for at deltage i stemningen. Det er vores håb, at størstedelen af de 8.800 Brøndby-fans på C tribunen vil deltage aktivt i opbakningen til holdet.

BILLETTER
Sæsonkortholdere har nu haft mulighed for at udnytte sin forkøbsret. De resterende billetter til vores afsnit bliver sat til salg onsdag kl. 16.00 i billetskuret ved Brøndby Stadion samt i Århus kl. 15.00 og i Kolding kl. 18.00. Mere info kan findes her:

http://brondby.com/nyhed/2017/05/15/saadan-udnytter-du-din-forkoebsret-til-pokalfinalen

NEUTRALE AFSNIT
De neutrale afsnit på A-tribunen blev revet væk tirsdag morgen. Der vil i givet fald være mange fans fra begge lejre, som har købt til disse afsnit. Vi forventer, at mange Brøndby-fans vil sætte disse til salg igen, når de selv har sikret sig billet til C eller D tribunen - hold derfor øje med diverse fan-fora, facebook-grupper ol. for muligheden for billetter til neutrale afsnit.
Vær opmærksom på, at klub-merchandise ikke er tilladt i neutrale afsnit, men at normale gule T-shirts naturligvis ikke kan forbydes.

Se FAQ om det åbne billetsalg på brondby.com her

--

BUSTURE FRA FYN OG JYLLAND
Brøndby Support arrangerer busture fra Nordjylland, Vestjylland samt Sønderjylland og Fyn INKL. kampbillet til øvre C. Disse sælges med forkøbsret for medlemmer i medlemsområdet på brondbysupport.dk. Såfremt der er flere pladser tilbage, åbnes der for salg til ikke-medlemmer onsdag d. 17.05 kl. 15.30.

http://brondbysupport.dk/index.php?option=com_webshop&group=2

UPDATE PÅ BUSTURENE d. 23.05 kl. 14.30:

Bustur fra Sønderjylland: UDSOLGT!
Opsamling: Åbenrå, Toftlund, Vejen, Kolding

Bustur fra Vestjylland samt Fyn: ÅBNET FOR EKSTRA PLADSER*
(BÅDE BUSTUR MED KAMPBILLET SAMT BUSTUR UDEN KAMPBILLET)

Opsamling: Struer, Holstebro, Herning, Vejle, Fredericia, Odense, Nyborg, Korsør

Bustur fra Nordjylland: UDSOLGT!
Opsamling: Hirtshals, Hjørring, Aalborg; Hobro, Randers; Århus, Horsens, Vejle, Fredericia, Odense, Nyborg, Korsør

*De ekstra pladser fra Vestjylland (og Fyn) sælges for medlemmer i medlemsområdet på brondbysupport.dk samt til ikke-medlemmer via webshoppen17.02.2019 Esbjerg fB - Brøndby IF* Superligaen
Kl. 15:00
24.02.2019 Brøndby IF - Randers* Superligaen
Kl. 15:00
10.03.2019 Brøndby IF - Aab* Superligaen
Kl. 15:00
03.04.2019 OB - Brøndby IF* Superligaen
Kl. 15:00