Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osTirsdag kl. 20.45 danner Vilfort Park rammen om kampen mellem Danmark og Tyskland, hvor 25 års jubilæet for EM-triumfen i Sverige i 92 fejres.

Vi åbner Brøndby Supports klubhus, Hytten før kampen og inviterer alle til at komme forbi og deltage i optakten til denne særlige kamp.
Vilfort Park
At det lige netop er Vilfort Park, der danner rammen for jubilæumskampen er jo super passende, idet Brøndby legenden Kim Vilfort jo som bekendt, var manden, der med sit legendariske mål til 2-0 sikrede den fantastiske sejr i EM-finalen i 92. Ud over Kim Vilfort, så var der masser af Brøndby legender med på dette EM-hold: Bl.a. John Faxe Jensen, der scorede til 1-0 med et drømmehug i finalen, Peter Schmeichel, der lavede helt utrolige redninger, Lars Olsen, Kent Nielsen, Kim Christofte og mange flere spillere, der enten spillede eller havde spillet i Brøndby IF.

Prematch-arrangement i Hytten
Hytten afholder prematch-arrangement fra kl. kl. 17.00-20.15, hvor alle er velkommen. Her kan du lade op med venner og bekendte samt købe mad og drikkevarer til rimelige priser (bl.a. 5 stk. Tuborg eller Tuborg Classic for 175 kr.).

DOBBELT OP fra 17.00-18.00
Der vil være DOBBELT OP i den første time fra kl. 17.00-18.00 på fadøl, Somersby og sodavand.


Kom forbi og få stillet sulten i Grillen før kampen
Der vil til denne kamp være mulighed for at købe diverse mad fra Grillen før kampen. Bl.a. den populære Hytte-burger enten med eller uden pommes frittes.

Hytten/Grillen har en elitesmiley og drives af engagerede frivillige kræfter, der gør alt de kan for, at din oplevelse i Hytten bliver helt i top.

 


Opladning af telefon, garderobe samt print af kampbillet:
Du kan du få opladet din telefon i Hytten, få opbevaret jakker, tasker eller lignende i vores garderobe samt få printet din kampbillet. Dette koster 20 kr.


Betalingsmuligheder:
Der vil være følgende muligheder for betaling i de 2 barer:
Indendørsbaren: Kontanter, dankort og MobilePay
Grillen: Kontanter og MobilePay


Se mere om Hytten - herunder de aktuelle priser

Hytten - stedet hvor fans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans normalt mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre fans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede med-fans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Find vej til Hytten
Du finder Hytten på Gl. Kirkevej 1, blot 200 meter fra Brøndby Stadion. Gammel Kirkevej ligger overfor Brøndby Rådhus' parkeringsplads, du kan altid se efter den gamle mølle, der står på hjørnet af Gl. Kirkevej og Park Allé.

Vi ses i Hytten!

Brøndby Support

Deltag i De Danske Roligans begivenhed "Opvarmning Danmark-Tyskland"24.02.2019 Brøndby IF - Randers* Superligaen
Kl. 15:00
10.03.2019 Brøndby IF - Aab* Superligaen
Kl. 15:00
03.04.2019 OB - Brøndby IF* Superligaen
Kl. 15:00