Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osAt en fodboldkamp er meget mere end de to gange 45 minutters spil på banen, er de færreste Brøndbyfans vel uenige i. Nu giver dig mulighed for at vise, hvor du oplever en Brøndby-kamp.

Hvordan ser din kampdag ud? Starter den hjemme hos vennerne, i Hytten eller et andet sted? Del dine fan-oplevelser med Brøndby Support og dine medfans, og deltag i konkurrencen om en kæmpe præmiepakke bestående af: 

Vi skelner ikke mellem, om du er den hardcore fan, der ikke misser én kamp på en sæson, eller om du er sofa-fan. Vi lader billederne tale, for de fortæller alle en historie. Dog er det et krav, at billedet er taget i forbindelse med en kamp i november 2017.

For at deltage skal du tagge dit foto på Instagram med #bifsup. Vi bedømmer samtlige billeder, der er uploadet på Instagram med hashtagget #bifsup, og vinderen bliver fundet fredag d 1. december 2017.

Du kan finde inspiration på vores instagram-profil og i vores galleri.


Før du deltager, vil vi gerne opfordre dig til at huske den gode stil:
 

  • Overhold regler og respekter dine aktive medfans
  • Respekter andre folks værker og ophavsret. Med andre ord: det er ikke tilladt at uploade billeder, du ikke selv har taget
  • Står du blandt de aktive masser på Sydsiden og bidrager til stemningen?
    Så overvej lige, om det er hér, du skal hive mobilen frem og tage dit snapshot. Det må aldrig gå ud over stemningen på tribunen og støtten til drengene på banen, at du vil vinde vores konkurrence.24.02.2019 Brøndby IF - Randers* Superligaen
Kl. 15:00
10.03.2019 Brøndby IF - Aab* Superligaen
Kl. 15:00
03.04.2019 OB - Brøndby IF* Superligaen
Kl. 15:00