Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osUdover at Brøndby Supports eget klubhus Hytten holder åbent i forbindelse med alle hjemmekampe, afholder Brøndby Support en række arrangementer i løbet af en sæson. Arrangementerne har oftest karakter af hyggeligt samvær med andre fans og af og til også spillere og ledere fra Brøndby IF.

De fleste af disse arrangementer afholdes i Brøndby Supports klubhus Hytten eller på Café 1964 på Brøndby Stadion.

  • Træner/ledermøder
  • Fester
  • Backgammonturnering
  • Bordfodboldturnering

Træner/ledermøder forekommer oftest op til første kamp i forårs- og efterårssæsonen. I de seneste par år har der således været arrangementer med  Hermann Haraldsson, Per Bjerregaard, Anders Bjerregaard, Kent Nielsen, Emil Bakkendorff og Ole Palmå. Hvis lejligheden byder sig arrangerer Brøndby Support også gerne temamøder, eksempelvis med deltagelse af politiet og fanforskere.

Fester er en tilbagevendende begivenhed i Brøndby Support hvor du har mulighed for at feste igennem og møde ligesindede under aldeles uformelle former. Festerne afholdes en gang eller to om året og annonceres altid i god tid på forsiden.

Backgammonturneringen og bordfodboldturneringen afholdes gerne i Hytten og byder på ren og skær hygge og afslapning hvor vinderen løber med en håneret der ofte holder i månedsvis trods flittig benyttelse.