Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osSøndag d. 18. marts spiller Brøndby IF mod FC Nordsjælland på Farum Park.

Det bliver en speciel kamp, da FC Nordsjælland og Brøndby IF er blevet enige om en toårig aftale, der giver Brøndby IF's fans bedre vilkår og billigere billetter til udekampe på Farum Park.

Aftalen er kommet istand på bagrund af forarbejde fra Brøndby Support og Alpha Brøndby, som op til kampen havde dialog med FC Nordsjælland, En dialog, som havde udgangspunkt i de høje billetpriser til kampe mod Brøndby.

Brøndby Support om denne dialog

Alpha Brøndby om denne dialog

Det glæder os utroligt meget, at man fra FC Nordsjællands side har valgt, ikke blot at indgå i dialog med udeholdets fans for i fællesskab at få skabt de bedste rammer for kampen, men også at man vælger at gå forrrest og vise andre klubber, at det kan betale sig, at indgå i en åben dialog med udeholdets fans. Vi opfordrer alle Brøndbyfans til at bakke op om aftalen.

Kort fortalt går aftalen ud på følgende:

  • FCN sænker billetpriserne til hjemmekampe mod Brøndby IF på endetribuner til 140 kr. per billet i løssalg ved stadion.
  • FCN sørger for musik (med en Brøndby-DJ) og billig udendørs bar i fanområdet bag udetribunen i Farum Park, hvor udeholdets tilskuere uforstyrret kan lade op til kampen sammen to timer før kick-off.
  • Brøndby IF medbringer kontrollører til kampene i Farum Park, som kun skal være på udeholdets endetribune og sørge for, at klubbens egne fans opfører sig, som de gør på hjemmebane.
  • Brøndby IF tager en aktiv rolle i, at klubbens fangrupperinger vil behandle og ære aftalen med konstruktiv tilgang til den ned gennem egne rækker, som det blev gjort til FCN-BIF i efteråret 2011.

--

-- 

Ta' med på busturen til Farum
Brøndby Support arrangerer naturligvis bustur til kampen og grundet prematch-arrangementet starter busturen 1 time før normalt.

Voksen:
Medlem: 100 kr.
IKKE medlem: 150 kr.

Børn (u/18 år):
Medlem: 50 kr.
IKKE medlem: 100 kr.

Alle priser er som altid INKLUSIV kampbillet (voksenbillet koster 140 kr.)

Med Brøndby Support er du sikret billet til vores afsnit. Derudover bliver du kørt til døren, sparer penge og undgår den lange kø, der ellers altid er ved billetskuret i Farum.

Mødetid i Hytten: kl. 12.45
Mødetid DGI-byen: kl. 13.10

-- 

Du køber din billet i medlemsområdet.

Som medlem logger du ind med den adgangskode, som du har fået tilsendt sammen med dit medlemskort.

Har du mistet din kode til medlemsområdet, kan du få den tilsendt pr. mail.

--

Ikke medlemmer køber turen i vores webshop

(meld dig ind nu og spar penge allerede på denne tur - log-in kommer med det samme)

-- 

Vi glæder os til at se dig på turen.

Vel mødt!

Brøndby Support24.02.2019 Brøndby IF - Randers* Superligaen
Kl. 15:00
10.03.2019 Brøndby IF - Aab* Superligaen
Kl. 15:00
03.04.2019 OB - Brøndby IF* Superligaen
Kl. 15:00