Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osFootball Charity arbejder på at hjælpe firmaer og foreninger til at tage et socialt ansvar. De har ved hjælp af deres arbejde f.eks. været med til at få udsatte unge til at gå fra at være ”rødder” til at være rolle modeller. De har været en hjælp i form af støtte og vejledning til opstart af en lokal fodbold klub i Brøndby.
 
Samarbejdet er kommet i stand ved hjælp af Dennis Cagara, som med sin fortid i Brøndby IF, både som ungdoms- og professionel fodboldspiller, har et stort engagement i klubben og lokal samfundet. Dennis Cagara, der udgjorde en del af BIF’s talentskole fra den gyldne årgang 85, er nu vendt tilbage/hjem. Efter at have oplevet fodboldfankulturen i udlandet og i flere danske klubber, skal Brøndby Support og Dennis nu i samarbejde sparke de gode historier af sted, der sætter fokus på det sociale i og de positive aspekter omkring fodbold i Brøndby. Et kontinuerligt tiltag under navnet Football Charity.
 
 

Dennis ønsker, at hjælpe de unge på vej i livet så de ikke ender på et sidespor og samtidig hjælpe dem, som er havnet på et sidespor. Dennis vil igennem sit arbejde med Football Charity gerne gøre noget for de socialt belastede familier i lokalsamfundet, og det er her at velgørenhedsarbejdet har en rolle. 
 
”Min personlige og professionelle baggrund i Brøndby gør mig til en engageret repræsentant for verdens bedste fodboldfans og hyggelige stadiongængere. Hen over foråret skal vi via en række forskellige events i regi Football Charity sætte fokus på lige præcis budskabet om det sociale i fodbold. Fair fans skal i højsædet for fairness klæder fodbolden. Og samtidig ligger det i selve Football Charity-konceptet, at man sparker støtte efter en god sag”, udtaler Dennis Cagara. Og de tre repræsentanter fra Brøndby Support smiler alle i enighed til kameraet.
 
Ved indgåelse af samarbejdet med Football Charity ser Brøndby Support store muligheder for at tiltrække nye og unge kræfter omkring Brøndby IF. Det giver samtidig en mulighed for Brøndby Support, at tage del i det sociale liv der befinder sig i og omkring Brøndby. Vi, i Brøndby Support, glæder os til i samarbejde med Football Charity at arrangere events, som i fælleskab kan bidrage til velgørenhed.
   
Du kan læse mere om projektet her:
 
 24.02.2019 Brøndby IF - Randers* Superligaen
Kl. 15:00
10.03.2019 Brøndby IF - Aab* Superligaen
Kl. 15:00
03.04.2019 OB - Brøndby IF* Superligaen
Kl. 15:00