SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Åbningsdag i Hytten: Nyt klubhus - samme gode stemning  |  Busture til de første udekampe!  |  Bustur til KMD Cup i Århus d. 11/1  |  Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!
McFeast

29.03.2018, 17:54
 
Synes godt om (2)
Synes ikke om (6)

Hvem forlader truppen til sommer? (SydSiden Online)

Hvem af de nuværende spillere som pt, er i truppen inklusiv dem vi har udlejet, til andre klubber er her, når den nye sæson starter?

Det er jo et super svært spørgsmål at svare på, og det afhænger af en række forskellige faktorer. Jeg synes dog, at det kunne være sjov med et gæt på, hvem der bliver i truppen. Jeg vil derfor gerne høre, hvilke tanke og synspunkter I har gjort jer om emnet.

Jeg har skrevet en begrundelse til enkelte spillere, da det bliver for langt, hvis jeg skulle gøre det til alle.

#1 Rønnow (ikke i truppen)
#3 Jung (i truppen)
Tror at TB og AZ vil gøre hvad de kan for at beholde ham i truppen, det ser også ud til at han er faldet godt til både spillemæssigt og socialt. Nok ikke så dyr at beholde.
#4 Röcker (i truppen)
#6 Hermannsson (i truppen)
#8 Fisker (i truppen)
#9 Pukki (i truppen)
Ganske sikkert ønsket af TB & AZ. Er en del af en større angriber kabale, men tror på det personlige plan og erfaringer fra tidligere klubber kan afholde ham fra et skifte.
#10 Mukhtar (i Truppen)
Nok lige tidligt nok at komme videre, men et stort bud kan jo ændre på det.
#12 Tibbling (i truppen)
#13 Larsson (ikke i truppen)
Selvom han føler sig godt tilpads i BIF, så vil han nok gerne prøve sig af på en større scene.

#14 Mensah (ikke i truppen)
#16 Bellot (ikke I truppen)
Tror vi satser på de unge målmænd fra truppen og sender Bellot videre
#17 Bruus (i truppen)
#18 Halimi (i truppen)
TB & AZ vil sikkert gerne beholde ham. Måske kan lejeaftalen forlænges måske pga. af den lange skadesperiode i foråret. Kemien mellem Mukhtar og ham spiller ind.
#19 Nørgaard (ikke i truppen)
Virker som et rigtigt tidspunkt at komme videre på, har spillet meget stabilt på et højt niveau længe. Øv.
#20 Wilczek (ikke i truppen)
Skal nok videre for at få det sidste ud af karrieren, og har ikke potentiale til at hæve sit spil yderligere.
#21 Vigen (i truppen)
#23 Arajuuri (i truppen)
#24 Kabongo (i truppen)
#26 Balzek (i truppen)
#27 Crone (i truppen)
# 28 Enemark (i truppen)
#29 Kliment (i truppen)
Vanskeligt at spå om. Måske er han den bedste angriber til prisen.
#30 Anker (i truppen)
#32 Frendrup (i truppen)
#40 Hauervig (i truppen)

Spiller udenfor truppen, som kommer tilbage fra lejeaftale eller er købt allerede:

Uhre (i truppen)
Nilsson (ikke i truppen)
Sikosek (ikke i truppen)
Arndal-Lauritsen (i truppen)

Dette var de spillere, som jeg kunne finde frem til. I må endelig tilføje dem, som jeg eventuelt har glemt.

RVBJRN

29.03.2018, 20:35
(redigeret af RVBJRN
at 02.04.2018, 12:47)


@ McFeast


Synes godt om (5)
Synes ikke om (4)

Truppen 2018-19

Målmænd (3)
#1 Ny
#16 Bellot
#30 Hauervig
Ud: Rønnow & Anker
Rønnow bliver solgt for DKK 25+ mio. og Anker overvejer efter sigende at stoppe karrieren på grund af manglende motivation, hvilket dog ikke ændre hans fremtid i Brøndby. Hvad angår Bellot, der har kontrakt til sommeren 19, så tror jeg end ikke, at en fremragende fodboldkøbmand som Troels Bech kan komme ud af denne handel med skindet på næsen - så Bellot bliver i endnu en sæson.

Højreback (2)
#2 Ny
#27 Crone
Ud: Larsson
Larsson bliver højst sandsynligt forsøgt solgt med forhåbentlig en frisk VM-udtagelse på CV`et. Spørgsmålet er bare, hvor lavt et bud der skal til, før Troels Bech beholder ham kontraktperioden ud. Mit bedste bud på en minimumspris er DKK 5 mio.

Venstreback (2)
#3 Jung
#25 Arndal-Lauritsen
Ud: Sikosek
Jung må være til at tilknytte permanent og da han er det nemme valg, for samtidig at fastholde kontinuitet, er jeg sikker på, at Troels Bech får skrevet en længerevarende kontrakt. Sikosek bliver helt sikkert skudt af til første givne bud, men om sådanne kommer er usikkert og endnu en udlejning eller kontraktophævelse er reelle alternativer.

Centerback (4)
#4 Röcker
#6 Hermannsson
#23 Arajuuri
#24 Kabongo
Der er ingen tvivl om, at dette setup er stærkt! Kabongo er dog stadig ikke klar til at tage helt over efter et meget magert lejoophold hos Fremad Amager, hvor det var frem og tilbage i mellem VB, CB og bænk. Men som fjerdevalg og MasterClass-repræsentant er han god i truppen.
Min eneste bekymring for centerforsvaret er, at der bliver budt stort på VM-aktuelle Hermannsson, der kun har 1 år tilbage af sin kontrakt. Troels Bech har en opgave i at forlænge, eller have en fuldgod erstatning parat.


6’ere (2)
#19 Nørgaard
#15 Frendrup
“Er man god nok, er man gammel nok” siges det. Med Nørgaard & Frendrup på truppens to 6’er positioner er styrkeniveauet status que. Rent praktisk vil Vigen være backup i mens Frendrup lægger på og vender sig til seniorlivet - nøjagtigt som Filip Blažek har gjort det i denne sæson. Som i nævnt i resumeet, er missionen og visionen mere end blot. Derfor ser jeg det som usandsynligt, at Nørgaard får løbepas før Brøndby er ude af de europæiske turneringer, hvilket vil sige tidligst i vintervinduet 18/19.

8’ere (4)
#8 Fisker
#12 Tibbling
#18 Ny / Halimi?
#21 Vigen
Ud: Halimi
Denne position er Zorniger-systemets motor og her skal der ikke spares på noget. Fire mand med topniveau er en nødvendighed for at fastholde Brøndby i mesterskabskampen år efter år. Den ubekendte er Halimi, og om han er interesseret og kan tilknyttes permanent. Pt. spekuleres der i, at Halimi holdes ude med en “skade” ind til Mainz og Brøndby er blevet enige om en transferpris. Personligt håber jeg på en Halimi-kontrakt, da han efter en indkøringsfase har vist sig som et perfekt match imellem klub, system, medspillere og ønsket performanceniveau. Om alternativet så hedder Kaiser, så skal vedkommende ihvertfald også kunne dække 10’er positionen.

Fælles for Nørgaard, Fisker og Vigen er, at de er på forholdsvis lange kontrakter, så her er det Brøndby og Jan Bech alene, der bestemmer hvornår de skal videre i karrieren - og det samme gælder for Mukthar iøvrigt.


10’ere (2)
#10 Mukhtar
#14 Mensah
Her forudser jeg ingen ændringer, da Mukthar har vist sig immun overfor penge og prestige. Hany vil bare spille fodbold, vinde kampe og mesterskaber og derfor trives Superligaens stjernespiller perfekt i Brøndby - og det kommer tunge bud, ikke til at ændre på. Hvad angår Mensah, så skal bødekassen også passes - og det er vigtigt. Blandt andet derfor kommer Mensah ikke videre, medmindre han indgår i en byttehandel i sommerens transfervindue.

Angribere (4)
#11 Uhre
#17 Bruus
#20 Wilczek
#22 Nilsson
#29 Brajanac (Dark horse, men skal Brøndby have held med en forlængelse, så koster det en plads i a-truppen.
Ud: Pukki og Kliment:
Da pladserne i angrebet er taget og Pukki samtidig ønsker sig hen på en ø i det græske øhav, så vil han være et alt for dyrt alternativ. Kliment derimod er fortid, medmindre han scorer 10 kasser i slutspillet og sikre Brøndby mesterskabet for første gang siden 2005.
Gennemgående passer spillerprofilerne fint sammen kompetancemæssigt, hvor alle facetter er dækket godt af. Men hverken Uhre, Nilsson eller Bruus har endnu vist deres værd.
Skal der ske andre ændringer her, så kræver det et salg eller en udlejning af f.eks. Bruus, Wilzcek eller Nilsson. Men alt i alt er jeg ikke helt tryk ved dette setup i skrivende stund.


Udlejning:
#26 Blažek
#28 Enemark
Begge spillere har opnået den nødvendige profesionelle træningserfaring i a-truppen og er klar til en udlejning for at fortsætte deres udvikling

Oprykning af U19-spillere
Der er ikke yderligere årgang-99 U19-spillere med U-landsholdskampe på CV’et, så medmindre Mileta Rajovic fortsætter sin målstime, så skal vi ikke forvente flere fra den årgang i klubbens profesionelle afdeling pr. 1. Juli 2018.

Resume
Ni spillere vil forlade klubben i transfervinduet, to på leje og syv for bestandigt. Tre nye vil blive signet og alle til start-11’eren. Da dette er en åreladning af dimensioner, er det også årsagen til at f.eks. Nørgaard og Mensah ikke får løbepas i sommerens transfervindue.

Hvad kan få planen til at ændre sig?
Jeg føler mig overbevist om, at denne skitsering ligger meget tæt på den Plan A, som Troels Bech arbejder ud fra. Men planer er til for at ændre og eksekvere. Jeg ser det som et vigtigt parameter, at fastholde kontinuiteten og kulturen intakt, hvilket er en udfordring i det kommende sommertransfervindue.
Frygten er, at der bliver budt stort på spillerne; Hermannsson, Tibbling, Mukthar og Nørgaard. Disse fire spillere er nøglen til fastholdelse af den linje, som har været fællesnævner i de seneste to sæsoner - men bud på 40-50 mio. kan få direktionen i tænkeboksen. Derudover vil et 5-7 mio. bud på Wilzcek også komme til overvejelse, set i lyset af hans alder og kontraktlængde.

Spørgsmål?
1. Målmand? Hvem erstatter Rønnow og kan vedkommende træde i hans sko?
2. Højreback? Hvem erstatter Larsson - Gammelby?
3. Midtbanen? En evt. Halimi-afløser skal kunne spille både 8’er og 10’er, da Mensah er bedst til at håndtere bødekassen - hvem kan dette?
4. Vil Kliment blive forlænget i tilfældet af et Wilzcek-salg?
Hvem kan erstatte Hermannsson, Nørgaard, Tibbling og Mukthar i tilfældet af et giga-salg?
5. Hvem er den bedste spiller i 1. Division, som Troels Bech har for vane at hente - Anders Dreyer?
6. Er truppen stærk nok til at kunne vinde mesterskabet og kvalificere sig til EL-gruppespil?

McFeast

29.03.2018, 21:19

@ RVBJRN


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Hvem forlader truppen til sommer?

Super opstilling giver et rigtigt godt overblik

Cooper911

E-mail

Brøndby,
30.03.2018, 12:44

@ McFeast


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Hvem forlader truppen til sommer?

Det er næsten sikkert at Rønnow er fortid til næste sæson... Regner med salg på 25-40 millioner kroner alt afhængig af hvor "heldige" vi er ...

Meget sandsynlige salg er Kamil og J Larsson der nok begge kan indbringe i størrelsesordnen 5-10 millioner værd forhåbentligt..

Foruden ovenstående kan vi blive "presset" til at sælge hvis der skulle komme store båd på Nørgaard og Mukthar, og ligeså kan det være Vigen ryger væk såfremt der kommer et fint bud på ham og at Zorniger hellere foretrækker en ny på hans position...

Af andre afgange har vi med næsten 100% sikkerhed Pukki der skifter på fri transfer.. Derudover er meget sandsynlige afgange Halimi, Kliment og Jung, hvor jeg dog tror vi er interesseret i at hente dem alle 3 hvis pris/løn hænger sammen...

Af "bobler" der kan sælges for at rydde op i truppen kan nævnes Sikosek og Nilsson der begge ikke har været overbevisende i deres lejeophold desværre.. derudover kan vi muligvis sige farvel til Mensah, der ikke ser ud til at få en rolle på holdet i fremtiden..

Vi skal altså ud og hente en del nye spillere til næste sæson ligner det...

Ny målmand
Ny VB (Jung muligvis + en der kan konkurrere med ham.. evt. hive en u-spiller op hvis vi har det)
Ny HB (hvis Larsson smutter har vi kun Crone..vi skal hente en mere til at konkurrere med ham)
Midtmidt: for hver afgang skal ny ind.. Halimi smutter muligvis pga Mainz derfor skal der en ny ind her..
Angreb: Ligner farvel til Pukki og Kamil, og muligvis Mensah.. tror vi henter Kliment, og vi har hentet Uhre, men vi mangler en angriber mere

Alt i alt et travlt vindue vi går i møde!

---
Whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead... True story!

McNab

30.03.2018, 14:08

@ Cooper911


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Hvem forlader truppen til sommer?

Kunne være rart hvis vi hentede Riza hjem, måske bare på leje... og så hentede Ingvartsen i Genk... :-)


McNab

Kongen13

30.03.2018, 16:44

@ McNab


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Hvem forlader truppen til sommer?

Det kunne også være rart at have råd til det ;)

---
Henrik Jensen: "Hvis alle spillerne spiller en god kamp, så spiller holdet også en god kamp."

Hvad skal vi med Superliga bold, når vi har kvinder og oldboys?

McNab

30.03.2018, 17:09

@ Kongen13


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Hvem forlader truppen til sommer?

Helt enig. Det er heller ikke noget jeg tror på er realistisk. Men har dog lært at man aldrig skal sige aldrig. Ingen havde vel troet på at vi skrev med Mukhtar, kunne hente Tibbling eller for den sags skyld holde på Rønnow så længe... :-)


McNab

Kongen13

30.03.2018, 17:34

@ McNab


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Hvem forlader truppen til sommer?

Jeg fatter det stadigvæk ikke :)

---
Henrik Jensen: "Hvis alle spillerne spiller en god kamp, så spiller holdet også en god kamp."

Hvad skal vi med Superliga bold, når vi har kvinder og oldboys?

Jeller

02.04.2018, 07:49

@ RVBJRN


Synes godt om (0)
Synes ikke om (6)

Truppen 2018-19

» Målmænd (3)
» #1 Ny
» #16 Bellot
» #30 Hauervig
» Ud: Rønnow & Anker
» Rønnow bliver solgt for 25+ mio. og Anker overvejer efter sigende at
» stoppe karrieren på grund af manglende motivation, hvilket dog ikke ændre
» hans fremtid i Brøndby.


Man kunne håbe på at Bellot bliver sendt videre og at man enten giver plads til mere konkurrence eller mere talent. Ellers ret enig. Rønnow skal naturligvis koste mere. 40 mio kr. VAR sidste bud.
»
» Højreback (2)
» #2 Ny
» #27 Crone
» Ud: Larsson
» Larsson bliver højst sandsynligt forsøgt solgt med forhåbentlig en frisk
» VM-udtagelse på CV`et. Spørgsmålet er bare, hvor lavt et bud der skal til,
» før Troels Bech beholder ham kontraktperioden ud. Mit bedste bud på en
» minimumspris er 5 mio.


Ret enig. De skulLe være interesseret i Tyrkiet. Jeg så gerne at man sparede penge på højre side og brugte dem på en god venstre back og lod de unge kæmpe om den højre. Markedet kommer nok til at afgøre løsningen.
»
» Venstreback (2)
» #3 Jung
» #25 Arndal-Lauritsen
» Ud: Sikosek
» Jung må være til at tilknytte permanent og da han er det nemme valg, for
» samtidig at fastholde kontinuitet, er jeg sikker på, at Troels Bech får
» skrevet en længerevarende kontrakt. Sikosek bliver helt sikkert skudt af
» til første givne bud, men om sådanne kommer er usikkert og endnu en
» udlejning eller kontraktophævelse er reelle alternativer.


Jung er fin, men ikke nogen Larsson. Der skal enten være potentiale eller høj kvalitet. Her finder jeg ingen af tingene. Jung og Sikosek må gerne tage videre.
»
» Centerback (4)
» #4 Röcker
» #6 Hermannsson
» #23 Arajuuri
» #24 Kabongo
» Der er ingen tvivl om, at dette setup er stærkt! Kabongo er dog stadig
» ikke klar til at tage helt over efter et meget magert lejoophold hos Fremad
» Amager, hvor det var frem og tilbage i mellem VB, CB og bænk. Men som
» fjerdevalg og MasterClass-repræsentant er han god i truppen.
» Min eneste bekymring for centerforsvaret er, at der bliver budt stort på
» VM-aktuelle Hermannsson, der kun har 1 år tilbage af sin kontrakt. Troels
» Bech har en opgave i at forlænge, eller have en fuldgod erstatning
» parat.


Der bør blive forlænget med Hjortur. Jeg ser gerne at man forlænger med Hkortur og laver de nødvendige udskiftninger her til næste sommer.
»
» 6’ere (2)
» #19 Nørgaard
» #22 Frendrup
»
Frendrup?
Jeg tror Nørgaard bliver solgt. Vigen kan måske tage over. Ellers skal nyt blod ind.

» 8’ere (4)
» #8 Fisker
» #12 Tibbling
» #18 Ny, men håber på Halimi, selvom jeg tror at det bliver umuligt.
» #21 Vigen

Jeg håber ikke på Halimi. Jeg tror at han er for dyr i forhold til kvaliteten. Jeg mener at han har ramt et højere niveau end man kan forvente fremadrettet.

» 10’ere (2)
» #10 Mukhtar
» #14 Mensah

Mukhtar bliver medmindre buddet er kæmpe.
»
» Angribere (4)
» #11 Uhre
» #15 Nilsson
» #17 Bruus
» #20 Wilczek
» #29 Brajanac (Dark horse, men skal Brøndby have held med en forlængelse,
» så koster det en plads i a-truppen.

Der bliver hentet en erstatning for Pukki.
»
» Ud: Pukki og Kliment: Da pladserne i angrebet er taget og Pukki samtidig
» ønsker sig hen på en ø i det græske øhav, så vil han være et alt for dyrt
» alternativ. Kliment derimod er fortid, medmindre han scorer 10 kasser i
» slutspillet og sikre Brøndby mesterskabet for første gang siden 2005.

»
» Udlejning:
» #26 Blažek
» #28 Enemark
» Begge spillere har opnået den nødvendige profesionelle træningserfaring
» i a-truppen og er klar til en udlejning for at fortsætte deres
» udvikling

»
» Oprykning af U19-spillere
» Der er ikke yderligere årgang-99 U19-spillere med U-landsholdskampe på
» CV’et, så medmindre Mileta Rajovic fortsætter sin målstime, så skal vi ikke
» forvente flere fra den årgang i klubbens profesionelle afdeling 1. Juli
» 2018.
»
» Resume
» Ni spillere vil forlade klubben i transfervinduet, to på leje og syv for
» bestandigt. Tre nye vil blive signet og alle til start-11’eren. Da dette er
» en åreladning af dimensioner, er det også årsagen til at f.eks. Nørgaard og
» Mensah ikke får løbepas i sommerens transfervindue.
»
» Hvad kan få planen til at ændre sig?
» Jeg føler mig overbevist om, at denne skitsering ligger meget tæt på den
» Plan A, som Troels Bech arbejder ud fra. Men planer er til for at ændre og
» eksekvere. Jeg ser det som et vigtigt parameter, at fastholde kontinuiteten
» og kulturen intakt, hvilket er en udfordring i det kommende
» sommertransfervindue.
» Frygten er, at der bliver budt stort på spillerne; Hermannsson, Tibbling,
» Mukthar og Nørgaard. Disse fire spillere er nøglen til fastholdelse af den
» linje, som har været fællesnævner i de seneste to sæsoner - men bud på
» 40-50 mio. kan få direktionen i tænkeboksen. Derudover vil et 5-7 mio. bud
» på Wilzcek også komme til overvejelse, set i lyset af hans alder og
» kontraktlængde.
»
» Spørgsmål?
» 1. Målmand? Hvem erstatter Rønnow og kan vedkommende træde i hans sko?
» 2. Højreback? Hvem erstatter Larsson - Gammelby?
» 3. Midtbanen? En evt. Halimi-afløser skal kunne spille både 8’er og 10’er,
» da Mensah er bedst til at håndtere bødekassen - hvem kan dette?
» 4. Vil Kliment blive forlænget i tilfældet af et Wilzcek-salg?
» Hvem kan erstatte Hermannsson, Nørgaard, Tibbling og Mukthar i tilfældet af
» et giga-salg?
» 5. Hvem er den bedste spiller i 1. Division, som Troels Bech har for vane
» at hente - Anders Dreyer?

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

dr. køge

Hjemmeside

02.04.2018, 08:04

@ Jeller


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Truppen 2018-19

» Jeg håber ikke på Halimi. Jeg tror at han er for dyr i forhold til
» kvaliteten. Jeg mener at han har ramt et højere niveau end man kan forvente
» fremadrettet.
»

Jeg syntes der var noget fantastisk over ham, og jeg tror han har endnu højere niveau end vi har set hidtil. I efteråret var han et nummer bedere end fisker er pt.
Men det ligner et exit, vi har mange midtbaner.

» » 10’ere (2)
» » #10 Mukhtar
» » #14 Mensah
»
» Mukhtar bliver medmindre buddet er kæmpe.
» »

Mukhtar, Nør, Pukki og Rønnow står vel samme sted. Hvis der kommer en stor klub, der vil smide mange penge er de væk. Omvendt kan europæisk bold friste en hel del, specielt hvis truppen ikke falder fra hinanden ovenpå GULDET👍

---
Fan af Brøndby IF siden Faxe tribunen var en grusbunke (og så gammel er jeg endda ikke).

Jeller

02.04.2018, 18:58

@ dr. køge


Synes godt om (0)
Synes ikke om (3)

Truppen 2018-19

» » Jeg håber ikke på Halimi. Jeg tror at han er for dyr i forhold til
» » kvaliteten. Jeg mener at han har ramt et højere niveau end man kan
» forvente
» » fremadrettet.
» »
»
» Jeg syntes der var noget fantastisk over ham, og jeg tror han har endnu
» højere niveau end vi har set hidtil. I efteråret var han et nummer bedere
» end fisker er pt.
» Men det ligner et exit, vi har mange midtbaner.

Han har scoret langt flere mål end man har kunne forvente. Det ville være helt naturligt at hans scorings sekvens vil falde og når den gør, vil den formentlig falde ned under normen. Tingene har det med at udligne sig over tid.
»
» » » 10’ere (2)
» » » #10 Mukhtar
» » » #14 Mensah
» »
» » Mukhtar bliver medmindre buddet er kæmpe.
» » »
»
» Mukhtar, Nør, Pukki og Rønnow står vel samme sted. Hvis der kommer en stor
» klub, der vil smide mange penge er de væk. Omvendt kan europæisk bold
» friste en hel del, specielt hvis truppen ikke falder fra hinanden ovenpå
» GULDET👍

Nej, Pukki s kontrakt udløber. Han er væk hvis han vil.
Rønnow er væk hvis der kommer et nogenlunde tilbud. Han SKAL sælges. Ellers opstår der problemer i truppen.
Nørgaard ryger formentlig bare der kommer et semi godt bud, da han er på 2 kontrakt i klubben og har 2 år tilbage til sommer.
Mukhtar derimod har kun været i klubben i 2 år og han blev først købt for 1 år siden og hans kontrakt løber i 3 år mere.

Så nej, ingen af dem er i samme situation. Og Mukhtar koster formentligt ikke mindre i 2019 end 2018, hvor imod at det vil Nørgaard nok gøre.
Mukhtar bliver kun solgt hvis man har en gentleman aftale eller at der kommer et super bud.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Patte

02.04.2018, 19:52

@ Jeller


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Truppen 2018-19

» » Jeg syntes der var noget fantastisk over ham, og jeg tror han har endnu
» » højere niveau end vi har set hidtil. I efteråret var han et nummer
» bedere
» » end fisker er pt.
» » Men det ligner et exit, vi har mange midtbaner.
»
» Han har scoret langt flere mål end man har kunne forvente. Det ville være
» helt naturligt at hans scorings sekvens vil falde og når den gør, vil den
» formentlig falde ned under normen. Tingene har det med at udligne sig over
» tid.

Flere mål end man kunne forvente? Baseret på hvad? De kampe du så ham spille i 3. Bundesligaen og 2. Bundesligaen? Hans placering på banen?

Og vi kan sagtens blive enige om at spillere kan have både gode og dårlige sæsoner, men du mener simpelthen at det ville være naturligt hvis han (såfremt han blev) scorede færre mål end normalt for en midtbanespiller næste år, fordi han har scoret flere mål end forventet i år?

Du har det med at poste personlige holdninger og gætværk som om det var fakta, kære Jeller.

Jeller

02.04.2018, 20:11

@ Patte


Synes godt om (0)
Synes ikke om (3)

Truppen 2018-19

» » » Jeg syntes der var noget fantastisk over ham, og jeg tror han har
» endnu
» » » højere niveau end vi har set hidtil. I efteråret var han et nummer
» » bedere
» » » end fisker er pt.
» » » Men det ligner et exit, vi har mange midtbaner.
» »
» » Han har scoret langt flere mål end man har kunne forvente. Det ville
» være
» » helt naturligt at hans scorings sekvens vil falde og når den gør, vil
» den
» » formentlig falde ned under normen. Tingene har det med at udligne sig
» over
» » tid.
»
» Flere mål end man kunne forvente? Baseret på hvad? De kampe du så ham
» spille i 3. Bundesligaen og 2. Bundesligaen? Hans placering på banen?

Flere mål end hvad spillere normalt score udfra den position og det antal afslutninger han har været i. De såkaldte expected goals.

Det er jo ikke bare gætværk jeg forholde mig til.
»
» Og vi kan sagtens blive enige om at spillere kan have både gode og dårlige
» sæsoner, men du mener simpelthen at det ville være naturligt hvis han
» (såfremt han blev) scorede færre mål end normalt for en midtbanespiller
» næste år, fordi han har scoret flere mål end forventet i år?

Hvis det normale scoringssnit for en spiller. Det såkaldte expected goals er på 0,3 og en spiller rammer 0,6, så er han enten ekstra ordinær god, og rent verdensklasse eller også vil han ramme perioder hvor han kommer under de 0,3 for i gennemsnit at opnå det samme snit som de fleste andre på samme niveau. Ligesom man har set med Pål.
Det er normalt at mål kommer lidt i stemmer.

» Du har det med at poste personlige holdninger og gætværk som om det var
» fakta, kære Jeller.

Nej. Det er ikke gætværk, det er baseret på statistik. Modsat de fleste andre.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Cooper911

E-mail

Brøndby,
02.04.2018, 21:02

@ Jeller


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Kliment

Hvis Kliment har pådraget sig en korsbåndsskade og er ude i 7-9 måneder som Troels Bech har nævnt på Brøndby Indefra, så kan han nok godt afskrives (måske man så ville hente ham fra vinter...)

Lad os dog se de næste dage hvor slemt det er... håber ikke han er skadet slemt, da det begrænser os offensivt ..

---
Whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead... True story!

RVBJRN

02.04.2018, 21:08

@ Cooper911


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Kliment

Prøv lige at læs de oprindelige indlæg... der er han allerede afskrevet...

Cooper911

E-mail

Brøndby,
02.04.2018, 21:11

@ RVBJRN


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Kliment

» Prøv lige at læs de oprindelige indlæg... der er han allerede afskrevet...

Det vat mere ment generelt .. tror også Zorniger godt kunne finde på at hente ham såfremt prisen var OK, da han tit taler godt om ham.. men med hans mulige skade kan det muligvis blive helt udelukket (da selvom andre herinde har afskrevet ham, kunne det tænkes Zorniger ikke helt havde 😉)

---
Whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead... True story!

Jeller

02.04.2018, 21:50

@ Jeller


Synes godt om (0)
Synes ikke om (5)

Halimi

https://www.google.dk/amp/amp.tipsb...dste-til-score-paa-deres-chancer

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Mr. Jinx

03.04.2018, 16:49

@ McFeast


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Olympiakos trup sendt på ferie....

Spillerne fra den græske storklub Olympiakos er blevet sendt på tidlig ferie og kan se frem til at blive trukket i løn som straf for en skuffende sæson.

Det oplyser en svært utilfreds klubpræsident ifølge AFP til græske medier efter 1-1-kampen mod Levadiakos, der efterlader storklubben med et hul på ni point op til førende AEK Athen.

»Jeg vil genopbygge Olympiakos fra bunden, og det vil blive det hold, som vi alle drømmer om. Jeg og de øvrige fans har tolereret jer længe nok. I kan smutte i dag og tage på ferie,« skulle klubpræsident Evangelos Marinakis have fortalt spillerne.

Der resterer fortsat fire spillerunder i denne sæson, men kun ganske få af de sædvanlige stamspillere skal regne med at få mere spilletid.

Præsidenten varsler, at han vil sende klubbens U20-hold i aktion i stedet.

»Amatørerne elsker Olympiakos og tilhængerne meget mere, end I gør. I tænker mere på de lækre huse, I bor i, og på jeres biler, og I er ligeglade med holdet. Jeg betaler millioner for, at I kan have alt. På grund af jer fyrede jeg tre trænere. Men når alt kommer til alt, ser det ud til, at det var jeres skyld,« lyder svadaen fra Marinakis.

Han varsler desuden, at spillerne kan se frem til at skulle undvære 400.000 euro som straf for skuffende præstationer i de seneste kampe.

https://www.bold.dk/fodbold/graekenland/1-division/olympiacos/

Kunne være man kunne hente et par spillere her, evt en Marko Marin, HVIS Mukhtar bliver solgt.

rank13

Madrid,
06.04.2018, 07:00

@ McFeast


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Hvem forlader truppen til sommer?

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/jan-bech-frankfurt-er-interesseret-i-roennow/

Flere klubber klar på Rønnow

---
Brøndby Support Madrid

CVST

Torshavn,
06.04.2018, 07:40

@ rank13


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Hvem forlader truppen til sommer?

Jeg tvivler på, at vi nøjes med 20 mil, hvis de sælger ham.

---
https://www.facebook.com/herborgtorkilsdottir
https://www.facebook.com/groups/128501850682236/
https://www.facebook.com/groups/142390889867944/

Mr. Jinx

06.04.2018, 07:51

@ CVST


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Rønnow handel og pris...

» Jeg tvivler på, at vi nøjes med 20 mil, hvis de sælger ham.

HVIS?

Vi sælger Rønnow, det kan der umuligt være nogen tvivl om, med mindre Vi får et wild-card til Champions League Gruppespil ;)

På den ene side håber jeg Crystal Palace rykker ned, da FCM i såfald går glip af min. 21 millioner, da de derved ikke får en bonus for Sørloth handelen.
Men på den anden side, er de den klub som har tilbudt mest for Rønnow, hvilket vi må formode de vil gøre igen, HVIS de stadig er interesseret i ham.

Jeg tvivler på at Frankfurt tilbyder 40 millioner for Rønnow, de vil nok nærmere byde 25 millioner, hvilket Jan B. nok tager til takke med, da Rønnow har fortjent et skifte til udlandet.

Ydermere er klubberne i Tyskland ikke ejet af personer som bare smider om sig med pengene, okay, Dortmund skød pænt meget forbi med ham tyrkeren fra FCN, som jeg helt har glemt hvad hedder.
Men de smider næppe 40 millioner efter Rønnow.

Jeg håber Rønnow lander i den for ham rette klub, og at vi kan presse 30 mill og gerne mere ud af en handel for ham.
Han er trods alt landsholdsmålmand, ung og mulig målmand for et mesterskabshold, hvilket vil sende prisen op med et par millioner.

Jeller

06.04.2018, 10:13
(redigeret af Jeller
at 06.04.2018, 10:34)


@ Mr. Jinx


Synes godt om (2)
Synes ikke om (4)

Nøjes med 20 mio? Rønnow bedre end Lukas Hradecky

Rønnow SKAL koste mere end 20 mio kr.

» » Jeg tvivler på, at vi nøjes med 20 mil, hvis de sælger ham.
»
» HVIS?
»
» Vi sælger Rønnow, det kan der umuligt være nogen tvivl om, med mindre Vi
» får et wild-card til Champions League Gruppespil ;)
»
» På den ene side håber jeg Crystal Palace rykker ned, da FCM i såfald går
» glip af min. 21 millioner, da de derved ikke får en bonus for Sørloth
» handelen.
» Men på den anden side, er de den klub som har tilbudt mest for Rønnow,
» hvilket vi må formode de vil gøre igen, HVIS de stadig er interesseret i
» ham.
»
» Jeg tvivler på at Frankfurt tilbyder 40 millioner for Rønnow, de vil nok
» nærmere byde 25 millioner, hvilket Jan B. nok tager til takke med, da
» Rønnow har fortjent et skifte til udlandet.
»
» Ydermere er klubberne i Tyskland ikke ejet af personer som bare smider om
» sig med pengene, okay, Dortmund skød pænt meget forbi med ham tyrkeren fra
» FCN, som jeg helt har glemt hvad hedder.
» Men de smider næppe 40 millioner efter Rønnow.
»
» Jeg håber Rønnow lander i den for ham rette klub, og at vi kan presse 30
» mill og gerne mere ud af en handel for ham.
» Han er trods alt landsholdsmålmand, ung og mulig målmand for et
» mesterskabshold, hvilket vil sende prisen op med et par millioner.

Hvad angår prisen på Rønnow, så er hans kontraktlængde naturligvis afgørende. Den er nede på 1 år nu (til sommer) og alle ved at han skal videre.
Tilgengæld kan klubberne byde hinanden op i pris.
Ligesom en klub som Frankfurt har en historik der nok vil gøre dem mere trygge ved at give lidt flere penge for en målmand i Brøndby igen.

Wayne Hennessey har kontraktudløb til sommer og Crystal Palace har stadig ikke købt en målmand, så det er da ret sandsynligt at der kan lande et bud igen.

Lukas Hradecky gik til en pris omkring 20 mio. kr. og det var tydeligvis et scoop af Frankfurt.

Statistik for de to målmænd i Brøndby:

Lukas Hradecky,
80 kampe,
1,56 point,
86 mål lukket ind,
1,075 mål pr kamp
84,4 minutter pr. mål.
30 clean sheets,
37,5 % af kampene holdte han clean sheet
7260 minutter
over en periode på 2 år.
3630 minutter pr. år.

Frederik Rønnow,
109 kampe,
1,94 point,
106 mål lukket ind,
0,97 mål pr kamp
93,3 minutter pr. mål.
42 clean sheets,
38,5 % af kampene har han holdt clean sheet
9890 minutter
over en periode på 2,5 år.
3956 minutter pr. år ca.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Mr. Jinx

06.04.2018, 12:10

@ Jeller


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Nøjes med 20 mio? Rønnow bedre end Lukas Hradecky

»
» Lukas Hradecky gik til en pris omkring 20 mio. kr. og det var tydeligvis et
» scoop af Frankfurt.
»
» Statistik for de to målmænd i Brøndby:
»
» Lukas Hradecky,
» 80 kampe,
» 1,56 point,
» 86 mål lukket ind,
» 1,075 mål pr kamp
» 84,4 minutter pr. mål.
» 30 clean sheets,
» 37,5 % af kampene holdte han clean sheet
» 7260 minutter
» over en periode på 2 år.
» 3630 minutter pr. år.
»
» Frederik Rønnow,
» 109 kampe,
» 1,94 point,
» 106 mål lukket ind,
» 0,97 mål pr kamp
» 93,3 minutter pr. mål.
» 42 clean sheets,
» 38,5 % af kampene har han holdt clean sheet
» 9890 minutter
» over en periode på 2,5 år.
» 3956 minutter pr. år ca.

Gi Lukas Hradecky det forsvar vi har nu, kontra det han havde foran sig som Brøndby målmand, og han havde flere clean sheets end de 30.

De er begge fantastiske målmænd, men jeg vil ikke sige at Rønnow er bedre end Lukas Hradecky.
De minder meget om hinanden og hvor Rønnow efter min mening er bedst på stregen af de to, var Lukas langt bedre i feltet end Rønnow.
Men de ligger meget tæt.

Grønsvær

06.04.2018, 12:17

@ Jeller


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Nøjes med 20 mio? Rønnow bedre end Lukas Hradecky

Det er med statistik som med lygtepæle: de er gode at støtte sig til, men sjældent særligt oplysende. De små statistiske forskelle, der er på Hradecky og Rønnow, kan meget vel skyldes, at Rønnow spiller for et BIF, der er blevet bedre. Ligesom holdet måske er blevet bedre, fordi Rønnow -måske - er en bedre målmand. Tjaa, bom bom.

CBerggreen

06.04.2018, 12:57

@ Jeller


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Nøjes med 20 mio? Rønnow bedre end Lukas Hradecky

» Wayne Hennessey har kontraktudløb til sommer og Crystal Palace har stadig
» ikke købt en målmand, så det er da ret sandsynligt at der kan lande et bud
» igen.
»

Crystal Palace skulle have skrevet kontrakt med Getafes Vicente Guaita, der kommer på en fri transfer til sommer. Det prøvede at hente ham i januar, men da det kiksede, gik de efter Rønnow.

https://www.theguardian.com/footbal...getafe-vicente-guaita-goalkeeper

Men det er jo Palace, så man kan aldrig vide sig sikkert.

Returnofthemack

2730 Lykke,
07.04.2018, 01:54

@ McFeast


Synes godt om (3)
Synes ikke om (4)

Mulig Jung-afløser?

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbo...elt-forkert/7105895?plista=sport

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

RVBJRN

14.04.2018, 18:23

@ CVST


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Hvem forlader truppen til sommer?

» Jeg tvivler på, at vi nøjes med 20 mil, hvis de sælger ham.

Tjaaa.. helt skævt ramte jeg ikke...

Sonni-Johnsen

14.04.2018, 20:02

@ Returnofthemack


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Mulig Jung-afløser?

» https://ekstrabladet.dk/sport/fodbo...elt-forkert/7105895?plista=sport

Agenten afviser det må man sige

Returnofthemack

2730 Lykke,
14.04.2018, 20:28

@ Sonni-Johnsen


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Mulig Jung-afløser?

Det kan være en del af spillet, men det er nok mere sandsynligt, at han er for god og dermed dyr.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Sonni-Johnsen

17.04.2018, 14:47

@ CBerggreen


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Mulig afløser for Rønnow??

Ifølge denne artikel ligger vi i forhandlinger med OB om

https://hsfo.dk/fodbold/Grytebust-f...loeser-i-Broendby/artikel/164436

Hvad siger i Grytebust den perfekte afløser??

RVBJRN

17.04.2018, 17:46

@ Sonni-Johnsen


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Uambitiøst!

Der er hverken fremtid, resultater eller videresalgspotentiale i ham...

gladdreng

24.04.2018, 08:31

@ RVBJRN


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Uambitiøst!

I det mindste er det slut med at leje de her spillere, enten koebes de eller udskiftes.;

Halimi – haaber jeg vi koeber.
Jung – kunne vaere et ok koeb hvis han ikke er for dyr.
Kliment – med den skade han fik, kan jeg ikke se hvis vi skal noget her.

Pukki og Larsson lader ikke til at have bestemt sig, kunne godt lyde som om vi maaske saelger Larsson til sommer.

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbo...der-paa-flere-loesninger/7128266

Bliver et travlt vindue og bliver spaendende at se hvordan truppe ser ud.

Patte

06.05.2018, 10:50

@ Returnofthemack


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

(lavt) Grytebust-bud afvist

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/sup...vist-broendbys-bud-paa-grytebust

Eftersigende har vi budt 5, men de vil have 7,5. Da Palace kom på banen i bød vi, ifølge rygterne, 10 millioner.

Hvis ikke Grytebust får et stor bud fra udlandet, så føler jeg mig mere og mere sikker på, at vi lander ham til sommer som Rønnow-afløser. 2,5 millioners forskel bør vi kunne forhandle på plads så han kommer ret tidligt i vinduet. Derudover mener jeg bestemt han er pengene værd, og det er stadig kun omtrent 1/3 af Rønnow-pengene der bruges på afløseren hvis det lykkes. Så der er lidt til overs til den forestående angriber-rokade.

CVST

Torshavn,
06.05.2018, 13:32

@ Patte


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

(lavt) Grytebust-bud afvist

Det tror jeg også på han gør. Kan ikek forestille mig, at de 2 hold ikke kan mødes på midten imellem 5 og 7,5 millioner.

---
https://www.facebook.com/herborgtorkilsdottir
https://www.facebook.com/groups/128501850682236/
https://www.facebook.com/groups/142390889867944/

Jeller

06.05.2018, 14:26

@ Patte


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

(lavt) Grytebust-bud afvist

» https://www.tipsbladet.dk/nyhed/sup...vist-broendbys-bud-paa-grytebust
»
» Eftersigende har vi budt 5, men de vil have 7,5. Da Palace kom på banen i
» bød vi, ifølge rygterne, 10 millioner.

Efter min overbevisning har BIF budt i toppen af deres spekter for at sikre sig en målmand tidligt, OB tager chancen for at hente mere fra en større klub og hvis det ikke lykkes kommer man tilbage til BIF og spørge om de 5 mio. Til den tid håber jeg at BIF har hentet en anden.

De 5 mio skal man kun give indtil vinduet åbner og flere spillere kigger sig omkring efter en ny klub.
»
» Hvis ikke Grytebust får et stor bud fra udlandet, så føler jeg mig mere og
» mere sikker på, at vi lander ham til sommer som Rønnow-afløser. 2,5
» millioners forskel bør vi kunne forhandle på plads så han kommer ret
» tidligt i vinduet. Derudover mener jeg bestemt han er pengene værd, og det
» er stadig kun omtrent 1/3 af Rønnow-pengene der bruges på afløseren hvis
» det lykkes. Så der er lidt til overs til den forestående angriber-rokade.

Grytebust er efter min overbevisning ikke 5 mio kr værd, hvilket købet af både Lukas og Rønnow også er med til at understøtte.

Led videre Bech

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
538917 indlæg i 25924 tråde, 12360 registrerede brugere, 152 brugere logget ind(1 registrerede, 151 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^