SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Generalforsamling udskudt indtil videre  |  Ny dato på ordinær generalforsamling d. 15/4  |  Aflysning af busture i marts  |  Blomster m.v. fra Brøndby Support til Slimane  |  Indkaldelse til ordinær generalforsamling d. 18/3
TL

Roskilde,
26.01.2020, 14:35
(redigeret af TL
at 26.01.2020, 15:10)
 
Synes godt om (5)
Synes ikke om (7)

Startopstilling (SydSiden Online)

Jeg tænker det er på tide vi ser lidt på vores spillertrup, og at vi prøver at finde den optimale start 11’er. Så hvad syntes i. Hvem skal spille, hvilken opstilling skal vi stille op i, og hvad mangler vi evt at købe ind?

Jeg tænker vi bør fortsætte med 3 mandsforsvaret, men at vi skal få offensiven til at fungere bedre. Det sidste er især vigtigt uden Kamil. Derudover syntes jeg vores 3-5-2 har været udfordret i forhold til vores pressspil. Så der skal ske nogle ændringer.

Min tanke går på 3-4-1-2 når vi har bolden, og 3-4-3 i det defensive

————Mraz—-Hedlund

——————-Tibbling

Mensah—-Rado—-Vigen—-Gammelby

———Jung—-Maxsø—-Rosted

——————Schwabe


Mraz må nødvendigvis blive vores nye 9’er. Det er ham som skal tage kampene i feltet. Som støtte har han Hedlund som den mere frie, bevægelige angriber, der kan angribe i dybden. Meget ligesom Kamil og Hedlund i efteråret.

Tibbling får en mere 10’er agtig rolle. Han skal bevæge sig rundt om feltet og ud på kanterne. Udfordre, deltage i småspil, skyde udefra, etc. Derudover skal han løbe, og skabe flow i vores spil.

På midtbanen bliver det Rado og Vigen i en mere sidestillet rolle på midten. De skal bibringe nogle muskler og organisation til vores spil. Frendrup kunne også spille, og kan sagtens ende med at erstatte Vigen. Kanterne tages af Gammelby og Mensah, hvilket mest er grundet mangel på alternativer. Jeg håber meget det ender med at vi får en ny venstre wingback, og at Mensah kan rykkes ud på højrekanten i stedet for Gammelby. Under alle omstændigheder skal fløjene være tovejsspillere, som både kan arbejde offensivt og defensivt.

Jeg har valgt at placere Jung i forsvaret. Han vil give os meget i det opbyggende spil med bolden, og kunne koncentrere sig om det defensive spil. Maxsø er naturligvis vores styrmand, og Rosted kommer over på den for ham mere naturlige højreside. Derudover naturligvis Schwabe på mål.

Defensivt er opstillingen fleksibel. Udgangspunktet er 3-4-3 med højt pres, men undervejs kan vi omstille til 3-5-2 eller 5-3-2 hvis vi skal fokusere på at lukke en kamp ned.

Tænker det ville være et ok hold, som nok skal vinde kampe og give os seværdig fodbold. Derudover er opstillingen fleksibel, og kan derfor fungere i Parken og i Hobro.

Hvad syntes i. Hvordan vil i stille op?

Frenander

26.01.2020, 15:29

@ TL


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Startopstilling

» ————Mraz (Uhre)-Hedlund (Lindstrøm u21)
»
» ——————-Tibbling (Bjur u21)
»
» Mensah (Rasmussen u21) -Rado (Slimane u21)-Vigen (Frendrup/Pyndt u21) —-Gammelby (Bruus u21)
»
» ———Jung (Skipper u21) -Maxsø (Staugaard u21) —-Rosted (Hermannsson)
»
» ——————Schwabe (Hermansen u21)

Jeg er enig med dig i alle dine betragtninger, og kan godt forestille mig at dette bliver ideal opstillingen, hvis der såfremt ikke sker noget mere på transferfronten (hvilket jeg dog tror at det gør..)

Start-elleveren er solid nok til at opnå den sportslige forventning, men det kræver at holdet udvikler sig, de rutinerede træder i karakter og tidligere reserver og talenter griber chancen.

Min største bekymring er bredden på nuværende tidspunkt, hvor CV's ungdommelige perspektiv skal bære en tung byrde. Jeg har tilføjet min forventede reserve-spiller i parentes herover. Ud fra hvad jeg frit fra hukommelsen kan finde frem, så er det kun på 2 pladser, hvis alle spillere må bruges én gang, at vi har etablerede superliga-spillere som en direkte erstatning..

Det bliver spændende at følge den sidste del af vinduet og jeg håber på at CV har noget i kikkerten.

NB: Kabongo, Børkeeiet og Fisker betegnes for mig som langtidsskadede og ikke tilgængelige i topform for denne sæson. Larsson medregnes ikke i ligningen.

h.n.nielsen

26.01.2020, 15:42

@ TL


Synes godt om (3)
Synes ikke om (8)

Startopstilling

Vi mangler at købe 10 mand og holde på Maxsø

Bif I Blodet

Hjemmeside E-mail

Slagelse,
26.01.2020, 15:50

@ TL


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

I forhold til, hvad vi egentlig har at arbejde med, så ligner det, at du har ramt hovedet på sømmet....
Jeg kan kun være enig..

---
Fodbold kan også spilles på amerikansk....

Holdet

26.01.2020, 15:53

@ h.n.nielsen


Synes godt om (6)
Synes ikke om (3)

Startopstilling

» Vi mangler at købe 10 mand og holde på Maxsø

Måske vi kan låne noget i vores søsterklub i Leipzig

Returnofthemack

2730 Lykke,
26.01.2020, 18:02

@ TL


Synes godt om (4)
Synes ikke om (6)

Startopstilling

Eftersom målmanden åbenbart er urørlig, lige meget hvor ringe han er, kunne det i stedet være forfriskende, at man gjorde alvor af Bubacar Sanneh-rygtet og derefter rykkede Jung en tak op.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Bjur "KING OF DENMARK"

26.01.2020, 20:58

@ Returnofthemack


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

Var Sanneh ikke på vej til Belgien og kunne godt forestille mig det er plads til Frendrup i startopstillingen ellers gine betragtninger.

Returnofthemack

2730 Lykke,
26.01.2020, 21:28

@ Bjur "KING OF DENMARK"


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

Det har jeg ikke hørt, men det ville ikke undre mig, der ikke bliver smedet, mens jernet er varmt. Det ville dog være passende, at han lige kunne hilse fra Kamil, når han ankom hos os:-)

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Bjur "KING OF DENMARK"

26.01.2020, 21:40

@ Returnofthemack


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

» Det har jeg ikke hørt, men det ville ikke undre mig, der ikke bliver
» smedet, mens jernet er varmt. Det ville dog være passende, at han lige
» kunne hilse fra Kamil, når han ankom hos os:-)
Jeg læste bare han var på vej til Hjulsagers klub i Belgien som jeg ikke kan stave til.

Returnofthemack

2730 Lykke,
26.01.2020, 21:54

@ Bjur "KING OF DENMARK"


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

Ufatteligt, man ikke slår til her. Hvis Jung bliver skadet har vi jo ingen. Jeg ved ikke, om HH stadig er skadet, men Kabongo er ikke klar endnu, så vi ender med, at reserven for forsvarerne er JMG.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Bjur "KING OF DENMARK"

26.01.2020, 22:09

@ Returnofthemack


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

» Ufatteligt, man ikke slår til her. Hvis Jung bliver skadet har vi jo ingen.
» Jeg ved ikke, om HH stadig er skadet, men Kabongo er ikke klar endnu, så vi
» ender med, at reserven for forsvarerne er JMG.
Ja det er os i en nøddeskal. Men for at nuancere. Lad os sige vi lejer Sanneh for et år og ikke har råd til at købe ham. Det første halve år skal han nok bruge på at komme i form så er det ikke en direkte forstærkning fra dag 1. HH er jeg ikke sikker på er bedre når han ikke er skadet end når han er skadet. Han er desværre dårlig og har været det fra dag 1 men dengang så man ham som et talent.

Cocopops

26.01.2020, 22:22
(redigeret af Cocopops
at 27.01.2020, 02:01)


@ TL


Synes godt om (6)
Synes ikke om (5)

Startopstilling

Schwäbe
Skipper-Maxsø-Rosted
Mensah-Tibbling-Radosevic-Frendrup-Jung
Mraz-Hedlund

Jeg ville personligt foretrække Mensah på HB. Han er elendig, men ikke lige så elendig som Gammelby, hvor Mensah i det mindste har noget fart, der kan redde ham defensivt. Jeg ville også forsøge mig med Frendrup som 8'er, da jeg synes, han har gjort det hæderligt i denne sæson og i det mindste er ung og på noget nær samme niveau som Vigen. Vigen har efterhånden fået flere sæsoner til at vise sig frem, og han har render stadig rundt med de samme problemer, som han havde, da han kom til klubben. Hvis ikke Frendrup ser ud til at blive løsningen, må Vigen derind igen. Jeg ville stadig sætte Jung på venstrebacken, da han har været vores bedste back i denne sæson.

TL

Roskilde,
26.01.2020, 23:00

@ Returnofthemack


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

Kan godt se fornuften i det du skriver. Modsat syntes jeg Jung har sine klare mangler som wingback. Han har en god teknik til det opbyggende spil, men ikke god i sine offensive løb og i det udfordrende spil. Grundlæggende set syntes jeg ikke han er dynamisk nok, og at det bliver for defensivt med ham deroppe. I forsvaret tror jeg mere han kan komme til sin ret, selvom jeg også her kan være nervøs for de placeringsvanskeligheder som han tidligere har kæmpet med.

TL

Roskilde,
26.01.2020, 23:08
(redigeret af TL
at 26.01.2020, 23:40)


@ Cocopops


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

Er enig i at Mensah må stå foran Gammelby lige pt. Jeg er dog ikke glad for Jung på Wingback positionen, da han mangler noget drive og dynamit. Det bliver for stillestående og defensivt. Hvis jeg var CV, ville en ny venstre wingback være førsteprioritet.

Omkring midtbanen. Rado blomstrede virkeligt lige så snart han blev fjernet fra 6’er positionen, og kom op på en midtbane med to mere sidsestillet 8’ere. Jeg syntes helt klart vi skal holde fast i det. Derudover syntes jeg ikke Tibbling helt kommer til sin ret som 8’er, og mener vi i det hele taget har brug for en mere bevægelig udfordrende 10’er type for at skabe dynamik i offensiven. Så det er grunden til hans placering i mit system. Ved at placere ham iblandt de tre forreste i den defensive positionering, skaber vi endvidere et mere intenst pres. Hvilket vil vise at vi rent faktisk tager vores snak om presspil seriøst.

TL

Roskilde,
26.01.2020, 23:18

@ h.n.nielsen


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

LOL. Jeg så også gerne at vi havde noget mere kvalitet i truppen. Egentligt syntes jeg vi har ok spillere i start 11’er, men Maxsø er rigtigt nok den eneste med egentlig x faktor. Tibbling og Hedlund nok dem der ellers kommer tættest på, men det kræver at de tager et skridt opad. Resultatet er en middelmådig trup.

Ud over en ny venstre wingback, som jeg anser som den vigtigste forstærkning, så jeg da gerne at vi fik 3 store profiler til henholdsvis målmandsposten, den centrale midtbane og angrebet. Spillere der virkeligt sparker røv. Derefter kunne vi så sælge Rado og Schwabe. Men riget fattes penge, så det kommer ikke til at ske. Jeg tror dog at vi får en ny venstre wingback, det lyder det som om når man høre CV udtale sig.

TL

Roskilde,
26.01.2020, 23:20

@ Frenander


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

Jeg tror CV har en venstre wingback i kikkerten. Derudover kan man altid håbe på at der opstår en mulighed for en god handel. Vi må se.

Bjur "KING OF DENMARK"

27.01.2020, 07:04

@ TL


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

» Er enig i at Mensah må stå foran Gammelby lige pt. Jeg er dog ikke glad for
» Jung på Wingback positionen, da han mangler noget drive og dynamit. Det
» bliver for stillestående og defensivt. Hvis jeg var CV, ville en ny venstre
» wingback være førsteprioritet.
»
» Omkring midtbanen. Rado blomstrede virkeligt lige så snart han blev fjernet
» fra 6’er positionen, og kom op på en midtbane med to mere sidsestillet
» 8’ere. Jeg syntes helt klart vi skal holde fast i det. Derudover syntes jeg
» ikke Tibbling helt kommer til sin ret som 8’er, og mener vi i det hele
» taget har brug for en mere bevægelig udfordrende 10’er type for at skabe
» dynamik i offensiven. Så det er grunden til hans placering i mit system.
» Ved at placere ham iblandt de tre forreste i den defensive positionering,
» skaber vi endvidere et mere intenst pres. Hvilket vil vise at vi rent
» faktisk tager vores snak om presspil seriøst.
Hvis man ikke må have Pyro med ind på stadion tvivler jeg på dynamit er tilladt;)
Ellers er jeg enig med Jung som wingback ikke er optimalt.

c4300

E-mail

27.01.2020, 09:40
(redigeret af c4300
at 27.01.2020, 13:26)


@ Returnofthemack


Synes godt om (4)
Synes ikke om (3)

Startopstilling

» Ufatteligt, man ikke slår til her. Hvis Jung bliver skadet har vi jo ingen.
» Jeg ved ikke, om HH stadig er skadet, men Kabongo er ikke klar endnu, så vi
» ender med, at reserven for forsvarerne er JMG.

Så nu vil du også have en ny midterforsvar? enda en tidligere profilerede en af slagsen, som med sikkerhed ikke er helt billig i løn. Men hvem siger han overhovedet vil til os? hvem siger vi kan honorere hans krav? Og hvem siger vi ikke har forsøgt? osv osv osv. Det ufattelige her er sku da at du bliver ved og ved med at forlange uden overhovedet at have nuancerne med.

B-!-F.1964

Aarhus,
27.01.2020, 10:30

@ Returnofthemack


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

» Ufatteligt, man ikke slår til her. Hvis Jung bliver skadet har vi jo ingen.
» Jeg ved ikke, om HH stadig er skadet, men Kabongo er ikke klar endnu, så vi
» ender med, at reserven for forsvarerne er JMG.

Jeg er helt enig i, at Sanneh ville være en kærkommen forstærkning til defensiven, men vil det ikke se lidt mærkeligt ud, med tanke på at CV er igang med at nedbringe lønomkostningerne?

Jeg er med på, Sanneh med overvejende sandsynlighed, vil kunne kompensere for en høj løn i form af et videresalg, men jeg må indrømme, jeg synes det ville være et skidt signal at sende til omverdenen. Han vil unægteligt gå ind og overtage Kamils plads som lønførende i klubben, og så er vi lidt tilbage med status quo.

B-!-F.1964

Aarhus,
27.01.2020, 10:35

@ TL


Synes godt om (5)
Synes ikke om (5)

Startopstilling

3-5-2

------------Hermansen------------

---Skipper --- Maxsø --- Rosted---
Mensah ---------------------- Jung

--------------Frendrup-------------
---------Tibbling --- Vigen---------

---------Heldund --- Mraz----------

KasperW

27.01.2020, 12:04

@ h.n.nielsen


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

» Vi mangler at købe 10 mand og holde på Maxsø

Aldrig har jeg set så tynd og middelmådig en Brøndbytrup. Nærmest ingen backs, tyndt i det centrale forsvar og der mangler en angriber, der scorer mål.
Man sælger fra toppen og henter ingen erstatninger.

MortenMic

27.01.2020, 12:45

@ B-!-F.1964


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

Enig med BIF. Det må være stærkeste opstilling lige nu. Med Joppe, som alternativ i angrebet og med Rado i spil, så snart han er klar igen.

AJ army

Østerbro/Trianglen,
27.01.2020, 14:35

@ Returnofthemack


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

» Ufatteligt, man ikke slår til her. Hvis Jung bliver skadet har vi jo ingen.
» Jeg ved ikke, om HH stadig er skadet, men Kabongo er ikke klar endnu, så vi
» ender med, at reserven for forsvarerne er JMG.

Lad ham bare smadre sin karriere i en belgisk bundklub https://twitter.com/bsanneh15/statu...oendby-rygter-liker-fcm-tweet%2F

HH er på banen igen, og regner selv med at være klar til sæsonstart. Ifølge en træningsupdate deltog Kabongo og Fisker i boldøvelser med resten af holdet for en uges tid siden. Ved ikke hvor meget man skal lægge i det. Men kunne da tyde på det går den rigtige vej for Kabongo.
I en podcast med CV lød det som om en venstre wingback var en prioritet, eller hele venstre siden, som han formullerede det. Jung har fået besked på der ikke sker noget dette vindue.
Mads presser godt på og der ikke var lang vej igen, udtalte han. Tror de giver ham chancen efter Marvin.
Bruus bliver prøvet af som WB. Skulle være i besiddelse af et par hurtige stænger, udholdenhed og de tekniske færdigheder som positionen kræver. Udleje er ikke længere på tale.
Angrebet var han godt tilfreds med at have Mraz, Hedlund, Jobbe og Uhre til rådighed. Der er gjort plads i truppen til, at andre kan steppe op, og det blev interessant at se mente han.
Den største udfordring for ham har været, at råderummet ikke er voldsomt - eller rettere, ikke er der. Ift. at speede den proces op, der hedder at, bringe os derhen hvor vi gerne vil. Det er ressourcerne der afgør hvor hurtigt det vil ske. Det er den øvelse de er igang med. Udfordringer han godt var klar over fra start sagde han.
Det glædede ham meget, at hele vejen rundt, er hans oplevelse, at uanset hvem han har været sammen med - fans'ne, partnere, trænere og MasterClass. Alle fortæller ham, at vi har tiden der skal til. Vi har tilliden og loyaliteten til at vi når derhen, hvor vi gerne vil.
Det kan man vel blive nødt til. Absolut ikke sæsoner jeg ser frem til.
Du kan høre hele interviewet her https://brondbylyd.dk/2020/01/inter...alg-transfervindue-og-fremtiden/

Returnofthemack

2730 Lykke,
27.01.2020, 15:29

@ B-!-F.1964


Synes godt om (2)
Synes ikke om (4)

Startopstilling

» » Ufatteligt, man ikke slår til her. Hvis Jung bliver skadet har vi jo
» ingen.
» » Jeg ved ikke, om HH stadig er skadet, men Kabongo er ikke klar endnu, så
» vi
» » ender med, at reserven for forsvarerne er JMG.
»
» Jeg er helt enig i, at Sanneh ville være en kærkommen forstærkning til
» defensiven, men vil det ikke se lidt mærkeligt ud, med tanke på at CV er
» igang med at nedbringe lønomkostningerne?
»
» Jeg er med på, Sanneh med overvejende sandsynlighed, vil kunne kompensere
» for en høj løn i form af et videresalg, men jeg må indrømme, jeg synes det
» ville være et skidt signal at sende til omverdenen. Han vil unægteligt gå
» ind og overtage Kamils plads som lønførende i klubben, og så er vi lidt
» tilbage med status quo.

Men er du sikker på, at han ville være lønførende? Han spiller ikke i Göztepe har på den vis ikke meget at forhandle med ud over, at han sikkert oppebærer en høj løn nu. Valget synes at stå mellem spilletid eller høj løn.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Returnofthemack

2730 Lykke,
27.01.2020, 15:30

@ Bjur "KING OF DENMARK"


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

» » Ufatteligt, man ikke slår til her. Hvis Jung bliver skadet har vi jo
» ingen.
» » Jeg ved ikke, om HH stadig er skadet, men Kabongo er ikke klar endnu, så
» vi
» » ender med, at reserven for forsvarerne er JMG.
» Ja det er os i en nøddeskal. Men for at nuancere. Lad os sige vi lejer
» Sanneh for et år og ikke har råd til at købe ham. Det første halve år skal
» han nok bruge på at komme i form så er det ikke en direkte forstærkning fra
» dag 1. HH er jeg ikke sikker på er bedre når han ikke er skadet end når han
» er skadet. Han er desværre dårlig og har været det fra dag 1 men dengang så
» man ham som et talent.

Han mangler nok kamptræning, men jeg ville først synes, det var et dårligt køb, hvis han havde været skadet i længere tid. Umiddelbart er han helt fit for fight.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Returnofthemack

2730 Lykke,
27.01.2020, 15:33

@ AJ army


Synes godt om (5)
Synes ikke om (4)

Startopstilling

» » Ufatteligt, man ikke slår til her. Hvis Jung bliver skadet har vi jo
» ingen.
» » Jeg ved ikke, om HH stadig er skadet, men Kabongo er ikke klar endnu, så
» vi
» » ender med, at reserven for forsvarerne er JMG.
»
» Lad ham bare smadre sin karriere i en belgisk bundklub
» https://twitter.com/bsanneh15/statu...oendby-rygter-liker-fcm-tweet%2F
»
»
» HH er på banen igen, og regner selv med at være klar til sæsonstart. Ifølge
» en træningsupdate deltog Kabongo og Fisker i boldøvelser med resten af
» holdet for en uges tid siden. Ved ikke hvor meget man skal lægge i det. Men
» kunne da tyde på det går den rigtige vej for Kabongo.
» I en podcast med CV lød det som om en venstre wingback var en prioritet,
» eller hele venstre siden, som han formullerede det. Jung har fået besked på
» der ikke sker noget dette vindue.
» Mads presser godt på og der ikke var lang vej igen, udtalte han. Tror de
» giver ham chancen efter Marvin.
» Bruus bliver prøvet af som WB. Skulle være i besiddelse af et par hurtige
» stænger, udholdenhed og de tekniske færdigheder som positionen kræver.
» Udleje er ikke længere på tale.
» Angrebet var han godt tilfreds med at have Mraz, Hedlund, Jobbe og Uhre til
» rådighed. Der er gjort plads i truppen til, at andre kan steppe op, og det
» blev interessant at se mente han.
» Den største udfordring for ham har været, at råderummet ikke er voldsomt -
» eller rettere, ikke er der. Ift. at speede den proces op, der hedder at,
» bringe os derhen hvor vi gerne vil. Det er ressourcerne der afgør hvor
» hurtigt det vil ske. Det er den øvelse de er igang med. Udfordringer han
» godt var klar over fra start sagde han.
» Det glædede ham meget, at hele vejen rundt, er hans oplevelse, at uanset
» hvem han har været sammen med - fans'ne, partnere, trænere og MasterClass.
» Alle fortæller ham, at vi har tiden der skal til. Vi har tilliden og
» loyaliteten til at vi når derhen, hvor vi gerne vil.
» Det kan man vel blive nødt til. Absolut ikke sæsoner jeg ser frem til.
» Du kan høre hele interviewet her
» https://brondbylyd.dk/2020/01/inter...alg-transfervindue-og-fremtiden/

Jo tak, det var et fint interview. Jeg savnede dog, at de gik lidt mere til C.V, men der kan Brøndbylyd desværre nogle gange godt virke så benovet over besøg fra klubben, at de bliver mikrofonholdere.

Jeg kan ikke huske, vi har startet med så tamt et hold siden februar 2013.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

KasperW

27.01.2020, 23:56
(redigeret af KasperW
at 29.01.2020, 10:32)


@ AJ army


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Startopstilling

» » Ufatteligt, man ikke slår til her. Hvis Jung bliver skadet har vi jo
» ingen.
» » Jeg ved ikke, om HH stadig er skadet, men Kabongo er ikke klar endnu, så
» vi
» » ender med, at reserven for forsvarerne er JMG.
»
» Lad ham bare smadre sin karriere i en belgisk bundklub
» https://twitter.com/bsanneh15/statu...oendby-rygter-liker-fcm-tweet%2F
»
»
» HH er på banen igen, og regner selv med at være klar til sæsonstart. Ifølge
» en træningsupdate deltog Kabongo og Fisker i boldøvelser med resten af
» holdet for en uges tid siden. Ved ikke hvor meget man skal lægge i det. Men
» kunne da tyde på det går den rigtige vej for Kabongo.
» I en podcast med CV lød det som om en venstre wingback var en prioritet,
» eller hele venstre siden, som han formullerede det. Jung har fået besked på
» der ikke sker noget dette vindue.
» Mads presser godt på og der ikke var lang vej igen, udtalte han. Tror de
» giver ham chancen efter Marvin.
» Bruus bliver prøvet af som WB. Skulle være i besiddelse af et par hurtige
» stænger, udholdenhed og de tekniske færdigheder som positionen kræver.
» Udleje er ikke længere på tale.
» Angrebet var han godt tilfreds med at have Mraz, Hedlund, Jobbe og Uhre til
» rådighed. Der er gjort plads i truppen til, at andre kan steppe op, og det
» blev interessant at se mente han.
» Den største udfordring for ham har været, at råderummet ikke er voldsomt -
» eller rettere, ikke er der. Ift. at speede den proces op, der hedder at,
» bringe os derhen hvor vi gerne vil. Det er ressourcerne der afgør hvor
» hurtigt det vil ske. Det er den øvelse de er igang med. Udfordringer han
» godt var klar over fra start sagde han.
» Det glædede ham meget, at hele vejen rundt, er hans oplevelse, at uanset
» hvem han har været sammen med - fans'ne, partnere, trænere og MasterClass.
» Alle fortæller ham, at vi har tiden der skal til. Vi har tilliden og
» loyaliteten til at vi når derhen, hvor vi gerne vil.
» Det kan man vel blive nødt til. Absolut ikke sæsoner jeg ser frem til.
» Du kan høre hele interviewet her
» https://brondbylyd.dk/2020/01/inter...alg-transfervindue-og-fremtiden/

Ikke alt det fis med at omskole spillere til backs hele tiden. Det skriger til himlen af middelmådighed.

Jeller

28.01.2020, 08:03

@ Returnofthemack


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Startopstilling

» Han mangler nok kamptræning, men jeg ville først synes, det var et dårligt
» køb, hvis han havde været skadet i længere tid. Umiddelbart er han helt fit
» for fight.

Sanneh kunne sikkert være en fin spiller at hente ind.
CV vil tjene store penge på spillere. Det gør man ved at spille med de unge. Det har han set virke i FC Nordsjælland, så det koncept kører han efter.

Skal man tjene penge på Brøndbys nuværende trup, er det især Kabongo, Skipper, Jobbe, Bjur, Hermanssen og Frendrup der skal have spilletid. De er meget unge og med bare få spilleminutter i Superligaen hæves deres værdi betragteligt.

Kan man eksempelvis få Skipper og Frendrup til st spille fast fra nu af vil de om 1,5 åg sagtens kunne nå en værdi på omkring 25 mio. kr. pr. spiller.
Dermed kan Brøndby hente store dele af deres nuværende underskud i driften den vej igennem.
Derefter skal Jobbe og Kabongo måske køres i stilling og 1,5 år efter kan det blive Slimane, Bjur og Hermanssen.

Kommer dette til at virke? Det ved vi ikke.
Kommer det til at give dårligere resultater?
Måske I starten og måske giver det også større udsving i nogle år. Men når de unge topper er der også den mulighed at de har udviklet sig til at blive blandt de bedste i ligaen og reelt set har et niveau man ikke kan købe sig til.

Det er en langsigtet strategi, som næsten altid medfører store udsving og som med alt andet, kun bliver rigtig forløst hvis man har de rette kompetencer til også at udvikle spillerne.

Heldigvis har klubben en træner der fokusere en del på at udvikle spillerne og man har en fanbase der er indstillet på de store udsving.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

B-!-F.1964

Aarhus,
28.01.2020, 09:25

@ Returnofthemack


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

» Men er du sikker på, at han ville være lønførende? Han spiller ikke i
» Göztepe har på den vis ikke meget at forhandle med ud over, at han sikkert
» oppebærer en høj løn nu. Valget synes at stå mellem spilletid eller høj
» løn.

Nej, du har selvfølgelig en pointe her. Jeg ved ikke hvad Sanneh tjener for nuværende, og jeg ved naturligvis heller ikke, hvilke prioriteter, der gælder i hans fodboldliv. Men jeg synes der er en tendens til i moderne fodbold, at penge, hos langt de fleste spillere, spiller en mere og mere afgørende rolle i de valg, de træffer. Dernæst tror jeg spilletid vægtes højest, men jeg tror de afhænger meget af, hvor stor en procentdel af lønnen en given spiller skal give afkald på. Dvs. jeg tror mange spillere ville vægte spilletid over løn, hvis der kun var tale om en lønnedgang på mellem 10 og 15%, men taler vi om, de skal gå 20, 30, måske 40% ned i løn for at få spilletid, så tror jeg i mange tilfælde, at lønnen vil betyde mere.

I forhold til Sanneh, så har han til sommer tre år tilbage på sin kontrakt i Anderlecht, og jeg antager, at han her tjener en klækkelig skilling. En årsag til den antagelse er bl.a. 1) at han blev udlejet i sommers i stedet for solgt, hvilket jeg tænker meget vel kan indikerer, at ingen andre klubber ville matche hans løn, og 2) at han skiftede til Tyrkiet i stedet for at blive i Belgien eller søge mod ligaer, der minder om den belgiske. Vi ved de i Tyrkiet generelt betaler højere lønninger end mange af de mindre Vesteuropæiske ligaer, og det kan være dette, der har gjort udslaget.

Jeg ved godt det bliver ekstremt abstrakt, for det er alene min egen forestilling om hvordan verden hænger sammen, og jeg aner i princippet ingenting om det. Det er bare mit eget besyv.

MadBoys

28.01.2020, 12:45

@ Jeller


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

At kunne sælge spillere i den prisklasse kræver at vi er med i toppen hvert år, og er med i europa, hvor udstillingen er stor.

jeg hhusker engang under ML, han sage, at man på en gang max kan satse på 2 talenter

» de om 1,5 åg sagtens kunne nå en værdi på omkring 25 mio. kr. pr. spiller.
» Dermed kan Brøndby hente store dele af deres nuværende underskud i driften
» den vej igennem.
» Derefter skal Jobbe og Kabongo måske køres i stilling og 1,5 år efter kan
» det blive Slimane, Bjur og Hermanssen.

Returnofthemack

2730 Lykke,
28.01.2020, 12:59

@ Jeller


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

» » Han mangler nok kamptræning, men jeg ville først synes, det var et
» dårligt
» » køb, hvis han havde været skadet i længere tid. Umiddelbart er han helt
» fit
» » for fight.
»
» Sanneh kunne sikkert være en fin spiller at hente ind.
» CV vil tjene store penge på spillere. Det gør man ved at spille med de
» unge. Det har han set virke i FC Nordsjælland, så det koncept kører han
» efter.
»
» Skal man tjene penge på Brøndbys nuværende trup, er det især Kabongo,
» Skipper, Jobbe, Bjur, Hermanssen og Frendrup der skal have spilletid. De er
» meget unge og med bare få spilleminutter i Superligaen hæves deres værdi
» betragteligt.
»
» Kan man eksempelvis få Skipper og Frendrup til st spille fast fra nu af vil
» de om 1,5 åg sagtens kunne nå en værdi på omkring 25 mio. kr. pr. spiller.
» Dermed kan Brøndby hente store dele af deres nuværende underskud i driften
» den vej igennem.
» Derefter skal Jobbe og Kabongo måske køres i stilling og 1,5 år efter kan
» det blive Slimane, Bjur og Hermanssen.
»
» Kommer dette til at virke? Det ved vi ikke.
» Kommer det til at give dårligere resultater?
» Måske I starten og måske giver det også større udsving i nogle år. Men når
» de unge topper er der også den mulighed at de har udviklet sig til at blive
» blandt de bedste i ligaen og reelt set har et niveau man ikke kan købe sig
» til.
»
» Det er en langsigtet strategi, som næsten altid medfører store udsving og
» som med alt andet, kun bliver rigtig forløst hvis man har de rette
» kompetencer til også at udvikle spillerne.
»
» Heldigvis har klubben en træner der fokusere en del på at udvikle spillerne
» og man har en fanbase der er indstillet på de store udsving.

Interessant debat at rejse.
Jeg er helt med på, at vi i en perfekt Brøndby-verden ville kunne spytte talenter ud og sælge dem for +10 millioner hver gang, men det sker realistisk set kun ret sjældent, fordi topfodbold er et nåleøje - ellers ville alle gør det.

Mit problem med, at man vil spille med mange flere talenter er, at det, fordi vi mangler penge, lige pludselig næsten er blevet ophøjet til universel lov, at vi da selvfølgelig bare kan gøre dét.
Jeg vil påstå, at det er stort set umuligt at være kompetitiv, hvis man vil stille med et halvt hold af Masterclass-spillere i hver kamp, fordi det simpelthen ikke er muligt at ramme så store talenter hvert år eller bare hvert andet eller tredje.
Ingen tvivl om, at der var for få talenter på holdet under Zorniger, men vi har nu også set Jobbe Lindstrøm starte som lyn og torden for nu at være ude i glemslen, og Peter Bjur, som ellers var det helt store navn i Masterclass, har ikke vist sig at kunne klare cutter ind til videre.
Morten Frendrup og Skipper er de eneste, som har vist sig langtidsholdbare, og det passer vel meget godt med det antal, som man kan regne med fra en årgang.

Vil vi have flere talenter på banen, skal vi til at køre en FCN/FCM-model, hvor vi opretter akademier i Afrika og høster de bedste derfra, men det virker ikke som en model, klubben vil følge.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

TL

Roskilde,
28.01.2020, 16:28

@ Returnofthemack


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

Meget enig.

Returnofthemack

2730 Lykke,
28.01.2020, 18:34

@ B-!-F.1964


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

» » Men er du sikker på, at han ville være lønførende? Han spiller ikke i
» » Göztepe har på den vis ikke meget at forhandle med ud over, at han
» sikkert
» » oppebærer en høj løn nu. Valget synes at stå mellem spilletid eller høj
» » løn.
»
» Nej, du har selvfølgelig en pointe her. Jeg ved ikke hvad Sanneh tjener for
» nuværende, og jeg ved naturligvis heller ikke, hvilke prioriteter, der
» gælder i hans fodboldliv. Men jeg synes der er en tendens til i moderne
» fodbold, at penge, hos langt de fleste spillere, spiller en mere og mere
» afgørende rolle i de valg, de træffer. Dernæst tror jeg spilletid vægtes
» højest, men jeg tror de afhænger meget af, hvor stor en procentdel af
» lønnen en given spiller skal give afkald på. Dvs. jeg tror mange spillere
» ville vægte spilletid over løn, hvis der kun var tale om en lønnedgang på
» mellem 10 og 15%, men taler vi om, de skal gå 20, 30, måske 40% ned i løn
» for at få spilletid, så tror jeg i mange tilfælde, at lønnen vil betyde
» mere.
»
» I forhold til Sanneh, så har han til sommer tre år tilbage på sin kontrakt
» i Anderlecht, og jeg antager, at han her tjener en klækkelig skilling. En
» årsag til den antagelse er bl.a. 1) at han blev udlejet i sommers i stedet
» for solgt, hvilket jeg tænker meget vel kan indikerer, at ingen andre
» klubber ville matche hans løn, og 2) at han skiftede til Tyrkiet i stedet
» for at blive i Belgien eller søge mod ligaer, der minder om den belgiske.
» Vi ved de i Tyrkiet generelt betaler højere lønninger end mange af de
» mindre Vesteuropæiske ligaer, og det kan være dette, der har gjort
» udslaget.
»
» Jeg ved godt det bliver ekstremt abstrakt, for det er alene min egen
» forestilling om hvordan verden hænger sammen, og jeg aner i princippet
» ingenting om det. Det er bare mit eget besyv.

Jeg tror, dine betragtninger er helt korrekte. Det kan bare chokere mig en smule, hvis Oostende er i stand til at honorere hans lønkrav, og vi ikke er. Vi taler om en klub, der i skrivende stund ligger nr. 15 og sidste år blev 14 i Jupiler League.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

B-!-F.1964

Aarhus,
28.01.2020, 21:03
(redigeret af B-!-F.1964
at 29.01.2020, 09:19)


@ Returnofthemack


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

» Jeg tror, dine betragtninger er helt korrekte. Det kan bare chokere mig en
» smule, hvis Oostende er i stand til at honorere hans lønkrav, og vi ikke
» er. Vi taler om en klub, der i skrivende stund ligger nr. 15 og sidste år
» blev 14 i Jupiler League.

Men mon ikke der er tale om endnu en lejeaftale? (tilføjelse: hvor Anderlecht stadig betaler min. 50% af lønnen). Hvis ikke, så har du selvfølgelig helt ret.

Jeg tænker ikke Brøndby er interesseret i en lejeaftale med Sanneh, medmindre der foreligger en realistisk mulighed for et køb.

Jeller

28.01.2020, 23:00

@ Returnofthemack


Synes godt om (5)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

» Interessant debat at rejse.
» Jeg er helt med på, at vi i en perfekt Brøndby-verden ville kunne spytte
» talenter ud og sælge dem for +10 millioner hver gang, men det sker
» realistisk set kun ret sjældent, fordi topfodbold er et nåleøje - ellers
» ville alle gør det.

Det er selvsagt ikke sikkert at man kan spytte talenter ud og sælge dem alle for +10 mio. kr. Det er selvsagt heller ikke sikker at BIF ikke kan.

At alle ikke gør det i Danmark er fordi de danske hold ikke har fattet at det er deres position i branchen. I stedet ser man OB, AaB, AGF, Brøndby osv. Der konstant spytter penge i forretningen uden at få hverken afkast eller resultater.

Den klub der rent faktisk levere et afkast er FCN. Altså dem der rent faktisk bruger den model.
En anden klub der har leveret bedste resultater er AaB og det har ofte været grundet udviklingen af talenter der har ramt deres højeste niveau inden de skiftede.
Kigger man på FCM må man i den grad sige at de også lever af at udvikle spillere og senest er FCK i langt højere grad hoppet med på vognen, hvorfor skulle de ellers spille med en 17 årig der intet bidrager med på banen.
»
» Mit problem med, at man vil spille med mange flere talenter er, at det,
» fordi vi mangler penge, lige pludselig næsten er blevet ophøjet til
» universel lov, at vi da selvfølgelig bare kan gøre dét.

Man har igen og igen set klubber levere gode resultater når de følger denne strategi. AaB, Esbjerg og sågar også Brøndby tidligere.
Problemet bliver at klubberne har svært ved at fastholde strategien og ændre deres strategi når succesen kommer.

» Jeg vil påstå, at det er stort set umuligt at være kompetitiv, hvis man vil
» stille med et halvt hold af Masterclass-spillere i hver kamp, fordi det
» simpelthen ikke er muligt at ramme så store talenter hvert år eller bare
» hvert andet eller tredje.

FCN er kompetitive med et helt hold af unge. Kompetitive i forhold til hvor stor deres klub er på nuværende tidspunkt. Havde FCN de samme sponsor penge og fans som Brøndby tror jeg hurtigt de kunne blive en del af toppen i Danmark. FCM har spillet med Evander (21), Joel Andersson (23), Onyeka (22), Dyrh (18), Anderson (21) og Cajuste (20). 6 spillere der er ret så unge.

Jeg har på intet tidspunkt hørt at man ikke skulle være villig til også at købe talenter. Mraz er vel et eksempel på dette. Derudover har man vel netop henter Maxsø og Rosted under CV.

» Ingen tvivl om, at der var for få talenter på holdet under Zorniger, men vi
» har nu også set Jobbe Lindstrøm starte som lyn og torden for nu at være ude
» i glemslen, og Peter Bjur, som ellers var det helt store navn i
» Masterclass, har ikke vist sig at kunne klare cutter ind til videre.

Sandt, og vi så Hjulsager og Nørgaard ikke klarede det i starten. Indtil de gjorde. Ligesom Wass, Mike Jensen og mange andre unge talenter der lige har skulle have lidt tillid og nogle minutter i benene.

» Morten Frendrup og Skipper er de eneste, som har vist sig langtidsholdbare,
» og det passer vel meget godt med det antal, som man kan regne med fra en
» årgang.

Kabongo vil jeg også gerne lige smide ind her.
»
» Vil vi have flere talenter på banen, skal vi til at køre en FCN/FCM-model,
» hvor vi opretter akademier i Afrika og høster de bedste derfra, men det
» virker ikke som en model, klubben vil følge.

Man kan også lave samarbejdsaftaler med klubber i USA, Kina, Sydkorea, Japan og meget mere. Der er masser af muligheder og jeg tænker da ikke at klubben behøver at begrænse sig her. Udover er det ikke skal være et udnyttelse af et 3. Verdens land.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

K-man

30.01.2020, 09:28

@ Returnofthemack


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

Du har ret i at det pludseligt nærmest virker til at det er blevet ophøjet til lov at skulle spille med talenter.

Problemet er bare ved at fortsætte den nuværende strategi, hvor man går og venter på deltagelse i gruppespil - hvem skal betale for de underskud det giver. Indtil videre har JBA (og lidt TBC) betalt, men hvor længe vil de blive ved med det. Man burde forvente indtil der er ryddet op efter "sommeren 2018" og forretningen nogenlunde går i balance. Men hvad herefter. Kan vi som fans forvente at der kommer nogen og investerer i dyre spillere med den store risiko at kvalifikationen glipper og vi igen står hvor vi er nu.

Det er ikke sikkert at talentvejen er den rigtige og den vil give succes på den lange bane, men risikoen ved denne vej er/burde være langt mindre økonomisk, hvilket en rationel investor kigger på.

Talent strategien giver en investor en mindre økonomisk risiko. Det er i stedet os fans der har en sportslig risiko, hvor vi må acceptere ikke længere at have top 3 som fast realistisk målsætning og i stedet acceptere risikoen for 3-8 placeringer.

Thomcat

Slg,
31.01.2020, 05:13

@ MadBoys


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

» At kunne sælge spillere i den prisklasse kræver at vi er med i toppen hvert
» år, og er med i europa, hvor udstillingen er stor.
»
» jeg hhusker engang under ML, han sage, at man på en gang max kan satse på 2
» talenter
»

Det gør Fcn ikke ligefrem og de sælger da enormt meget dyrt.

Selvfølgelig er planen, at vi skal spille med i toppen hvert år.
Men personligt tror jeg at de næste 9 måneder bliver hårde og derfor bliver undtagelsen for dette.

Men det er ikke fordi planen er forkert - det er fordi, der var så mange hjernedøde dyre lange forpligtelser, som CV skulle rydde op i - efter de hjerneblødninger TB, AZ og JB fik sommeren 2018.

CV er nået enormt langt og mangler vel reelt kun en permanent løsning på Erceq og salg af HH og Marvin S (og lønnen til AZ - som forsvinder til sommer - medmindre han her efter 12 måneder pludselig finder en ny arbejdsgiver).

---
vv

Returnofthemack

2730 Lykke,
03.02.2020, 09:07

@ Jeller


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

»
» Det er selvsagt ikke sikkert at man kan spytte talenter ud og sælge dem
» alle for +10 mio. kr. Det er selvsagt heller ikke sikker at BIF ikke kan.
»
» At alle ikke gør det i Danmark er fordi de danske hold ikke har fattet at
» det er deres position i branchen. I stedet ser man OB, AaB, AGF, Brøndby
» osv. Der konstant spytter penge i forretningen uden at få hverken afkast
» eller resultater.
»
» Den klub der rent faktisk levere et afkast er FCN. Altså dem der rent
» faktisk bruger den model.
» En anden klub der har leveret bedste resultater er AaB og det har ofte
» været grundet udviklingen af talenter der har ramt deres højeste niveau
» inden de skiftede.
» Kigger man på FCM må man i den grad sige at de også lever af at udvikle
» spillere og senest er FCK i langt højere grad hoppet med på vognen, hvorfor
» skulle de ellers spille med en 17 årig der intet bidrager med på banen.
»
Men du glemmer, at de nævnte klubber med succes også rekrutterer fra deres akademier i Afrika,
Selvfølgelig kan Brøndby også scoute en ung afrikaner, men FCN og FCMs grundlag er markant større.

»
» Man har igen og igen set klubber levere gode resultater når de følger denne
» strategi. AaB, Esbjerg og sågar også Brøndby tidligere.
» Problemet bliver at klubberne har svært ved at fastholde strategien og
» ændre deres strategi når succesen kommer.

Man har succes, hvis man kan ramme den rigtige generation som f.eks ‘83 og den berømte ‘85 generation. Det er meget begrænset, hvor store talenter vi har ramt i perioden 2006-nu

» FCN er kompetitive med et helt hold af unge. Kompetitive i forhold til hvor
» stor deres klub er på nuværende tidspunkt. Havde FCN de samme sponsor penge
» og fans som Brøndby tror jeg hurtigt de kunne blive en del af toppen i
» Danmark. FCM har spillet med Evander (21), Joel Andersson (23), Onyeka
» (22), Dyrh (18), Anderson (21) og Cajuste (20). 6 spillere der er ret så
» unge.
Er de kompetitive? Jeg er med på, at de har et mesterskab, en sølv og en bronzemedalje, men der er et hav af af kedelige placeringer siden 2003 også, og kontinuiteten er til at overse, hvilket bekymrer mig, hvis vi skal kopiere deres model.
»
» Jeg har på intet tidspunkt hørt at man ikke skulle være villig til også at
» købe talenter. Mraz er vel et eksempel på dette. Derudover har man vel
» netop henter Maxsø og Rosted under CV.
»

Samuel Mraz var 22, da han blev hentet en alder, hvor man ikke er et talent mere.
FCN henter jo også etablerede spillere, men derfor er deres hold stadig hamrende urutineret.
» » Ingen tvivl om, at der var for få talenter på holdet under Zorniger, men
» vi
» » har nu også set Jobbe Lindstrøm starte som lyn og torden for nu at være
» ude
» » i glemslen, og Peter Bjur, som ellers var det helt store navn i
» » Masterclass, har ikke vist sig at kunne klare cutter ind til videre.
»
» Sandt, og vi så Hjulsager og Nørgaard ikke klarede det i starten. Indtil de
» gjorde. Ligesom Wass, Mike Jensen og mange andre unge talenter der lige har
» skulle have lidt tillid og nogle minutter i benene.

Korrekt, men det er stadig ikke hugget i Jellingestenen, at de fleste Mc-spillere kan blive gode superliga-spillere:

» » Morten Frendrup og Skipper er de eneste, som har vist sig
» langtidsholdbare,
» » og det passer vel meget godt med det antal, som man kan regne med fra en
» » årgang.
»
» Kabongo vil jeg også gerne lige smide ind her.

Ja.
» »
» » Vil vi have flere talenter på banen, skal vi til at køre en
» FCN/FCM-model,
» » hvor vi opretter akademier i Afrika og høster de bedste derfra, men det
» » virker ikke som en model, klubben vil følge.
»
» Man kan også lave samarbejdsaftaler med klubber i USA, Kina, Sydkorea,
» Japan og meget mere. Der er masser af muligheder og jeg tænker da ikke at
» klubben behøver at begrænse sig her. Udover er det ikke skal være et
» udnyttelse af et 3. Verdens land.

Men det er stadig en dyrere model. Jeg ved ikke, om det er udnyttelse for omvendt hjælper man også nogle mennesker ud af ekstrem fattigdom.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Ivaninho

E-mail

03.02.2020, 11:15

@ Returnofthemack


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

» Men du glemmer, at de nævnte klubber med succes også rekrutterer fra deres
» akademier i Afrika,
» Selvfølgelig kan Brøndby også scoute en ung afrikaner, men FCN og FCMs
» grundlag er markant større.

Rigtigt og det er måske i virkeligheden noget som BIF skal dyrke noget. Vi havde i en meget begrænset periode et meget snævert samarbejde med en klub i Sydafrika og det gav os et ungt talent i form af Lebogang Phiri. Så det er op til os selv at udvide vores rekrutteringsgrundlag.

En klub som Ajax, der er kendt for deres talentudvikling har for nylig lavet samarbejdsaftaler i Kina og åbnet et kontor i New York for at udvide deres rekrutteringsgrundlag, i erkendelse af at man må konkurrere med andre midler end de større og pengestærke klubber.

» Man har succes, hvis man kan ramme den rigtige generation som f.eks ‘83 og
» den berømte ‘85 generation. Det er meget begrænset, hvor store talenter vi
» har ramt i perioden 2006-nu

Enig, men man kunne også kigge på de talenter, som vi aldrig nåede at få glæde af. Højbjerg, Vestergaard og AC, som nogle af de mest prominente. Spørgsmålet er om ikke man kunne have overtalt nogle af dem til at blive et par år i Brøndby trøjen, hvis man havde en tradition for at satse på ungdommen. Kunne man f.eks have holdt på en spiller som Nikki Zimling, hvis man havde vist at man ville satse på ham? Kunne man have undgået at Stryger rykkede til FCN, hvis man havde imødekommet hans lønkrav? Ville det i sidste ende ikke have været bedre at forlænge, lidt dyrt, med Stryger frem for at slippe ham gratis og hente en dårligere, dyrere erstatning ind?

Er dog enig at man ikke kan sætte et halvt hold af MC talenter og forvente at være top-3 materiale.

» Samuel Mraz var 22, da han blev hentet en alder, hvor man ikke er et talent
» mere.

Nej han er ikke et talent, men en ung spiller med udviklingspotentiale og det er vi også nødt til at kigge på. Hvis man kan tage en halvgammel Wilczek fra glemslen i italien og gøre ham til et salgsobjekt i en alder af 32, så må man også kunne gøre det med større gevinst på nogle yngre spillere.

» FCN henter jo også etablerede spillere, men derfor er deres hold stadig
» hamrende urutineret.

100% rigtigt. Derfor kan man også se, de sæsoner hvor de har haft størst success har været hvor de har haft nogle rutinerede ledere til at guide de unge spillere. Nikolai Stokholm og Patrick Mtiliga for at nævne nogle.

Ligeledes havde AaB i deres mesterskabssæson, Thomas Augustinussen, Rasmus Wurtz, Kasper Risgaard, Lasse Nielsen, m.fl. at læne sig op ad, hvilket bare understreget at man har brug for de rutinerede lederskikkelser så de unge spillere kan få ro til at udvikle sig.

» Korrekt, men det er stadig ikke hugget i Jellingestenen, at de fleste
» Mc-spillere kan blive gode superliga-spillere:

Enig. Kunsten er at skille de gode fra de mindre gode, men det kommer sikkert til at koste nogle kontrakter til de mindre gode også, så man har det rette vurderingsgrundlag over tid. Det er også fint med mig, hvis man til gengæld kan slippe for flere Erceg/Schwäbe/Gammelby indkøb. Hvis det er niveauet kan man lige så godt give nogle af de unge chancen.

» Men det er stadig en dyrere model. Jeg ved ikke, om det er udnyttelse for
» omvendt hjælper man også nogle mennesker ud af ekstrem fattigdom.

Læs: Lebogang Phiri ;) - desværre fik vi jo ikke nogle transferpenge for ham, men det bør være målet fremadrettet.

TL

Roskilde,
03.02.2020, 13:17

@ Ivaninho


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

» Enig. Kunsten er at skille de gode fra de mindre gode, men det kommer
» sikkert til at koste nogle kontrakter til de mindre gode også, så man har
» det rette vurderingsgrundlag over tid. Det er også fint med mig, hvis man
» til gengæld kan slippe for flere Erceg/Schwäbe/Gammelby indkøb. Hvis det er
» niveauet kan man lige så godt give nogle af de unge chancen.

Er med på at han ikke har præsteret for os endnu, men Gammelby var vel på papiret en god signing. God alder, profil i ligaen, en offensiv back, etc.

Ivaninho

E-mail

03.02.2020, 14:00

@ TL


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

» Er med på at han ikke har præsteret for os endnu, men Gammelby var vel på
» papiret en god signing. God alder, profil i ligaen, en offensiv back, etc.

Ja enig! Ingen kunne have forudset at han ikke ville slå igennem. Min pointe var bare at man bør have bedre synlighed og føling med talentafdelingen, så man kan kigge der før man kaster 6-7 mill efter en spiller, der måske ikke slår til.

Han kan nå det endnu. Han er trods alt kun 24 år, så lad os håbe at lige præcis han bliver en god case for os.

Jedi

03.02.2020, 15:33

@ Ivaninho


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

han kostede det dobbelte;)

Ivaninho

E-mail

03.02.2020, 16:58

@ Jedi


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

» han kostede det dobbelte;)

Det kommer an på hvilket medie man stoler på. EB sagde 6 mill, BT sagde 11 mill. Sandheden ligger nok et sted midt i mellem. Robert Skov gik til FCK for 7,5 mill, så mon ikke det ligger lige deromkring?

Jedi

04.02.2020, 09:04

@ Ivaninho


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Startopstilling

Han er SIFs største salg nogensinde..

Han står til 1,47 mio euro på transfermarkt.. de plejer at have styr på det.

Ivaninho

E-mail

04.02.2020, 13:25

@ Jedi


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

» Han er SIFs største salg nogensinde..

Det kan han jo i princippet være hvis han kostede en krone mere end Skov

»
» Han står til 1,47 mio euro på transfermarkt.. de plejer at have styr på
» det.

Det er rent og skært getværk, ligesom alle andre medier.

Jedi

04.02.2020, 13:29

@ Ivaninho


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

mon dog, ellers er det bare ønske tænkning at han ikke kostede lige over 11 mio....

Sildekongen

04.02.2020, 13:44

@ TL


Synes godt om (3)
Synes ikke om (10)

Startopstilling

De unge er vejen frem:

Hermansen
Skipper-Maxsø-Rosted
JMG-Bjur-Frendrup-Slimane-Mensah
Hedlund-Mraz

SÆT I GANG!

Bjur "KING OF DENMARK"

06.02.2020, 18:25

@ Sildekongen


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

» De unge er vejen frem:
»
» Hermansen
» Skipper-Maxsø-Rosted
» JMG-Bjur-Frendrup-Slimane-Mensah
» Hedlund-Mraz
»
» SÆT I GANG!
Du ved godt der er 3 nedrykkere i år ik?

Sildekongen

11.02.2020, 08:12

@ Bjur "KING OF DENMARK"


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Startopstilling

» Du ved godt der er 3 nedrykkere i år ik?

Jo.

Bjur "KING OF DENMARK"

11.02.2020, 09:45

@ Sildekongen


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Startopstilling

» » Du ved godt der er 3 nedrykkere i år ik?
»
» Jo.
Hvordan syntes du så kampen gik igår med de unge:)?

Jeller

11.02.2020, 12:37

@ TL


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Startopstilling - Tibbling

Spiller Tibbling er bliver det Slimane?

Tænker de andre positioner er givet.

Schwäbe

Gammelby - Rosted - Maxsø - Jung - Mensah

Vigen - Frendrup - Tibbling/Slimane

Hedlund - Mraz

Selvom jeg tror der er nogle der er tæt på, som Uhre og Skipper så tror jeg det blive denne startopstilling.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Jedi

11.02.2020, 12:53

@ Jeller


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Startopstilling - Tibbling

tænk at vi nu har et helt hold af spillere hvor ikke en ville kunne kunne på et af top 2 holdne...

GringO#80#

E-mail

2640,
11.02.2020, 13:03

@ Jedi


Synes godt om (0)
Synes ikke om (4)

Startopstilling - Tibbling

» tænk at vi nu har et helt hold af spillere hvor ikke en ville kunne kunne
» på et af top 2 holdne...

Det er korrekt, men der vel heller ingen før vinterpausen der ville komme på en af de 2 tophold.
Men så må vi sætte vores lid til deres kvalitet som hold.

cst111

11.02.2020, 13:25

@ GringO#80#


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Startopstilling - Sørgelig opstilling

Det er fandme sørgelig læsning... Det er trist at se se vores klub være i sådan en forfatning.
Jeg synes personligt det er den mest profilløse trup i klubbens historie.


Med tanke på at vi har været suverænt DK største klub og stadig har ligaens næst største indtægter uden spiller salg. Har hentet tæt på en milliard på børsen.
Det er skræmmende dårligt udnyttet.

Jeg frygter for, hvor vores klub er om 10 år.

Jeg ser desværre flere fare momenter en lyspunkter for fremtiden.

Håber satme jeg tager fejl.

K-man

11.02.2020, 13:42

@ Jeller


Synes godt om (5)
Synes ikke om (2)

Startopstilling - Tibbling

» Spiller Tibbling er bliver det Slimane?
»
» Tænker de andre positioner er givet.
»
» Schwäbe
»
» Gammelby - Rosted - Maxsø - Jung - Mensah
»
» Vigen - Frendrup - Tibbling/Slimane
»
» Hedlund - Mraz
»
» Selvom jeg tror der er nogle der er tæt på, som Uhre og Skipper så tror jeg
» det blive denne startopstilling.

Jeg tror ikke der er nogen tvivl. Det bliver klart Slimane. De to kampe i Atlantic, hvor A-kæden var inde, var det med Slimane. Og da Tibbling kom på banen i den sidste var det i stedet for Vigen. Ellers er jeg sikker på at du har ramt dem.

Jeg har set de 3 kampe fra Portugal (og kampen i går). Slimane har klart overstrålet Tibbling. Teknisk er de nok nogenlunde ens, mens Slimane har en helt anden fysik og også er en smule hurtigere. Jeg prøvede specifikt i kampene at holde øje med Slimane og han har virkelig imponeret, hvad både NF, men også de øvrige spillere siger. Selvfølgelig er der fejl undervejs, men når man ser den kombination af fysik og teknik har man på midtbanen en spiller man kan spille bolden op på, som har fysikken til at holde modstanderen væk og teknikken til at holde på og/eller spille bolden videre.

Med fare for at blive mere til grin end jeg er i forvejen, hiver jeg en Køhlert frem her - Om 10 kampe er der ingen der snakker om Mukhtar eller Kaiser. Ham her er den næste store i Brøndby. Det eneste jeg ser som udfordringen er at Slimane ikke spiller på et ligeså godt hold som Agger kom op til, hvilket kan giver usikkerhed hos ham som spiller når holdet begynder at tabe kampe. Talentet synes jeg dog er indlysende.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
552709 indlæg i 26511 tråde, 12568 registrerede brugere, 185 brugere logget ind(1 registrerede, 184 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^