SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Generalforsamling udskudt indtil videre  |  Ny dato på ordinær generalforsamling d. 15/4  |  Aflysning af busture i marts  |  Blomster m.v. fra Brøndby Support til Slimane  |  Indkaldelse til ordinær generalforsamling d. 18/3
Jeller

17.02.2020, 16:37
 
Synes godt om (8)
Synes ikke om (13)

Anis Slimane (SydSiden Online)

https://video.eurosport.dk/fodbold/...by-trojen_vid1297594/video.shtml


Hvad synes folk om det nye gul blå håb?

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

pim de keysergracht

17.02.2020, 18:04

@ Jeller


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Anis Slimane

» https://video.eurosport.dk/fodbold/...by-trojen_vid1297594/video.shtml
»
»
» Hvad synes folk om det nye gul blå håb?

Det ser lovende ud.

dr. køge

Hjemmeside

17.02.2020, 18:56

@ pim de keysergracht


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Anis Slimane

Han ser spændende ud. Det bliver interessant når græstæppet bliver jævnt- der tror jeg hans kompetencer kommer meget mere til sin ret. Udover en vaklende 15-20 minutter i starten, formentlig pga banen og presset generelt, så går han meget uimponeret til værks. God duelstyrke af en 18 årig knægt.

---
Fan af Brøndby IF siden Faxe tribunen var en grusbunke (og så gammel er jeg endda ikke).

Cocopops

17.02.2020, 19:14

@ Jeller


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

Han gjorde det glimrende alt taget i betragtning. Baneforholdene passede i dag langt fra til hans kompetencer, men så er det jo godt, at han - modsat mange spillere på hans alder - har fysik og en god arbejdsradius, så han stadig kan bidrage til holdet, selvom der ikke er gode forudsætninger for teknisk flot fodbold. Når det så er sagt, så synes jeg også, han gav prøver på sine gode tekniske egenskaber. Han skal bare fortsætte sin flotte udvikling - så skal han nok blive ganske uhyggelig. Det er imponerende, at han for 6 måneder siden spillede 2. division, og han nu starter inde i Superligaen, uden han på nogen måde falder igennem.

Frenander

17.02.2020, 22:30

@ Jeller


Synes godt om (20)
Synes ikke om (2)

Anis Slimane

» https://video.eurosport.dk/fodbold/...by-trojen_vid1297594/video.shtml
»
»
» Hvad synes folk om det nye gul blå håb?

Jeg mener på ingen måde at Anis skal være vores nye håb, blive kaldt stjerne eller profil eller på andre måder være den knægt som skal bære ansvar og hype på sine skuldre.

Lad Vigen, Maxsø, Hedlund og Jung være profilerne, lad dem tage skraldet når vi taber og tage tiden til journalister og interviews og lad så Anis Slimane udvikle sig som menneske, fodboldspiller og atlet i et stille og roligt tempo - For hype har aldrig båret nogen til bedre præstationer.

Greenwall

18.02.2020, 10:14

@ Frenander


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

Ham og Frendrup løb begge over 11,5 km i kampen. I forhold til Anis Slimane, så er der et stort potientale. Han har den fysiske grundpakke i en alder af 18 år. Han har en god teknik og et godt overblik. Hvis han i en halvsæson laver 6-8 mål og generalt har en god halvsæson, så lander der et stort bud på ham, det er jeg slet ikke i tvivl om.

mimor

18.02.2020, 10:40

@ Greenwall


Synes godt om (0)
Synes ikke om (4)

Anis Slimane

Tror du bliver skuffet hvis du regner med 6-8 mål fra hans side. 1-2 så kommer vi ikke højere op.
Men det virker som om han ikke kunne stå for hypen han havde fået inden. De første 20 min troede han at han var en stjerne i FIFA, hvor slet intet lykkedes. Men hvor gjorde han det godt, da hovedet blev realistisk igen

Ivaninho

E-mail

18.02.2020, 10:42

@ Jeller


Synes godt om (7)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

» https://video.eurosport.dk/fodbold/...by-trojen_vid1297594/video.shtml
»
»
» Hvad synes folk om det nye gul blå håb?

Man må i hvert fald give Ebbe Sand kredit for at have set rigtig her, når nu han får kritik for så meget andet. Ser også ud til at Corlu-handlen kan ende med at blive en success.

Så mangler vi bare at Børkeiet får comeback og præsterer på et højt niveau.

Måske Ebbe-drengen alligevel havde en lille smule begreb om hvad han lavede? Eller i hvert fald en heldig hånd i forhold til nogle handler.

Greenwall

18.02.2020, 10:52

@ mimor


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

Jeg skrev også HVIS han lavede 6-8 mål. Men han skal da have ros for at komme ind med sin FIFA-indstilling. Han virker til at have attituden, modenheden og psyken til at begå sig i fodbold. Det er måske noget som f.eks Tiblling slider lidt med?

Frenander

18.02.2020, 11:12

@ Greenwall


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

» Ham og Frendrup løb begge over 11,5 km i kampen. I forhold til Anis
» Slimane, så er der et stort potientale. Han har den fysiske grundpakke i en
» alder af 18 år. Han har en god teknik og et godt overblik. Hvis han i en
» halvsæson laver 6-8 mål og generalt har en god halvsæson, så lander der et
» stort bud på ham, det er jeg slet ikke i tvivl om.

Jeg er slet ikke i tvivl om at Slimane er et stort talent, ligesom Frendrup er.

Jeg synes dog at en overskrift som "Brøndbys nye Stjerne-Anis" og som Jeller kalder det, vores nye gule og blå håb, er helt ude i hampen.
Han skal udvikles stille og roligt, have muligheden for at sidde på bænken i perioder hvor det er sværere end det var i går og falde igennem i nogle kampe, uden at vi skal allerede skal begynde at afskrive ham igen..

Så highlightsene fra alle hans aktioner, og det selvom det var på en dårlig bane så var der en del fejl involveret, men masser af plusser for gåpåmod og fysikken. Derfor forsøger jeg at mane til besindighed, inden fans og medier tror at han er længere end f.eks Tibbling i sin udvikling.

K-man

18.02.2020, 11:58

@ Jeller


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

Anis Slimane

Det der bliver sværest for mig er ikke at hoppe med på hype bølgen og have alt for høje forventninger.

Sidst jeg har set en spiller med de tekniske forudsætninger hos os var da Kalle kom frem. Anis har en fremragende førsteberøring og et godt drev med bolden. Dette kompenserer for hans manglende hurtighed sammen med hans gode fysik. Et skoleeksempel på dette var semi oplægget til 2-0 målet. Det var ikke farten, men den gode førsteberøring og drevet med bolden der gjorde det.

Efter at have hørt om ham i efteråret har jeg specifikt holdt øje med ham i træningskampene og kampen i søndags, hvor bestemt ikke alt lykkedes, som man også kan se i videoen. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har set en så ung spiller komme frem på den måde. Med den attitude (jeg vil have bolden hele tiden) og de evner. Sidst jeg kan huske det, var da Bendtner kom frem på u21 holdet op til en slutrunde og slog holdets store stjerne af (Morten Duncan).

Jeg er helt sikker på at vi har vores næste store stjerne i BIF trøjen her. Den største risiko er at han ikke spiller på et så godt hold (endnu) og at en nedtur for holdet også kan påvirke ham. Dette var ikke tilfældet for Kalle, der kom ind på et godt hold og kunne blomstre ud at alt var lagt på hans skuldre.

Kan vi alle lade være med at hype ham for meget (Det gør jeg selv her) og ikke allerede have forventninger om at han skal performe nu og i stedet udvikle sig stille og roligt, som en Mikkel Damsgaard, er jeg sikker på at han bliver solgt for 50m inden der er gået 2 år.

Vibyfyr

18.02.2020, 12:09

@ K-man


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

Enig at det så noget skidt ud de første 20 minutter. Men han kan blive utrolig god for os tror jeg - 18 år med super fysik og super teknik - så skal alt detandet nok komme med flere superliga kampe i benene. Har ligner jo et fysisk monster - han blev bare ved og ved med at mose på ogå sidst i kampen. Super spændende midtbane trio vi har der med en Vigen i bedre forfatning end længe set. Og så Corlu til sommer og Tibbling og Radosevic - ser sku noget bedre ud end frygtet inden opstarten. Og måske det også er her noget af det fremtidige guld ligger i forbindelse med eventuelle salg :)

Returnofthemack

2730 Lykke,
18.02.2020, 12:42

@ Jeller


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Anis Slimane

Han var fantastisk. Jeg har ikke set en mand med så stor ro på bolden, som løb han i sin have og spillede hyggebold, siden Femi Ajilore.
Ok, han er langsom, men han har en perfekt Pogba-højde og kan samtidig det uventede, hvilket vi så med hans chip over hele OB-forsvaret, når vi troede, han ville skyde på mål.

Jeg er dybt imponeret.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

MBerggreen

Aarhus,
18.02.2020, 13:53

@ Jeller


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

Ser egentlig ikke hans fart, eller manglen på samme som et problem. Til gengæld ville jeg gerne have han lå en smule længere fremme. Altså som en slags offensiv midtbanespiller. Tror man ville få meget mere ud af hans evner her. Det kan også være det var meningen, men at spillet gjorde han blev nødt til at være lidt længere tilbage.

Returnofthemack

2730 Lykke,
18.02.2020, 16:30

@ Ivaninho


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

» »
» https://video.eurosport.dk/fodbold/...by-trojen_vid1297594/video.shtml
» »
» »
» » Hvad synes folk om det nye gul blå håb?
»
» Man må i hvert fald give Ebbe Sand kredit for at have set rigtig her, når
» nu han får kritik for så meget andet. Ser også ud til at Corlu-handlen kan
» ende med at blive en success.
»
» Så mangler vi bare at Børkeiet får comeback og præsterer på et højt
» niveau.
»
» Måske Ebbe-drengen alligevel havde en lille smule begreb om hvad han
» lavede? Eller i hvert fald en heldig hånd i forhold til nogle handler.

Der er jo nuancer i alt. Fordi ES ikke var egnet som sportsdirektør for en så stor klub som Brøndby IF, betyder det jo ikke, at han ikke kunne være dygtig til at spotte talent.
Den post han skulle bestride er bare så stor, at det ikke gør det alene.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Ivaninho

E-mail

18.02.2020, 17:21

@ Returnofthemack


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

» Der er jo nuancer i alt. Fordi ES ikke var egnet som sportsdirektør for en
» så stor klub som Brøndby IF, betyder det jo ikke, at han ikke kunne være
» dygtig til at spotte talent.
» Den post han skulle bestride er bare så stor, at det ikke gør det alene.

Det forstår jeg. Han havde i virkeligheden nok passet bedre til end stilling som teknisk direktør, som han også blev tilbudt.

Jeg påpeger handlerne fordi han fik uforholdsmæssigt meget kritik for det han hentede ind. Inklusive fra undertegnede. Nu ser det ud til at to af de 3 handler (jeg tæller ikke Tørnæs med) han foretog er på vej mod at blive succeshistorier og den tredje kan stadig nå at blive det. Så må man også give ham kredit for det.

Returnofthemack

2730 Lykke,
18.02.2020, 18:00

@ Ivaninho


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

» » Der er jo nuancer i alt. Fordi ES ikke var egnet som sportsdirektør for
» en
» » så stor klub som Brøndby IF, betyder det jo ikke, at han ikke kunne være
» » dygtig til at spotte talent.
» » Den post han skulle bestride er bare så stor, at det ikke gør det alene.
»
» Det forstår jeg. Han havde i virkeligheden nok passet bedre til end
» stilling som teknisk direktør, som han også blev tilbudt.
»
» Jeg påpeger handlerne fordi han fik uforholdsmæssigt meget kritik for det
» han hentede ind. Inklusive fra undertegnede. Nu ser det ud til at to af de
» 3 handler (jeg tæller ikke Tørnæs med) han foretog er på vej mod at blive
» succeshistorier og den tredje kan stadig nå at blive det. Så må man også
» give ham kredit for det.

Jo, naturligvis.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

mimor

23.02.2020, 19:07

@ Returnofthemack


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

Hold kæft hvor er han dårlig i dag. Håber NF må bruge Rado for CV eller om der skal sættes en masterclass spiller ind ligesom i sidste uge

Returnofthemack

2730 Lykke,
23.02.2020, 19:58

@ mimor


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

Ja, det er godt nok fra den ene yderlighed til den anden.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

SSN

23.02.2020, 20:53

@ mimor


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Anis Slimane

Synes Anis gør det fint defensivt idag, og har også en assist til Mraz’ mål.

Jeller

23.02.2020, 21:56

@ SSN


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

» Synes Anis gør det fint defensivt idag, og har også en assist til Mraz’
» mål.

Han har en relativt stor role I deres 2 mål. Hvor han ikke skubber Rosted hen til manden der kommer i overlap eller selv dækker overlappet.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

GringO#80#

E-mail

2640,
24.02.2020, 09:14

@ mimor


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

» Hold kæft hvor er han dårlig i dag. Håber NF må bruge Rado for CV eller om
» der skal sættes en masterclass spiller ind ligesom i sidste uge

Det må man sige, han hjælper godt nok ikke holdet med sin "ghost" præstation i kampen.
Frendrup og Anis er talenter og skal nok blive store en dag, men hold nu op hvor ville vores midtbane bare se bedre ud hvis vi kunne få Tibbling, Rado, Vigen konstallationen til at virke.

disse spillere er på deres topniveau altså bare bedre end Anis og Frendrup på nuværende tidspunkt.

mimor

01.03.2020, 18:05

@ GringO#80#


Synes godt om (4)
Synes ikke om (17)

Anis Slimane

Han var sgu heller ikke ret god i dag, men har CV og NFs fulde tillid, og så mener de han er dansker. Derfor bliver han valgt foran Tibbling og Rado i dag igen.
Men sejrherren har jo altid ret, så god til Anis.

Cocopops

01.03.2020, 18:24

@ mimor


Synes godt om (9)
Synes ikke om (3)

Anis Slimane

» Han var sgu heller ikke ret god i dag, men har CV og NFs fulde tillid, og
» så mener de han er dansker. Derfor bliver han valgt foran Tibbling og Rado
» i dag igen.
» Men sejrherren har jo altid ret, så god til Anis.

Jeg er lodret uenig. Jeg synes, at han gjorde det rigtig fint i dag, og han var en af de få, der lavede meget få fejlafleveringer. Han var stærk i duellerne, hvor han ofte erobrede bolde og fik startet flere angreb. Samtidig gav han flere gange prøver på sin kælne teknik og gode overblik, selvom han manglede at blive helt farlig rent offensivt.

mimor

01.03.2020, 18:42

@ Cocopops


Synes godt om (9)
Synes ikke om (4)

Anis Slimane

Sjovt man kan være så uenige. Men det kommer an på hvad øjnene ser.
Han får en kæmpechance, han på grund af sin fart ikke når frem til. Derudover er der 2 skudmuligheder på cutback afleveringer som han ikke får afsluttet på.

Men kan høre på en del at han er lidt af en Darling, og så kigger man ikke helt så nuanceret på hans indsats. Jeg er selvfølgelig heller ikke selv helt neutral da jeg syntes han er skreget alt for højt op, og ikke kan finde hans kvaliteter til at starte inde kontra Rado og Tibbling

pim de keysergracht

01.03.2020, 18:50

@ Cocopops


Synes godt om (6)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

»
» Jeg er lodret uenig. Jeg synes, at han gjorde det rigtig fint i dag, og han
» var en af de få, der lavede meget få fejlafleveringer. Han var stærk i
» duellerne, hvor han ofte erobrede bolde og fik startet flere angreb.
» Samtidig gav han flere gange prøver på sin kælne teknik og gode overblik,
» selvom han manglede at blive helt farlig rent offensivt.

Enig. Han virker som en sindsyg klog spiller og prøver konstant at tage intiativ til at gøre sig spilbar.

Jeg var også meget begejstret for ham idag. Han ser virkelig spændende ud og har en collness der udstråler så meget ro.

Haremscarem

01.03.2020, 18:56

@ mimor


Synes godt om (6)
Synes ikke om (6)

Anis Slimane

» Sjovt man kan være så uenige. Men det kommer an på hvad øjnene ser.
» Han får en kæmpechance, han på grund af sin fart ikke når frem til.
» Derudover er der 2 skudmuligheder på cutback afleveringer som han ikke får
» afsluttet på.
»
» Men kan høre på en del at han er lidt af en Darling, og så kigger man ikke
» helt så nuanceret på hans indsats. Jeg er selvfølgelig heller ikke selv
» helt neutral da jeg syntes han er skreget alt for højt op, og ikke kan
» finde hans kvaliteter til at starte inde kontra Rado og Tibbling

100 % enig. Han er alt for tung og langsom, og han er en del af grunden til, at vi spiller en søvndyssende gang fodbold i dag. Tibbling burde klart være foran ham. Jeg forstår det ikke, men jeg forstår så heller ikke, at Niels Frederiksen stadig er vores træner. Kedelig kamp og heldig sejr, da vi vel scorer på vores eneste chance inden for målrammen (måske jeg har glemt en chance).

mikkel1964

E-mail

01.03.2020, 19:08

@ mimor


Synes godt om (7)
Synes ikke om (3)

Anis Slimane

» Han var sgu heller ikke ret god i dag, men har CV og NFs fulde tillid, og
» så mener de han er dansker.

Uanset om man syntes han er god/dårlig eller man er højre/venstre, så er lige det her sgu lidt langt ude at skrive

minisc

E-mail

01.03.2020, 19:14

@ mimor


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

Anis Slimane

Synes han gjorde det ok i dag. Fsva. Radosevic, så er det nok mere Frendrup der holder ham ude, Tibbling mangler kamptræning.

Slimane minder mig på mange områder om Morten Wieghorst, det skal nok blive godt.

mimor

01.03.2020, 19:26

@ minisc


Synes godt om (2)
Synes ikke om (6)

Anis Slimane

Mikkel
Det var ikke racistisk ment at han er tuneser, men at kommentatorerne og CV/NF er meget forhippet på at spillerne skal være danske. Hvilket godt kan tyde på at Tibbling og Rado nok ikke får meget spilletid i efteråret. Så kun får at sige han heller ikke er dansker. Og inden en masse såkaldte kloge hoveder siger noget andet, så har han spillet landskampe for Tunesien og det mener jeg ikke man gør som dansker.

Haremscarem

01.03.2020, 19:59

@ mimor


Synes godt om (4)
Synes ikke om (6)

Anis Slimane

» Mikkel
» Det var ikke racistisk ment at han er tuneser, men at kommentatorerne og
» CV/NF er meget forhippet på at spillerne skal være danske. Hvilket godt kan
» tyde på at Tibbling og Rado nok ikke får meget spilletid i efteråret. Så
» kun får at sige han heller ikke er dansker. Og inden en masse såkaldte
» kloge hoveder siger noget andet, så har han spillet landskampe for Tunesien
» og det mener jeg ikke man gør som dansker.

Alle eksperter samt en del Brøndby-folk har for meget fokus på, at det skal være danskere. De fleste af vores unge er (som Zorniger sagde) ikke gode nok. Tibbling bør rigtig nok starte inde. Ud med Slimane, ud med Skipper og ud med Gammelby. Frendrup er til gengæld super! Det handler om at have det bedste hold.

Ivaninho

E-mail

01.03.2020, 20:05

@ mimor


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Anis Slimane

» Mikkel
» Det var ikke racistisk ment at han er tuneser, men at kommentatorerne og
» CV/NF er meget forhippet på at spillerne skal være danske. Hvilket godt kan
» tyde på at Tibbling og Rado nok ikke får meget spilletid i efteråret. Så
» kun får at sige han heller ikke er dansker. Og inden en masse såkaldte
» kloge hoveder siger noget andet, så har han spillet landskampe for Tunesien
» og det mener jeg ikke man gør som dansker.

Han har ikke spillet nogle officielle landskampe for Tunesien. Ved ikke hvor folk har det fra.

SkitzoAllan

01.03.2020, 20:37

@ Haremscarem


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Anis Slimane

Stop nu den hype vedrørende Tibbling!. Jeg ville da elske hvis han fandt formen igen, men han har fået virkelig mange chancer, og været under middel alt for ofte. Anis får det måske ikke til at køre optimalt offensivt idag, men til gengæld er han langt bedre i det defensive end Tibbling

Macbane

01.03.2020, 21:03

@ SkitzoAllan


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

Jeg forstår slet ikke den hype omkring slimane. Jeg synes han virker tung, langsom og som en der er bygget lide alla Austin. Måske der sker noget taktisk, som jeg ikke ser/forstår.

MadBoys

01.03.2020, 22:03

@ Haremscarem


Synes godt om (1)
Synes ikke om (4)

Anis Slimane

ikke nu. nu har vi med 95 procent sikkerhed sikret os top 6. Det eneste vi skal bruge de næste 10 kampe på er:

1. spille systemet yderligere ind med
2. Give de unge kampe så de kan få mere eftering, og vænne sig til tempo i superligaen

om vi slutter 4-5-6 er ligemeget

» Alle eksperter samt en del Brøndby-folk har for meget fokus på, at det skal
» være danskere. De fleste af vores unge er (som Zorniger sagde) ikke gode
» nok. Tibbling bør rigtig nok starte inde. Ud med Slimane, ud med Skipper og
» ud med Gammelby. Frendrup er til gengæld super! Det handler om at have det
» bedste hold.

slohmann

08.03.2020, 23:21

@ Jeller


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

Anis Slimane

Jeg savner virkeligt at Jeller kommer på nedgør Anis Slimane. Der er enighed i journaliststanden om at han spiller en rigtig god kamp. Han Scorer. Han Fylder. Han Kæmper. Og han skaber.

c4300

E-mail

09.03.2020, 07:10

@ slohmann


Synes godt om (5)
Synes ikke om (2)

Anis Slimane

» Jeg savner virkeligt at Jeller kommer på nedgør Anis Slimane. Der er
» enighed i journaliststanden om at han spiller en rigtig god kamp. Han
» Scorer. Han Fylder. Han Kæmper. Og han skaber.

I min bog var han MOM.

mimor

09.03.2020, 08:11

@ c4300


Synes godt om (0)
Synes ikke om (14)

Anis Slimane

Vi ser forskelligt på det.
Men kan kun sige at så var titlen meget billigt til salg. Hvis du prøver at ser kampen igennem igen. Så er han alt for langsom fra tanke til handling, hvilket gør at han ikke får afleveret bolden til en holdkammerat fra Brøndby. Anis når heller ikke frem til et par muligheder der er fordi han ikke kan løbe fra nogen.
Men han hans fysiske styrke er god og han er svært at komme ind på for de andre modstandere.

Men vi har jo nu set at han er NFs yndlingsspiller, og derfor han sandsynligvis alle kampe i foråret. Dette skyldes NF ikke kan finde ud af at spille med teknisk stærke spiller som Tibbling og Mukhtar. Han kan kun bruge rugbrødsmotorer og der er Anis god

*Torres*

2650,
09.03.2020, 08:39

@ mimor


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

Hvor mange chancer skal Tibbling have have? Vi er enige om at han grundlæggende er en dygtig spiller, men han har ikke noget slutprodukt og alt for ofrer bliver det for uforløst. Anis smider nogle dumme bolde hist og her, men han sgu god til at binde den defensive del, sammen med vores offensiv.

slohmann

09.03.2020, 09:13

@ *Torres*


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

Jeg tror måske holdledelsen ikke har den nødvendige tillid at Tibling kan løse de defensive opgaver. Han er god fremad i banen, men bagud er der ikke den nødvendige disciplin. Og så må jeg lige anholde dem, der siger at Anis er langsom i spil og opfattelse. Han tager ansvar og sætter ting igang. Man kunne se hans teknik på kunststofbane. Og så er det sgu påfaldende at sportsjournalister over en kam roser ham, mens klubbens fans prøver at nedgøre hans indsats. Hvornår har I sidst set en 18 årig, der spiller som Anis.

c4300

E-mail

09.03.2020, 09:19

@ mimor


Synes godt om (7)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

» Vi ser forskelligt på det.
» Men kan kun sige at så var titlen meget billigt til salg. Hvis du prøver at
» ser kampen igennem igen. Så er han alt for langsom fra tanke til handling,
» hvilket gør at han ikke får afleveret bolden til en holdkammerat fra
» Brøndby. Anis når heller ikke frem til et par muligheder der er fordi han
» ikke kan løbe fra nogen.
» Men han hans fysiske styrke er god og han er svært at komme ind på for de
» andre modstandere.
»
» Men vi har jo nu set at han er NFs yndlingsspiller, og derfor han
» sandsynligvis alle kampe i foråret. Dette skyldes NF ikke kan finde ud af
» at spille med teknisk stærke spiller som Tibbling og Mukhtar. Han kan kun
» bruge rugbrødsmotorer og der er Anis god

Så du siger at Anis ikke er teknisk stærk?

c4300

E-mail

09.03.2020, 09:24

@ slohmann


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

Anis Slimane

» Jeg tror måske holdledelsen ikke har den nødvendige tillid at Tibling kan
» løse de defensive opgaver. Han er god fremad i banen, men bagud er der ikke
» den nødvendige disciplin. Og så må jeg lige anholde dem, der siger at Anis
» er langsom i spil og opfattelse. Han tager ansvar og sætter ting igang. Man
» kunne se hans teknik på kunststofbane. Og så er det sgu påfaldende at
» sportsjournalister over en kam roser ham, mens klubbens fans prøver at
» nedgøre hans indsats. Hvornår har I sidst set en 18 årig, der spiller som
» Anis.

Jeg sad og havde et specielt øje på ham, og han spiller simpelthen en kongekamp. Han laver utrolig få fejl, sætter en masse I gang, har en lækker teknik selv i pressede situationer, også erobrer han også en del.

CVST

Torshavn,
09.03.2020, 09:32

@ *Torres*


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

Hvad er et slutprodukt? Hvis vi skruer et par år tilbage, da Tibbling var på toppen, der havde han da netop et slutprodukt, og var både målfarlig og chanceskabende.
Den del skal vi have fundet frem igen.

---
https://www.facebook.com/herborgtorkilsdottir
https://www.facebook.com/groups/128501850682236/
https://www.facebook.com/groups/142390889867944/

*Torres*

2650,
09.03.2020, 14:58

@ CVST


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

Du skriver det selv, “For år tilbage”. Jeg syntes Tibbling er en glimrende teknisk spiller med gode kvaliteter i mellemrumsspillet, men gennemgående for hans karriere, er jo at han ikke laver nok mål eller assist! Han har simpelthen ikke nok saft i sin afslutningsfod, hvilket 9 mål i 75 kampe også vidner om. Jeg håber da han for alvor bryder igennem, for som sagt er han en dygtig teknisk spiller.

pim de keysergracht

09.03.2020, 15:10

@ c4300


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Anis Slimane

»
» I min bog var han MOM.

Enig. var meget imponeret af ham. Så rolig med bolden når han presses, søger konstant rum og prøver at gøre sig spilsbar, samtidig har han hele tiden sansen for at ligge den hurtige aflevering.
Han ser virkelig spændende ud og virker som en rigtig intelligent spiller. Tempoet skal nok komme.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
552709 indlæg i 26511 tråde, 12568 registrerede brugere, 187 brugere logget ind(0 registrerede, 187 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^