SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Kom i Hytten til kampen mod Lyngby!  |  Ta' med bussen til Aalborg på søndag!  |  Bustur til Odense - udvidet til 2 busser  |  Hytten er åben på lørdag!  |  Åbent brev: En sund og veldrevet klub, vores fællesskab

Strategi 6.4 de facto lagt i graven - BULLSHIT i (SydSiden Online)

skrevet af SLKMLP, , 06.09.2017, 22:47

» Hvad hjælper det at være gældfri, når pengene fosser ud af kassen. Som sagt
» kører vi med driftsunderskud på 20-30 mio kr årligt. Vi er med andre ord
» dybt afhængige af, at JBA til stadighed vil spytte penge i klubben. Hvad
» gør vi, når/hvis han trækker stikker eller bliver blanket af. Så er det
» Kasi 2.0.

Arh, der er vel relativ mange positive effekter af ikke at skylde nogen noget. Der er ikke en bank der blander sig i vores forretning, og vores finansielle omkostninger er nu 0. Læg dertil at vi ikke længere skal afdrage, og likviditeten er forbedret med næsten 10 mio.
Du skriver, at "pengene fosser ud af kassen". Det er faktuelt forkert. Ifølge pengestrømsopgørelsen, var der et positivt cashflow på 3.133.000 i 1 halvår 2017. Det er en forbedring på knap 17 mio sammenlignet med sidste år.
Man kan endvidere se af regnskabet, at man har investeret 15 mio i materielle anlægsaktiver (sponsorfaciliteter, ny træningsbane mv), hvilket, kombineret med udskydelsen af et par transfers, har gjort, at der er foretaget en kapitalindsprøjtning. Begge dele vil dog forventeligt være med til at sikre et endnu bedre indtægtsgrundlag fra sponsorer og stadig opfyldelse af sportslige målsætninger, så de kraftigt stigende indtægter fortsætter. Når så næste års regnskab er renset for de engangsinvesteringer og der kommer et par solide transfers (der er jo emner nok at tage af), så vil billedet lige pludselig være endnu mere positivt. Især når man så ser på, at hele truppen er bogført til 22 mio., vil det ikke kun slå igennem på likviditeten, men også på det officielle regnskabstal.
Så hele din præmis omkring den økonomiske situation kan jeg slet ikke se ud af regnskabet..

» Øh nej. Driftsunderskuddet bliver ikke løst ved at sælge et par spillere.
Der er jo positivt cashflow.

Synes godt om (2) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
552225 indlæg i 26485 tråde, 12564 registrerede brugere, 70 brugere logget ind(0 registrerede, 70 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^