SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Busture til de første udekampe!  |  Bustur til KMD Cup i Århus d. 11/1  |  Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!  |  Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!

Hyldest til Coach..og staben (SydSiden Online)

skrevet af Returnofthemack, 2730 Lykke, , 04.02.2018, 23:49

Fantastisk kamp af drengene i dag. Vi er med hele vejen, og PSE er vel kun rigtig tæt på, da Falk misser sin kæmpe chance.
Det er svært at udpege en, der virkelig skinner, for alle gør, hvad de skal, og ingen falder igennem. Skulle jeg udpege én, der udmærker sig, må det være Kamil, der ud over målet også bruger sin enorme fysik virkelig godt.

Under kampen sad jeg tænkte på, hvor helt utroligt meget, vi har rykket os på to år - det er vildt gutter, at én mand kan gøre en så stor forskel for i bund og grund, er det Zornigers fortjeneste.
Selvfølgelig skal vi også huske den stab, han har samlet omkring sig, og ser man "29 dage" kan man se, hvor professionel strukturen er blevet.

Det slog mig nemlig også i dag, at vi slår PSE på fysikken. Det lader simpelthen til, at vi er i decideret bedre form end dem, og dét er alligevel et parameter, vi ikke har tillagt samme betydning før.

Hvor jeg dog ønsker for os alle sammen, men også for Coach, at han kan få sit mesterskab - det har han virkelig fortjent.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Synes godt om (33) Synes ikke om (0)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
538403 indlæg i 25904 tråde, 12356 registrerede brugere, 348 brugere logget ind(62 registrerede, 286 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^