SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Åbningsdag i Hytten: Nyt klubhus - samme gode stemning  |  Busture til de første udekampe!  |  Bustur til KMD Cup i Århus d. 11/1  |  Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!

Det er lidt både/og (SydSiden Online)

skrevet af Iver, , 05.02.2018, 11:32

Fordele og ulemper ved begge dele:

ps&e kommer ikke med
Fordel: Kæmpe prestigetab, tab af tilskuere, kedelige kampe for spillerne, mange penge tabes. De vil nok komme i pulje med Lyngby (som måske er konkurs), og så får de kun 4 kampe før playoff kampene.
Uanset hvad vil det være en kæmpe griner hvis de med den trup ikke kommer med.

Ulempe: Kommer de ikke med i mesterskabsslutspillet, så tror jeg helt sikkert de vinder play-off kampen om Europa League, og så er de trods alt med i Europa

ps&e kommer med
Fordel: Hvis vi er heldige, så er de så mange point efter, at de ikke engang når 4.pladsen (dog tvivlsomt), og bliver de nummer 5 eller 6 er de ude af Europa, og det kan gøre det sværere for dem at tiltrække profiler.

Ulempe (kan være både fordel og ulempe): Hvis vi skal vinde DM, så kræver det at fcm smider points. fcm ser ret stærke ud mod de svagere hold, mens fcm ofte har problemer med ps&e (større problemer end vi pt. har med ps&e). Så hvis vi kan tage 4 points mod ps&e i slutspillet, så tror jeg det er en fordel for os at ps&e er med, da jeg ikke forventer at fcm kan tage mere end max. 3 mod dem.

Synes godt om (4) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
538917 indlæg i 25924 tråde, 12360 registrerede brugere, 151 brugere logget ind(1 registrerede, 150 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^