SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Åbningsdag i Hytten: Nyt klubhus - samme gode stemning  |  Busture til de første udekampe!  |  Bustur til KMD Cup i Århus d. 11/1  |  Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!

Ny sag om DBU. (SydSiden Online)

skrevet af Zorniger E-mail, , 08.02.2018, 14:30

» Sjovt nok føler næsten samtlige klubber sig snydt af DBU på den ene eller
» anden måde.

Nok ikke pse helt så meget.

Men ja, der er nok altid nogen fans, der synes, at det altid er dommerens eller DBU's skyld, at de tabte. Men her opstiller Jeller bare en brøkdel af en række af mærkelige kendelser, bommerter osv. fra DBU og er det så ikke relevant at diskutere det?

Ellers må du pille hver enkelt ting fra hinanden og fortælle hvorfor vores/Jellers kritik så er helt ved siden af?

Jeg kan godt forstå dig lidt, for jeg kan også krumme tæer over udokumenterede og mærkelige konspirationsteorier. Men det er nok ikke helt usandsynligt, at der eksisterer nogen som helst korruption i DBU, når man ser på nogle af disse sager. For du vil vel ikke afvise, at der er massiv korruption i andre sportsorganisationer som FIFA, UEFA, OL-komiteen osv.?

Jeg siger ikke, at Hørsholt (eller hvem det nu er for tiden) overrækker en pose med dollartegn på til DBU-folk i en mørk gyde. Men noget kunne godt tyde på, at der er personer med pse-sympatier eller "hvis-du-hjælper-mig-så-hjælper-jeg-dig"-typer i DBU.

Korruption lever desværre mange steder i forskellige former, så jeg kan ikke se, at man totalt kan afvise at sådan noget kan eksistere i DBU.

Synes godt om (4) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
538917 indlæg i 25924 tråde, 12360 registrerede brugere, 140 brugere logget ind(2 registrerede, 138 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^