SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Fredagsbar og live-musik i Hytten  |  Bustur fra Jylland og Fyn til kampen på fredag  |  Bustur til Odense: Blot 195 kr. INKL. kampbillet!  |  Gult Stadion  |  Kom i Hytten til kampen mod FCN

Brøndby - OB, nedtakt & karakter (SydSiden Online)

skrevet af Frenander, , 04.03.2018, 20:16

En fodboldkamp på det jævne, hvor man fra kunne fornemme at den hårde kamp fra i torsdags sad i benene.

Brøndby spiller en solid, men temmelig kedelig kamp. Der manglede en del i genpresset plus energien og viljen til at trykke OB helt i bund. Et par spillere forsøgte at presset tempoet op og spillede hurtige engangsafleveringer, hvorimod andre tog mange berøringer og dermed tempoet ud af kampen igen. Jeg lagde mest mærke til de gode individuelle præstationer, men som holdpræstation var Brøndby langt fra topniveau.

Rønnow: 4
Inden målet imod ham blev scoret, ville jeg havde givet ham karakteren "UB". En af de kampe, hvor en målmand skal være klar i den ene situation som opstår i løbet af 90 min, og det var han ikke...

Jung: 10
Bedste kamp af tyskeren? Var brølstærk defensivt, bryder spillet som ender med en Hany scoring og er med i rigtig meget offensivt. Det lignende at mekanismerne er begyndt at sidde i skabet, på vores mest udsatte og udskældte position.

Hermansson: 7
Laver nogle helt fantastiske indgreb, får så en klassisk islandsk hjerneblødning og lukker et helt unødvendigt mål ind til sidst. Solid kamp fra Hjortur.

Röcker: 7
Er modsat Hermansson solid igennem hele kampen, tager oftest den rigtige beslutning, men har også nemme betingelser i dag.

Larsson: 4
En kamp på det jævne fra vores anfører, hvor det hverken var rigtig godt defensivt eller rigtig farligt offensivt. Det er igennem Larssons side at målet opstår.

Nørgaard: 7
En ægte ankermand. Gør det nødvendige, bryder ind hvor brydes ind skal og er med til at hjælpe det centrale forsvar med at holde Odense fra chancer i 87 min.

Tibbling: 4
Det må have føltes som at løbe med benene støbt i beton for vores kære magiker, men tilbagelægger utroligt mange meter og er med i alle pressituationer. Laver nogle lækre detaljer og afleveringer, men laver også mange dårlige ting.

Fisker: 4/7
Det må have føltes som at løbe med benene støbt i beton for vores kære tonser. Er ligesom Tibbling en dygtig pres spiller, og er altafgørende i målet til 1-0. Synes dog at han mangler lidt idag..

Hany: 12
Vores Messias. Fantastisk fodboldspiller, kan vel med den opadgående kurve bliver blandt de dyreste fodboldspillere solgt af Brøndby IF nogensinde.

Kamil: 02
Det var ikke godt. Det var sløvt fra vores polske angriber, som sammen med Pukki lå til en "lige bestået" karakter helt fra til at hans kollega valgte at smadre den ind på flotteste vis.

Pukki: 7
Løb, løb, løb, drible, miste bold, løb, drible, lykkes, frispark, spark udefra, måååål. Pukki havde ikke sin bedste kamp, men når man scorer sådan nogle mål og er kampafgørende, så stiger karakteren bare.

Vigen: 4
Godt indhop igen fra Lasse Vigen, som igen viser at kvalitet også sidder på bænken i Brøndby. Synes at han tager mange gode beslutninger i dagens kamp.

Mensah og Kliment: 00
Det var da fuldstændigt ligegyldigt.. Smider bolde direkte i fødderne på modstanderen, vinder ingen dueller, løber i en tåbelig offside. Ud på træningsbanen med jer igen, drenge.

Det var mit input til dagens kamp. Hvad er jeres?

Synes godt om (3) Synes ikke om (4)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
543831 indlæg i 26135 tråde, 12444 registrerede brugere, 285 brugere logget ind(28 registrerede, 257 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^