SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Fredagsbar og live-musik i Hytten  |  Bustur fra Jylland og Fyn til kampen på fredag  |  Bustur til Odense: Blot 195 kr. INKL. kampbillet!  |  Gult Stadion  |  Kom i Hytten til kampen mod FCN

Brøndby - OB, nedtakt & karakter (SydSiden Online)

skrevet af Markus95, Østerbro, , 04.03.2018, 23:31

Jung havde endelig en god kamp! Altså jo det var også overordnet fint mod FCM, men der var stadig nogle graverende fejl, som da MDT satte ham fuldstændig af. Det må bare ikke kunne ske på det her niveau. At nogle mener han var kandidat til man of the match, kan jeg dog stadig ikke forstå, men god kamp, tilmed med et godt indlæg. Solidt 7-tal herfra. Jeg ser ham dog aldrig blomstre som back i Brøndby. Han ville være idéel som vcb i en tremandsbagkæde. Han har fysikken, farten, venstrebenet og slipper for de offensive pligter, som han alligevel ikke når at mestre, inden han går på pension. Jung-Röcker-Arajuuri ja tak. Jung som back bliver jeg aldrig begejstret for.

Derudover enig med nogle andre i at Rønnow dumpede denne kamp. Han reddede ikke et eneste skud og lavede flere elendige udspark. Tyndt grundlag at dumpe på, men han gjorde jo intet godt i dag.

Kliment kan løbe, men han kan ikke så meget andet. Nogle podcasts roser ham til skyerne for hans genpres, men jeg synes ikke det når de andre offensive spilleres til sokkeholderne. Jeg begriber simpelthen ikke hvordan han kan være så elendig til at være onside.

Ret skidt kamp af Hermansson. Håber virkelig at Röcker og Arajuuri spiller hver gang det er muligt i betydningsfulde kampe fremover. De er bare bedre.

Hany og Pukki er fantastiske for tiden. Tibbling varmede bolden lidt for meget i dag, men han er sgu dejlig.

Synes godt om (2) Synes ikke om (2)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
543640 indlæg i 26127 tråde, 12442 registrerede brugere, 258 brugere logget ind(30 registrerede, 228 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^