SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Fredagsbar og live-musik i Hytten  |  Bustur fra Jylland og Fyn til kampen på fredag  |  Bustur til Odense: Blot 195 kr. INKL. kampbillet!  |  Gult Stadion  |  Kom i Hytten til kampen mod FCN

Brøndby - OB, nedtakt & karakter (SydSiden Online)

skrevet af liulindberg, , 05.03.2018, 08:45

Som sædvanligt er SSO et hårdt publikum og det skal vi være. Hvis man ikke er sin egen største kritiker så udvikler man sig heller ikke!

Jeg noterede mig at der var mange der var bange for denne kamp fordi vi på det seneste har haft meget svært ved at nedbryde OB. Vi så også at OB oftest spillede med 11 mand på egen banehalvdel og udelukkende lukrerede på kontra.

Ikke desto mindre vil jeg mene at vi ikke havde de store problemer med at slå dem på trods af at de havde haft én hviledag mere og vi jo som sædvanligt spiller vores meget fysisk krævende spil.

Vi gav færre chancer væk end mod Helsingør og selvom det flere gange så ud som om at OB havde masser af plads at spille på så ved vi jo at det er en naturlig konsekvens af vores egen måde at spille på. Hvis første modstanderen får sat 4-5 afleveringer sammen så er der masser af plads at spille på. Vi kom dog altid med tilbage og det er jo ikke fordi vi er overspillet til sidst at de score.

Så virkelig en klassekamp af holdet som Zorniger også selv siger. Tre kampe på en uge = tre sejre. Det var lige godt Codans ;).

Synes godt om (2) Synes ikke om (1)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
543831 indlæg i 26135 tråde, 12444 registrerede brugere, 282 brugere logget ind(33 registrerede, 249 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^