SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Busture til de første udekampe!  |  Bustur til KMD Cup i Århus d. 11/1  |  Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!  |  Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!

Zorniger om Landsholdet. (SydSiden Online)

skrevet af Jeller, , 03.09.2018, 12:51

https://jyllands-posten.dk/sport/fo...re-lytter-til-forkerte-personer/

Jeg synes det er forfriskende at en træner tør udtale sig på den måde imod spillerne. Jeg synes vitterlig at Zorniger går forrest her og sætter de forkælet højt betalte fodboldspillere på plads.

I Danmark er den dårligst betalte fodboldspiller på landsholdet nok Nicolai Boilesen, Jonas Knudsen, Henrik Dalsgaard og Dolberg.
Ifølge denne artikel får den dårligst betalte 2 mio kr. om året.

De få spillere der ligger i denne kategorier kan man forstå hvis de meget gerne også vil honoreres lidt for at spille landsholdsfodbold. Men da omkring 13 spillere tjener mere end 10 mio kr. om året. Har jeg svært ved at forstå at disse spillere skal have en økonomisk kompensation for deres landsholdsdeltagelse.

Deres indkomst er så høj, at deres kontrakt allerede har gjort dem økonomisk uafhængige resten af deres liv, hvis de måtte ønske det.

I stedet burde landsholdet bruge pengene på optimere alle forholdene omkring landsholdet og fokusere pengene på talentudvikling.

Efter min overbevisning ville det være på sin plads at lave en ordning, hvor man blev aflønnet indtil ens årsindkomst nåede et vist beløb. Man kender det fra mange andre områder, f.eks. SU området, hvor man maks må tjene lidt under 150.000 kr. om året.

Det er simpelthen spild af penge at betale Cristian Eriksen et par mio kr. for at deltage ved en VM slutrunde. Ønsker han ikke at spille, så fint. Så kan han lade være.

Spillerne skal ønske at spille på landsholdet fordi det er landsholdet ikke fordi de får en smule oven i lønposen. Naturligvis skal de kompenseres hvis det er nødvendigt, men der må være en grænse.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Synes godt om (17) Synes ikke om (7)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
538519 indlæg i 25907 tråde, 12354 registrerede brugere, 268 brugere logget ind(41 registrerede, 227 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^