SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Seneste 4 kampe (SydSiden Online)

skrevet af FourFourTwo, , 11.04.2021, 23:43

Vi har nu spillet 4 kampe og her har vi fået 1 sejr over OB, 1 point mod AGF og tabt to mod hhv. FCM og FCK. Vi lå nummer 1 før landsholdspausen, med 2 point ned til FC Midtjylland, og alle medier snakkede om at nu måtte Brøndby for alvor se sig selv som kandidat til Mesterskabet. Men nej vi er desværre ikke mesterskabskandidat, vi ligger nummer 2 fordi vi har fejlet i for mange kampe.

Ikke noget med at pege fingre ad spillerne, trænerne eller hvem det kunne være. Vi kan blot konkludere at de små fejl koster mod de gode hold, som vi så det mod FCM hvor en lille fejl, og en opdækningsfejl fører til sejr til FCM. Den samme sang kan nu fortælle igen efter en fin kamp mod FCK, hvor 2 opdækningsfejl og et dumt straffe koster på kontoen, hvilket er pisse irriterende ja, men spillerne ved hvad polakken kan, og det han kan er at score mål.

Nu skal vi så møde et AGF hold som er i en krise, hvor vi mere er i en anden form for krise, der er baseret på de små fejl vi laver i kampene, og de manglende mål, indlæg, skud på mål m.v.

Vi kan ikke være utilfredse med hvor vi ligger for det er trods alt flot at ligge nr. 2 når nu vores konkurrenter har meget breddere trupper end os.

Hvad kan vi gøre bedre for at opnå resultater her og nu ? Vi kan lære af de fejl vi har begået i de kampe vi har haft førhen, vi skal lære at spille anderledes end vi gør nu, vi har brug for flere planer. Vi har brug for at man handler hvis der sker fejl og retter op på dem, og vi har brug for at se sulten på banen. Den har jeg manglet og se de seneste 2 kampe.

Mod AGF forventer jeg at vi er klar fra 1 minut, er klar på modstanderens standarder hvor vi gentagne gange er blevet straffet af P. Mortensen, at vi udnytter vores hurtighed, at vores WB tør komme til indlæg, og at vores spillere tager chancen udefra. Desuden savner jeg mål på Set Pieces.

Jeg kan godt lide vores træner, men synes nogle gange holdet spiller alt for langsomt, her vil jeg gerne se lidt mere vildskab, at spillerne klemmer ballerne sammen og kæmper for logoet.

Og så lad os for helvede få en sejr på kontoen.

Selvom denne søndag gav et resultat vi ikke kan bruge så må i trods alt ha en god uge.

Synes godt om (1) Synes ikke om (4)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
561370 indlæg i 26852 tråde, 12580 registrerede brugere, 510 brugere logget ind(19 registrerede, 491 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^