SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Symbol politik og smittetryk (SydSiden Online)

skrevet af Jeller, , 22.04.2021, 05:33

Efter kampen mod FCN var der medier der har haft fokus på at der var udebanefans på Farum Park.

Dette problem er ikke et problem i forhold til Covid-19, men udelukkende et problem i forhold til at gældende retningslinjer ikke blev efterlevet.

Covid-19 smitter hverken mere eller mindre af at der er fans med tilhørsforhold til Brøndby. Havde der ikke været en lille forsamling af engageret fans der sang i 5 minutter i slutningen af kampen havde ingen noteret sig denne uoverensstemmelse.

Der er klart regler der skal overholdes i forbindelse med Covid-19, af hensyn til smittetryk, hvilket hovedsageligt handler om smitte opsporing og en klar identitets genkendelse. Ligeså vel som afstandskrav er reelle bekymringer.

Begge dele har der ikke været synderlig tegn på misligholdelse af disse regler, hvorfor regelovetrædelsen ikke skal ses i sammenhæng med Covid-19, men derimod imodstrid med FCNs retningslinjer.

Man kan spørge sig selv, hvorfor reglen med udebanefans overhovedet er indført i forbindelse med Covid-19. Det handler jo nok mest af alt om at det skal være muligt at straffe hjemmebane holdet for ikke at efterleve Covid-19 vigtige tiltag (se ovenfor) og i den forbindelse at der vil være en højere selv justits blandt de fremmødte i denne sammenhæng.
Når man så på bagkant erkender at de Covid-19 relateret vigtige tiltsg blev overholdt (hvilket vi må formode), så er dette fokus på overtrædelsen symbol politik, en storm i et glas vand og intet andet.

OBS: Kan vi prøve kun at have saglige og uddybende indlæg i denne tråd, uden de sædvanlige: de dumme, de gik overfor rødt, godt nok uden biler, men de skal fandeme overholde reglerne retorikken eller de korte 1 sætnings indlæg.

BTW: I forbindelse med alle disse afstandskrav forstår jeg ikke at man godt må tage ud og spise i en gruppe, men man må ikke sidde sammen i en gruppe på et stadion.
Det gør det helt sikkert langt nemmere for en kontrolenhed at følge op på om folk følger reglerne, men det giver da ingen mening at en far/mor med tre børn og ægtefælle skal sidde langt fra hinanden på den måde.
Jeg forstår ikke at man ikke kan købe gruppe billetter, hvor ved man altså kan være sammen med de personer man er nærmest. Man kan altid lave en begrænsning på Maks 6 personer, da der alligevel er ganske få familier i dk der er større og har det behov. Og det vil svare til det antal mennesker man de fleste steder kan sidde på en restaurant. Der er i mine øjne I hvert fald ingen logik i at man må sidde sammen på en restaurant indenfor men ikke på et fodboldstadion udenfor.
Man ville med denne tilgang også kunne opretholde en større afstand mellem grupperne, hvorfor man i højere grad kunne isolere smittekæden på tværs.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Synes godt om (7) Synes ikke om (22)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
561371 indlæg i 26852 tråde, 12580 registrerede brugere, 512 brugere logget ind(19 registrerede, 493 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^