SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

NF's positive problem (SydSiden Online)

skrevet af K-man, , 22.04.2021, 13:56

Efter en lang periode hvor den centrale midtbane og angrebet har givet sig selv står NF pludselig med flere valgmuligheder og et positivt problem.

Ankomsten af en skadesfri Pavlovic i form og ok præstationer af Slimane (samt Vigen, der også hver 2. gang spiller godt) har pludseligt givet forskellige muligheder for hvordan vi kan spille.

Med sejren i går er 3. pladsen og målsætningen næsten sikret. Jeg tror ikke på at AGF kan hente 10 point på os med kun 7 kampe igen (vi har 6) så vi kan ligeså gå ud og angribe.

Vi vil pludseligt kunne stille op med et meget offensivt udtryk på søndag mod Randers mod et hold der forventes at stille sig dybt. Faktisk får vi nu 2 kampe imod dem lige efter hinanden, hvor jeg håber NF vil gå gå benhårdt efter 2 sejre gennem et offensivt udtryk.

Jeg tror nøglen er Pavlovic i angrebet samt både Jobbe og Slimane på midten til at åbne et kompakt Randers hold op. Men hvem skal så på bænken. Hedlund, der virkelig har gjort det godt på det sidste eller Uhre, som er vores topscorer og på midtbanen vores darling Frendrup eller maskinen Rado, der virkeligt har hævet sit spil på det sidste og i går vel spillede en af sine bedste kampe.

Godt man ikke er NF og skulle vælge, men jeg ville sætte Hedlund og Frendrup på bænken og stille op med Rado som 6'er og 2 8'ere i Jobbe og Slimane. Pavlo til at søge mod bolden, mens Uhre skal løbe dybt. Slimane skal forsøge at linke op med Pavlo mens Jobbe skal supplere Uhres dybe løb.
Vi vil med både Uhre og Pavlo på banen samtidigt også have nogen i boksen at slå indlæg i mod.

Kom nu NF - lad os se angrebs fodbold på søndag foran 8.500 tilskuere der vil piske holdet frem og så må det briste eller bære ifht. for alvor at melde os ind i kampen om mesterskabet.

Synes godt om (6) Synes ikke om (2)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
561373 indlæg i 26853 tråde, 12580 registrerede brugere, 503 brugere logget ind(25 registrerede, 478 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^