SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Fredagskamp med liveband og happy hour!  |  Ændringer på Sydsiden til derbyet d. 14/4  |  Indkaldelse til ordinær generalforsamling d. 10/4  |  Programmet for forårets slutspil  |  Happy Hour i Hytten på søndag: Fadøl for blot 20 kr.!
Theis

E-mail

Aalborg,
17.04.2018, 08:36
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (7)

En ny "SønderjyskE"-sag? (SydSiden Online)

Kære alle

Torsdag d. 26. april spiller vi pokalsemifinale på hjemmebane mod FCM. En kamp der selvsagt er afgørende for vores muligheder for at vinde pokaltitlen for første gang i 10 år, men også en kamp, der højst sandsynlig vil have stor indflydelse på guldkampen.

Superligaens nummer 1, 2 og 3 kvalificerer sig til europæisk fodbold og nummer fire får muligheden for at spille en kamp mod det bedste hold fra nedrykningspuljerne om en billet til Europa, såfremt pokalvinderen er kvalificeret til europa på anden vis - ellers går den sidste europæiske plads til vinderen af pokalen.

Som Superligasæsonen er forløbet, er der ingen tvivl om, at vinderen af pokalsemifinalen mellem Brøndby og FCM er storfavoritter til at løbe med den samlede sejr. Hverken Fredericia eller Silkeborg har det store at skyde med, og selvom der før er sket mirakler i pokalturneringer, må der være omkring 95% chance for at den endelige vinder af pokalturneringen skal findes fra vores semifinalekamp.

Pt. ligger FCK på den 4. plads, som kun er spændende, såfremt mesterholdet også vinder pokalfinalen. Med 6 point op til FCN skal FCK til at rykke, hvis de selv vil have indflydelse på om de skal have tredjepladsen. Hvis ikke FCK har lukket hullet op til FCN inden de sidste tre superligakampe, kan det være en gevinst for FCK som klub, at spille mesterskabet tættere på enten FCM eller BIF. De har begge hold på hjemmebane, hvor FCK, som de spiller pt, vil være tæt på en favoritværdighed.
Hvis BIF vinder pokalen og FCK ikke har indhentet FCN, vil en BIF-sejr i Parken sjovt nok øge FCK's mulighed for at komme i europæisk i fodbold. Og samme scenarie gør sig gældende en uge senere, når FCM kommer i Parken. Har FCM vundet pokalturneringen, er incitamentet til at slå FCM mindre - såfremt man ikke har indhentet FCN.

Lignende forhold kan selvfølgelig gøre sig gældende for FCN, hvis de er blevet indhentet af FCK. Til gengæld ligger FCN's kampe mod FCM og BIF længere fra sæsonafslutning, så der er ikke det store i at spekulere så meget på dette.

Det er ganske får uger siden vi så en anden kamp i Superligaen, hvor det kunne betale sig at tabe. Vi kan synes både det ene og det andet, men i sidste ende handler det for en klub om at lave den bedste økonomi, skaffe de største oplevelser og få mulighed for at præstere på den størst mulige scene - derfor er overlevelse i superligaen så vigtigt og derfor er europæiske kampe så vigtige. Og selvfølgelig vil man være tilbøjelig til at yde mindre, hvis et af sæsonens store mål kan indfries ved at tabe.

Nu håber jeg ikke vi kommer i en sådan situation, men pt. er der meget der tyder på, at vi om en måneds tid igen har en sag at drøfte. Med mindre FCK rykker forbi FCN, vil de have stor interesse i hvor mesterskabet placeres.
Sådan bør det ikke være.

Løsningen? Tja, måske skulle man rykke pokalfinalen til efter sæsonafslutningen.

Hvad tænker I?

Vh Theis

MBerggreen

Aarhus,
17.04.2018, 08:43

@ Theis
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

En ny "SønderjyskE"-sag?

» Løsningen? Tja, måske skulle man rykke pokalfinalen til efter
» sæsonafslutningen.


Præcis som man har det gjort i stort set alle andre lande, italien undtaget af dem jeg lige kan komme på.

Holdet

17.04.2018, 08:52

@ Theis
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (0)

En ny "SønderjyskE"-sag?

Der er så bare lige den hage ved din teori, at hvis vi eller FCM vinder pokalen er det fuldstændigt ligegyldigt om pokalvinderen bliver nr. 1 eller 2 i ligaen. Dermed er der ikke ingen grund til at spekulere i at tabe med vilje.

Theis

E-mail

Aalborg,
17.04.2018, 08:59

@ Holdet
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

En ny "SønderjyskE"-sag?

» Der er så bare lige den hage ved din teori, at hvis vi eller FCM vinder
» pokalen er det fuldstændigt ligegyldigt om pokalvinderen bliver nr. 1 eller
» 2 i ligaen. Dermed er der ikke ingen grund til at spekulere i at tabe med
» vilje.

Cool - det havde jeg ikke fanget. Lad os da endelig slippe for flere spekulationer i forhold til at tabe kampe med vilje.

Munkeholm

17.04.2018, 12:54
(redigeret af Munkeholm
at 17.04.2018, 14:37)


@ Theis
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

En ny "SønderjyskE"-sag?

Der er ingen grund for FCK at tabe med vilje, bortset fra hvis de ikke ønsker mesterskabet skal ende på vestegnen. Dog tror jeg på de er ægte sports folk som tager deres erhverv seriøst, så frygter jeg egentlig ikke.

GringO#80#

E-mail

2640,
17.04.2018, 14:19

@ Munkeholm
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

En ny "SønderjyskE"-sag?

» Normalt er pokal finalen også efter afslutning af turneringen, men pga.
» rusland er den tidligere i år.
»
» Så ja der er ingen grund for FCK at tabe med vilje, bortset fra hvis de
» ikke ønsker mesterskabet ende på vestegnen. Dog tror jeg på de er ægte
» sports folk som tager deres erhverv seriøst, så frygter jeg egentlig ikke.

Pokal finalen er da aldrig efter sæsonafslutningen ? Sæson afslutningen er tidligere i år grundet VM i Rusland, men Pokalfinalen ligger som den ALTID har gjort.

Munkeholm

17.04.2018, 14:33

@ GringO#80#
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

En ny "SønderjyskE"-sag?

Du har ret, dog var pokalfinalen sidste år 25 Maj.

Serner

Hjemmeside

17.04.2018, 14:35

@ Munkeholm
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

En ny "SønderjyskE"-sag?

» Du har ret, dog var pokalfinalen sidste år 25 Maj.


Det handler om kirkeåret.
Pokalfinalen er Kristihimmelfartsdag, men den falder forskelligt år til år alt i forhold til hvornår påsken ligger. I år er det tidligt.


-Serner

GringO#80#

E-mail

2640,
17.04.2018, 14:16

@ Theis
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

En ny "SønderjyskE"-sag?

4 pladsen giver en EL Play off plads hvis Brøndby eller FCM vinder Pokal turneringen.

og da vi må formode at hverken Brøndby eller FCM bliver indhentet og slutter som nummer 4, så er det ligegyldigt for FCK hvem der bliver mestre.

For vinder Brøndby eller FCM pokal turneringen, så vil de via deres 1 eller 2 plads være kvalificeret til Europæiske kampe, derfor vil vil den ledige plads der kommer via pokal turneringen tilfalde 4 pladsen i ligaen, ligegyldigt om vinderen er mester eller ej. Dagene hvor taberen af en pokalfinale fik den ledige plads er forbi og derfor kan FCK ikke vinde noget ved at lade sig tabe til hverken FCM eller Brøndby.

FCK vil lide et kæmpe nederlag som hold og "klub" ved at ende udenfor top 3, det vil være et kæmpe slag i ansigtet og på deres egen opbyggede identitet.

Chester

Nørrebro,
17.04.2018, 17:37

@ GringO#80#
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

En ny "SønderjyskE"-sag?

»
» og da vi må formode at hverken Brøndby eller FCM bliver indhentet og
» slutter som nummer 4, så er det ligegyldigt for FCK hvem der bliver
» mestre.

Det er matematisk umuligt at blive 4'er som BIF eller FCM. Begge klubber kan mindst blive 3'er.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
540125 indlæg i 25977 tråde, 12369 registrerede brugere, 206 brugere logget ind(2 registrerede, 204 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^