SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Busture til de første udekampe!  |  Bustur til KMD Cup i Århus d. 11/1  |  Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.  |  Bustur til Vejle med kampbillet søndag d. 9/12!  |  Kom i Hytten til kampen mod Hobro på søndag!
Kongesovs(2)

09.10.2018, 12:21
(redigeret af Kongesovs(2)
at 09.10.2018, 14:08)
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (3)

Sidder sidste sæson stadig i baghovedet på os? (SydSiden Online)

Jeg læste det her interview med Michael Carrick (https://www.bbc.com/sport/football/45794995), hvor han fortæller om fiaskoen omkring Champions League finalen i 2009.

Jeg synes hele konceptet med depression, skyldfølelse osv. ovenpå sådan en oplevelse virker ekstremt spændende, især når man sætter det op imod sidste sæson og Horsens kampen. Kan det have noget at gøre med forsvarets præstationer i år? Er det en af grundene til at Röcker og Arajuuri er faldet så meget i niveau? Jeg føler det er muligt og nok også sandsynligt.

Jeg håber man har tilkoblet en særdeles dygtig sportspsykolog, for sådan en situation kan sætte sig tungt inde i spillerne.

Former Manchester United midfielder Michael Carrick says he suffered from depression for two years after the Red Devils lost to Barcelona in the 2009 Champions League final.

Carrick says the 2-0 defeat triggered the "biggest low" of his career.

It culminated, the 37-year-old says, at the 2010 World Cup in South Africa.

"It was my dream to be at a World Cup but the truth is I didn't want to be there. I wanted to be at home," said the ex-England international. Carrick blamed himself for the Champions League final defeat in Rome, after he gave the ball away in the build-up to Barca's opening goal. "I beat myself up over that goal," Carrick told The Times.

"I kept asking myself: 'Why did I do that? And then it [the depression] snowballed from there. It was a tough year after that. It lingered for a long time.

"I had won the Champions League the year before, but that was totally irrelevant. "It felt like I was depressed. I was really down. I imagine that is what depression is. "I describe it as depression because it wasn't a one-off thing. I felt bad or terrible after some games, but then you get over it in the next couple of days, but that one I just couldn't shrug off. It was a strange feeling."

---
Jeltsin (17:39): Pohls skarphed får Pukkis til at ligne et nyslebent samuraisværd

T-Mazz

09.10.2018, 19:39

@ Kongesovs(2)
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Sidder sidste sæson stadig i baghovedet på os?

Svært at sige, jeg tror på det måske har sat sig en smule i hovederne på dem, det var helt klart ikke nogen sjov oplevelse og være SÅ tæt på også smide det hele i 5 minut overtid.

På den anden side så tror jeg også på at Zornigers taktik er læst af de andre modstandere, og der er ingen plan B. Den her taktik den er så afhængig af det pres der skal komme fra midtbane spillerne, at det koster voldsomt når det ikke sidder lige i skabet med langsomme midtstoppere der står højt.


Jeg tænker bare... nu vi ikke blev mestre i sidste sæson, kan vi så blive det? Mener bare 81 point, vi scorede flest mål af alle 82 stks og vi lukkede færrest ind 37 mål. Alt peakede.. men det var ikke nok. Måske det også sidder i spillerne.

Iver

09.10.2018, 21:06

@ Kongesovs(2)
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Både/og

Tror det handler om at vinde kampe = selvtillid.

Vi har fået mange nye spillere, de skal lige spilles ind.

Bayern tabte 1-2 til man u i 1999, men allerede 2 år senere stod de i CL-finalen igen.

Bayern tabte finalen i 2012 på straffe til Chelsea, hvor Chelsea udligner til sidst. Og brænder straffe i forlænget spilletid.

Året efter var de der igen og vandt.

Klassespillere kan godt sætte sig ud over sådan noget. BIF blev også mester i året hvor vi tabte til Lodz.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
538699 indlæg i 25917 tråde, 12356 registrerede brugere, 232 brugere logget ind(31 registrerede, 201 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^