SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.07.2020, 11:57
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (11)

Aab-Brøndby nedtakt (SydSiden Online)

Efter en solid præstation mod FCN, hvor jeg selv blev narret til at tro, at vi faktisk kunne bygge noget, omend dødkedeligt, så dog noget solidt op ved at stå så dybt, selvom det tydeligvis påvirker os i front, kom jeg gevaldigt ned på jorden i går.

Jeg ved dårligt, hvad jeg skal sige om Marvin Schwäbe, som jeg ellers har rost på det seneste, fordi han vitterligt har set fornuftig ud.
I går ligner han en klovn stort set hele kampen. Han spillede som om, han var dehydreret og havde hjernerystelse på samme tid, og det meste af tiden virkede han panisk.
Hvis man efter så lang tid i klubben kan være så ynkeligt eklatant ringe stadigvæk, skal man bare væk, og jeg funderede over, om Stuttgart vil tage ham på en slags løntilskudsordningen bare for at slippe af med ham.
I går var ikke bare et udfald - det var målmandens bundniveau, der ligner noget fra en serie 6 kamp.

Jeg tror endvidere, vi må sande, at Jens Martin Gammelby aldrig bliver en profil i klubben, som jeg selv troede i sin tid. Jeg er helt enig med Morten Bruun, der kommenterede på, at JMG virkede panisk angst for at komme af med bolden, når han fik den, og alt hans initiativrigdom fra kampen mod PSE var væk.

Hjortur Hermansson var igen sit gamle forvirrede jeg, og er (igen) impliceret i et mål. Jeg ved virkelig ikke, hvad NF ser i ham, når han har Anton Skipper ude på bænken, der kunne blive den nye Per Nielsen, hvis han får tilliden.

Jeg undrer generelt helt enormt meget over, NFs konstante udskiftning på diverse positioner. Selvom Zorniger måske drev lidt rovdrift på nogle spillere, fordi de skulle spille alle kampe, så er en fast stamme af spillere den eneste måde at oparbejde kontinuitet på, hvilket også fører til bedre relationer på banen spillerne imellem.
Derfor forstår jeg heller ikke valget af Radosevic til at rende rundt som en hovedløs høne på otter-positionen, når han bare ikke kan finde sig til rette der.
Jeg ved godt, Frendrup er blevet helgenkåret uden at have udrettet noget endnu, men han virker stadig meget urutineret til at kunne varetage en så vital position med mange fejlafleveringer i går. Måske han skulle nøjes med indhop i en periode, så vi kunne få Tibbling tilbage i start-elleveren, der som en af de få kan kreere noget på egen hånd.

Én ting, der slog mig i går ved målet til 1-0, hvor Schwäbe laver en fejl, man ellers kun ser på U7 niveau, når rollingerne laver mislykkede finter, var, at NF inden Frendrups tilbagelægning, som jeg dog ikke ser noget odiøst i, af sine lungers fulde kraft skriger "spil nu fremad".
Dette får mig til at tro, at de 1700 tilbagelægninger vi ser i kampene ikke er noget NF lærer dem, men at det er noget, spillestilen tvinger dem til, fordi vi står så ekstremt dybt med stor afstand mellem kæderne.
Læg mærke til, at der ved Patrick Olsens mål, som på forunderligvis får lov at vade igennem forsvaret, ingen er til at presse op på ham, fordi der står fire mand lige foran Schwäbe, hvilket alt andet lige gør det noget nemmere at score.

Når vi hverken spiller seværdigt fodbold eller kan lukke af i forsvaret, ser det sort ud, og vi ligner endnu mere det middelmådige hold, vi er reelt også er blevet under NF, hvilket kun bestyrker mig i, at han ikke er den rigtige træner for holdet.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

SkitzoAllan

06.07.2020, 12:37

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Aab-Brøndby nedtakt

Spot on på mange af punkterne!

Jeg tænker man bare må konkludere, at vi har for mange der svinger sindssygt meget i niveau. Dog har HH, JMG, og Rado vel snart bevist, at de 90 procent af tiden bare er ringe.

I forhold til Niels Frederiksen er igår lidt svær. Boldomgangen var så ringe, og man lavede fejl på serie niveau, hvilket han ikke kan klandres. Men når vi har så svært ved at bygge spillet op pga et højt pres fra AAB havde det nok hjulpet, at droppe Rado og HH fra start, og i stedet spille anis/tibbling, og smide Jung ind på HHs plads, og lade bruus spille igen.

Doktorenergud

06.07.2020, 13:09

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (15)
Synes ikke om (0)

Aab-Brøndby nedtakt

Jeg sad fuldstændig måbende tilbage efter kampen. Mindes ikke at have set en så vanvittig vattet og ringe præstation fra stort set samtlige på banen. Er med på vi er i genopbygningsfase og bla bla bla, men når man spiller i en klub med det 3. største budget og de måske bedste træningsfaciliteter så er det simpelthen utilgiveligt, at man kan spilles rundt på røv og albuer af et middelmådigt Aalborg hold, der lige har fået en midtuge mavepuster, og som mangler deres uden sammenligning bedste spiller.

De sidste 15 kampe har budt på 4 sejre, 5 uafgjorte, 6 nederlag. Det er hvad det er. Der hvor filmen knækker for mig, er at indeholdt i de 15 kampe kan vi altså byde på nogle af de mest rederlige indsatser jeg mindes: Nederlag hjemme til AGF 24. november, 1-1 hjemme mod Hobro 15 december, 2-3 ude mod Horsens, 0-0 mod AGF hjemme og senest 0-2 ude mod Aalborg. 5 kampe ud af 15 hvor niveauet har været så rystende ringe, at det ikke er klubben værdigt.

Sad med en fin fornemmelse efter kampene mod skraldet og Nordsjælland, men alt den sparsomme optimisme fra de kampe er fuldstændig krakeleret efter præstationen i går. Jeg er simpelthen så trist og skuffet.

MadBoys

06.07.2020, 13:44

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Aab-Brøndby nedtakt

Mener det var JMG som spiller tilbage

Returnofthemack

2730 Lykke,
07.07.2020, 01:12

@ MadBoys
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Aab-Brøndby nedtakt

Ja, det er korrekt.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

ringnes

06.07.2020, 16:06

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (2)

Aab-Brøndby nedtakt

Jeg undrer mig over at der ikke er flere der nævner Vigen.
Han virkede på mig som en der overhovedet ikke turde modtage bolden, og når han så endelig fik den, så panikkede han den hovedløst videre til ingenting. Han bevægede sig ikke for resten af midtbanen. Og hver gang modstanderen havde bolden “kikkede” han bare fodbold. Hvis han mistede den, eller en af hans holdkammerater mistede den, slog han bare opgivende ud med armene - Meget bebrejdende.

Jeg synes han virkede som en spiller der gjorde resten af vores midtbane usikre og dårlige.

Og det er ikke fordi jeg ikke ser, at de andre på holdet ikke leveret, det gjorde bestemt ikke. Men jeg synes bare, at jeg så et svagt led i Vigen, og det synes jeg faktisk jeg har set flere gange fra ham i denne sæson.

Loxam1966

06.07.2020, 17:22

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (8)

Aab-Brøndby nedtakt

Folk har lovprist vores defensiv.

NF er ikke årsagen men Maxsø alene. Uden ham havde den del også sejlet.

NF raus NU!

kenro

06.07.2020, 17:50
(redigeret af kenro
at 06.07.2020, 18:01)


@ Loxam1966
 


Synes godt om (12)
Synes ikke om (6)

Aab-Brøndby nedtakt

Jeg forstår simpelthen ikke mange folk herinde.

Vi har valgt FCN vejen, folk har skreget på unge MC spillere? Det har vi fået. Unge spillere som skal ind og vise at de er fuld på højde med de unge spillere som FCN og FCM bruger. Det er de bare ikke endnu?

Vi vil stadig spille med i top tre helst top to. Men det kommer ikke til at ske de første 10 år, Hvorfor?

Fordi vi ikke bare kan vælge de bedste talenter som vi kunne i 90erne og start 00erne, her er der stor konkurrence fra alle FC klubberne,

Vi kan heller ikke bare hente de bedste danske spillere i superligaen, her er FCK, FCM langt foran os?

Vi har berøringsangst for kapital udefra, vi ønsker ikke at dem der betaler skal bestemme noget eller lave noget om?

Jeg tror vi ender som et godt stabilt hold, som ikke kommer i nærheden af mesterskabet de næste mange år, men også er for gode til at rykke ned.
Det kan så være at vi som FCN en gang imellem, med 10 til 15 års mellemrum spiller med om mesterskabet.

Se det i øjnene, det er nye tider vi er blevet overhalet sportsligt og økonomisk af FCK og FCM og det skulle ikke undre mig at andre klubber kommer bulderende bagfra med udenlandsk kapital i ryggen og smutter forbi os de næste par år.

Inden i sender en fatwa i retning af mig så vil jeg bare slutte af med at sige at jeg selv er en af dem der kræver mesterskaber, salg af talenter til 100 mill. smukt fodbold og alt det vi VAR kendt for snart 20 år siden.

Brøndby til jeg dør :-)

Frenander

06.07.2020, 17:56

@ kenro
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (7)

Aab-Brøndby nedtakt

Men er du for eller imod Zorniger?

Reg: sorry for one-liner :)

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.07.2020, 22:32

@ kenro
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (3)

Aab-Brøndby nedtakt

Men fordi klubben udviser tabermentalitet i dens ageren, behøver vi ikke også gøre det.
Brøndby IF som brand kan ikke holde samme værdi, hvis der går 10 år, før vi er med, hvor det er sjovt igen, så vi ender som en mindre version af Leeds, hvor folk efterhånden har svært ved at tro på, at de var i semi-finalen i CL i 2001.
På et tidspunkt, og dette før vi bliver uattraktive, bliver vi pine død nødt til at lukke en storinvestor ind, for uanset hvor romantisk det end er at have ægte vestegnsdrenge på holdet, så kan man ikke spare sig til succes.
For det ér dyrt at købe billigt. Vi ser det med materialet, vi har til rådighed, og vi ser det i en træner, der ikke ved, hvordan han vil spille fodbold.
Uanset hvor meget en proces, vi er inde i, så skal spillerne kunne vise, at de følger en klar og tydelig spillestil, hvilket pt ikke er muligt, fordi jeg simpelthen ikke tror, at de ved, hvordan NF vil spille fodbold.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Lunkne

07.07.2020, 09:06

@ kenro
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Aab-Brøndby nedtakt

Det er ikke et "enten eller" spørgsmål. Det er ofte, at der kommer indlæg som disse, hvor det sluttes af med "Brøndby til jeg dør!!!!", eller "støt nu drengene!!!!!!" osv. Man kan altså godt være kritisk over de enkelte præstationer, uden det betyder, at man ikke går på stadion, eller at man parkere Volvoen ude foran Nillers kolonihavehus, og kaster brosten igennem ruden :)

Jeg elsker, at vi giver talenterne spilletid+tillid, og jeg kan bestemt se fremskridt hos Jobbe, Anis og Frendrup. Når Skipper forhåbentlig snart bliver kørt i stilling i stedet for Hjörtur, Kabongo i stedet for Rosted, tror jeg på, at de tager nogle hastige skridt i deres udvikling.

Men når vi igen levere så skidt en indsats, som tilfældet var i søndags, er det da helt på sin plads at forholde sig kritisk til det. Det er jo ikke første gang under NF, at spillerne ikke har noget offensivt at skyde med, og virker totalt desorienteret. Rent taktisk, forstår jeg heller ikke dispositionen af Rado i stedet for Slimane eller Tibbling, når vi ved, at Aab kommer med et højt aggressivt pres. Og at Jung igen er lagt ud på VWB, giver heller ingen mening for mig. I Søndags havde vi da netop brug for hans rolige pasningsfod nede bagfra.

Jeg kræver ikke et mesterskab NU, men jeg kræver satme, at vi viser aggressivitet, motivation og offensiv spilleglæde. Og så skal vi som minimum kunne spille lige op med et Aab hold, der kommer fra et pokalfinale nederlag 3 dage forinden, samt mangler deres vigtigste offensive kort. Og når den defensive organisation ligeledes svigter, bliver jeg sgu en anelse bekymret.

vegaz

E-mail

06.07.2020, 21:13

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (2)

Aab-Brøndby nedtakt

Never change a winning team.

Men det gør NF med glæde og altid med samme resultat.
Alt lignende bare det Brøndby vi kender fra den seneste tid. Total panik i forsvaret, ingen offensiv og fejl på fejl.

Ja, NF kan ikke gøre for at folk ikke kan lave en aflevering, men så kan han satanedme udvise noget autoritet og fortælle spillerne at det l*rt de laver, kan de gemme til reserveholdet. Det er vel ikke så svært at fortælle spillerne at de bare skal losse bolden væk eller udover siden efter den 5. fejlaflevering.

De 2 mål AaB får kommer jo af en kæmpe fejl fra forsvaret og målmanden.
AaB var jo tandløse udover det vi forærede dem.

Han har 5 udskiftninger at gøre godt med, så hvis han ved at Bruus kun kan spille 60-65 min. så starter man stadigvæk med ham og skifter ham ud.

Jeg har set nok af Rado, han er simpelthen så gudsjammerlig. Han kan INTET andet end at losse hårdt til bolden, så den ryger over mål.
Han er fejlplaceret, dårlig med bolden, dårlig til afleveringer, dårlig til at dække op. VÆK!
Hermansson er lige så elendig med bolden og kostede (igen) i går et mål på en fejlaflevering. VÆK!

Det er mig en gåde at han skifter så meget ud hele tiden og at han stadigvæk giver spille tid til Hermansson og Rado. Brug de unge, dvs. Skipper, Bruus, Frendrup, Jobbe i start-11'eren. Vi har ikke mere at spille for denne sæson (udover at undgå at blive kørt på røv og albuer ud af fcmuh og fck) og kan lige så godt vende de unge til tempoet i ligaen.
Jeg håber virkelig at CV ved hvad han gør, lige nu gruer jeg for fremtiden specielt med NFs manglende koncept. Jeg kan leve med at vi står defensivt godt ude og spiller til 0 og så vil fremover isen på hjemmebane og lave mål. Men lige nu er der hverken hoved eller hale i noget som helst hvad han foretager sig. Ja, det er en middelmådig truppe, men derfor kan man stadigvæk godt implementere et koncept og nogle mønstre.

Doktorenergud

06.07.2020, 22:40

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Slettede indlæg

Hvorfor søren er flere af indlæggene i denne tråd slettet? Når man tager præstationen i seneste kamp i betragtning har det da været en sober tråd indtil videre?

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.07.2020, 22:45
(redigeret af Returnofthemack
at 07.07.2020, 01:09)


@ Doktorenergud
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

Slettede indlæg

Moderators veje er uransagelige

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Moderator

07.07.2020, 08:35

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Slettede indlæg

Næ, det er de såmænd ikke.
Vi modererer bare efter egne regler. Når folk nu stadig ikke kan finde ud af det.

https://brondbysupport.dk/sso/forum...category=0&order=last_answer

Troels

Melby,
07.07.2020, 08:49

@ Moderator
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Slettede indlæg

Moderators prioriteringer er uransagelige. Folk hælder lort ud over hinanden og bruger forum som private en-til-en diskussionsfora men I har efter år uden særlig moderation fokus på overskydende tekst...seriøst!

On-topic.
AaB kampen var en lorte indsats over hele linien og flere spillere beviste endeligt at de bør være historie snarest.
På træner fronten ved jeg ikke hvad jeg skal tænke, jeg har været glad for defensiven på det seneste og vil nok ikke klandre NF for sammenbruddet men jeg håber stadig CV ser på muligheder for at erstatte NF med en fra en højere hylde


» Vi modererer bare efter egne regler. Når folk nu stadig ikke kan finde ud
» af det.
»
» https://brondbysupport.dk/sso/forum...category=0&order=last_answer

Doktorenergud

07.07.2020, 08:53

@ Moderator
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Slettede indlæg

Det er da forståeligt at I sletter indlæg hvor der svares med 3 linjer på et 2 siders indlæg der er kopieret over... Men hvorfor sletter I indlæg hvor der er efterladt en lille del af det oprindelige indlæg for at skabe kontekst i svaret? Det virker fuldstændig håbløst... og hvis det er et problem ift server kapacitet hvorfor sletter I så ikke bare muligheden for at kopiere indlægget over i svaret, eller blot sletter det kopierede indlæg og lader svaret blive stående så debatten kan fortsætte???

22227

06.07.2020, 22:52

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (12)

Aab-Brøndby nedtakt

Jeg synes faktisk at vores spiller trup er ok, men NF kan ikke forvalte den, den tid NF har været i klubben er spillerne tydeligvis blevet fysisk ringere, tidligere stærke pres spillere så som Tibling, Vigen er overhovedet ikke i samme form som under AZ ledelse, spillerne mangler tydeligvis hurtighed, genpres er blevet halvhjertet, jeg stiller gerne op i den lange kø af fans der gerne meget hurtigt ser NF som fortid i BIF, og samme lange kø af fans der gerne så AZ tilbage på trænerposten.

Stingaaa

07.07.2020, 09:17

@ 22227
 


Synes godt om (14)
Synes ikke om (4)

Aab-Brøndby nedtakt

Det var i den grad en kollektiv offday mod Aab. Vores tre bedste i foråret, Schwabe, Maxsø og Frendrup var elendige. Samtidigt havde ingen af de øvrige niveauet til at gøre en forskel.

Selvfølgeligt er det skuffende.

For mig er det en forventelig skuffelse. Vi er begyndt at spille med et hold, hvor de offensive kvaliteter er til at overse, samtidig med at vi bruger en del unge og urutinerede MC spillere.

Det er den slags kampe der kommer, når man har en trup som vores.

Betyder det så at NF skal fyres og AZ skal tilbage?

Ikke i mine øjne. AZ er forevigt fortid i klubben og jeg er sikker på, at vi har NF lige så længe som CV ikke mener han har et bedre alternativ til jobbet.

Når NF nu er vores træner, så fortjener han som minimum at blive behandlet fair af klubbens egne fans.

Har har efter min opfattelse præsteret over forventning: Jeg havde ikke troet på at vi ville havne i mesterskabsslutspillet efter vinterens farvel til de største profiler.

Jeg havde ikke troet, at vi havde Bruus, Slimane, Jobbe og Frendrup, som ville spille kontinuerligt i Superligaen.

Jeg havde ikke troet at vi ville have et forsvar, som mod FCK, AGF, FCN og FCM (På tidspunktet hvor vi møder dem nr. 1,2,3 og 4 i ligaen) kun ville lukke et mål ind.

Derimod kommer det ikke som en stor overraskelse, at vi med vores nuværende materiale løber ind i offdays.

dr. køge

Hjemmeside

07.07.2020, 09:29

@ Stingaaa
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Aab-Brøndby nedtakt

Man kunne sige at vi havde en kollektiv offday ja. Man kunne også hylde AAB og sige at de havde læst på lektien og slog os på taktikken. De vidst jo præcis hvor de skulle presse os, for at få os til at spille bolden op gennem midten- og derfra satte de presset ind og fik erobret bolden hurtigt. Pres Schwabe så han ikke fik tid til lange udspark, og så kom de tonsende i presset.
Det var flot, for vi havde ikke en plan b, selvom jeg hurtigt kunne se hvad de ville. Den taktik har vi vundet de sidste par kampe på, den gik ikke længere. Godt spillet. Men med det nye sammensatte hold, får vi nogle op og nedture før det forhåbentlig bliver rigtig godt.

---
Fan af Brøndby IF siden Faxe tribunen var en grusbunke (og så gammel er jeg endda ikke).

Loxam1966

07.07.2020, 16:01

@ dr. køge
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Aab-Brøndby nedtakt

Bittert at deres træner vidste hvordan vi kunne besejres. Gad godt ha en træner med sådan en viden

dr. køge

Hjemmeside

07.07.2020, 19:14

@ Loxam1966
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Aab-Brøndby nedtakt

» Bittert at deres træner vidste hvordan vi kunne besejres. Gad godt ha en
» træner med sådan en viden

Stop dig selv. Det er fodbold, og det er sådan cirka det som spillet går ud på. 11 spillere på banen, og en træner der lægger taktikken.

---
Fan af Brøndby IF siden Faxe tribunen var en grusbunke (og så gammel er jeg endda ikke).

Loxam1966

07.07.2020, 19:26

@ dr. køge
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (4)

Aab-Brøndby nedtakt

» » Bittert at deres træner vidste hvordan vi kunne besejres. Gad godt ha en
» » træner med sådan en viden
»
» Stop dig selv. Det er fodbold, og det er sådan cirka det som spillet går ud
» på. 11 spillere på banen, og en træner der lægger taktikken.

Og her fejler NF

Macbane

08.07.2020, 09:25

@ dr. køge
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Aab-Brøndby nedtakt

Denne kan du vende om og sige det samme om NF mod FCN hvor vi vinder 2-0. Der er det NF der outsmartede FCN.

Doktorenergud

07.07.2020, 09:57

@ Stingaaa
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (4)

Statistikkerne taler for sig selv

Men vi har ikke bare et par ”udfald”. Vi er blevet et decideret ordinært, og defensivt orienteret hold. Jeg vil faktisk gå så langt så jeg ville ønske, at vi bare spillede ligesom vi gjorde under TF. Ja det var frustrerende at bolden blev trillet rundt i uendelige ligegyldige trekanter, men vores udgangspunkt var da trods alt et forsøg på offensiv fodbold.

Vores kampstatistikker taler altså sit helt tydelige sprog. De giver et meget præcist billede af vores forfatning.

Vi er nr. 10 i ligaen ift. antallet af afslutninger. Tager man blokerede afslutninger med i den ligning er vi nr. 12. Vi er nr. 14! over dueller vundet langs jorden, vi er nr. 10 med vundne luftdueller (og vi stiller altså med 3 centerforsvarer). Vi har takket være Wilczek samlet scoret mange mål, men statistikkerne taler sit tydelige sprog. Vi er nr. 11 på listen over expected goals, snævert foran mastodonter som Horsens, Hobro og Lyngby. Til sammenligning var vi med afstand det mest afsluttende hold samtlige 3 sæsoner under AZ (herunder den halve med Retorv).

Vi har skiftet spillestil bl.a. fordi vi skulle være mere pragmatiske og spille resultatorienteret. Vi har byttet 2 x sølv, 3 x pokalfinaler og 3 x Europa med en (hvis vi er heldige) fesen 4. plads og INGEN Europa.

Havde vi ikke fået et par ordinære talenter spillet ind i startopstillingen kunne denne sæson ikke betragtes som andet end en kolossal fiasko.

http://www.superliga.dk/performance...ter-superliga-2018-2019?tab=team

Stingaaa

07.07.2020, 10:20

@ Doktorenergud
 


Synes godt om (12)
Synes ikke om (5)

Statistikkerne taler for sig selv

@Doktorenergud

Jeg ser ingen som omtaler vores spil som hverken sprudlende eller offensivt.

-Det været efterspurgt, at vi skal spille med flere egne talenter.

- Det har været efterspurgt, at vi skal bygge holdet op ud fra en solid defensiv.


Ovenstående er vi i gang med nu. Ret beset, så har vi kun Maxsø som kunne gøre sig forhåbning om at komme på holdet i FCK/FCM.

Hvad er dine forventninger, med kvaliteten af vores nuværende trup?

Jeg kan se at vi med de rette indkøb: Corlu er allerede på plads, en stærk angriber og en stærk VB, kan være på vej mod bedre tider. Samtidig med at vi har en ung trup, hvor der kan sælges spillere og tjene penge på dem.

Hvis der er noget som skal kritiseres, så er det IMO årelang dårlig forvaltning og ledelse af klubben, som gør at vi helt overordnet er i den nuværende situation.

Kritik bør rettes de rette steder.

Bif I Blodet

Hjemmeside E-mail

Slagelse,
07.07.2020, 12:51

@ Stingaaa
 


Synes godt om (11)
Synes ikke om (2)

Statistikkerne taler for sig selv

» Kritik bør rettes de rette steder.

Helt enig... Og så bør der i øvrigt også sættes koldt vand i blodet, for forventninger om Medaljepladser og Europa-bold hvert år et urealistiske i øjeblikket...
Og skulle vi endelig kvalificere os, ville vi få røvfuld, indtil holdet er klart...

Hvis folk ville acceptere, at holdet skal bygges fra bunden, og fra forsvar til angreb, de dårlige kampe/off-days, samt at det tager lidt mere tid end et par uger at færdiggøre, så ville vi være nået langt......

Men herinde ser jeg stort set kun skrig om Guld Nu!, fyr NF, AZ tilbage, Og fuldstændige urealistiske krav om diverse nye spillere..........

---
Fodbold kan også spilles på amerikansk....

Patte

07.07.2020, 13:19

@ Bif I Blodet
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

Statistikkerne taler for sig selv

» Helt enig... Og så bør der i øvrigt også sættes koldt vand i blodet, for
» forventninger om Medaljepladser og Europa-bold hvert år et
» urealistiske i øjeblikket...

Præcis... er da enig i, at spillet, vores bundniveau og indstillingen er skuffende. Klart! Men når folk snakker Europa-bold falder jeg sgu næsten ned af stolen. Vi har ikke været i europæisk gruppespil i 15 år! Og for 15 år siden havde vi et langt bedre hold end vi har haft de sidste mange år.

Alligevel ser folk det som en kæmpe skuffelse, når vi ikke klarer kvalifikationen. Jeg forstår det ikke...

Macbane

07.07.2020, 13:22

@ Bif I Blodet
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (4)

Statistikkerne taler for sig selv

Det er fuldstændig korrekt! Folk der stadig vil have AZ tilbage har ikke forstand på hvad det er der skal til før vi kan kalde os et tophold igen.

Folk blev(nogle er stadig) så blinde overfor virkeligheden, fordi vi under AZ var det vi "var engang". Det er bare ikke noget du kan bygge et storhold op på alene.

AZ var genial til v1 af denne her pres stil vi fik implementeret. Han skulle have været ude allerede efter år 2 og erstattet af en træner med samme spillefilosofi blot v2 eller v3. En der kunne viderudvikle stilen. AZ sad fast i fortiden og ville ikke udvikle sig.

Nu ligner det vi med CV har fået noget der kan noget. Jeg vil stadig sige at NF har vist mere i hans tid i BIF med et ringere hold, end TF gjorde i de 3 år han var her. Muligt vi ikke har set et offensivt koncept. Men defensiven er der kommet meget bedre styr på end der længe har været.

Lunkne

07.07.2020, 14:07

@ Macbane
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (3)

Statistikkerne taler for sig selv

Du skriver at det optimale ville være, at vi havde fået en træner ind, som kunne føre Zornigers ekstreme presfilosofi videre. Det er jeg 100% enig i, men når du så længere nede skriver, at NF har vist mere end TF, kollidere dine to påstande med hinanden, efter min mening.

Jeg synes bestemt ikke, at NF var den rette mand til at videreføre Zornigers stil. Vi gik fra en simpel plan(lidt for simpel til tider), til en overkompliceret og naiv taktik, der aldrig vil kunne fungere i en liga som den danske Superliga; mange hold der stiller sig ned og parere, for dårlige baner til at praktisere teknisk poleret fodbold, vi har ikke råd til de spillere, som vil kunne føre taktikken ud i livet. Og der er sikkert flere...

Macbane

07.07.2020, 14:16

@ Lunkne
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Statistikkerne taler for sig selv

Så har jeg formuleret mig forkert. NF er på ingen måde den rigtige i forhold til det der blev startet med AZ. Det skal vi lige have på det rene.

Men i forhold til det materiale der er nu og det jeg synes NF bliver svinet for, så er jeg faktisk lidt imponeret over at han har fået bygget en så god defensiv med omskolede backs osv.

Hjulmand havde måske været den rigtige. Men at vi ikke har kunne finde andre end NF skyldes nok vores daværende meget inkompetente Sportschef Ebbe Sand. Her tror jeg CV nok skal komme med noget godt, når den tid er. Spørgsmålet er så om det bliver nu her til sommer eller næste år. Tror lige meget hvad ikke de fyrrer NF uden at have en solid plan og erstatning.

Loxam1966

07.07.2020, 16:05

@ Macbane
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (4)

Statistikkerne taler for sig selv

»
» Nu ligner det vi med CV har fået noget der kan noget. Jeg vil stadig sige
» at NF har vist mere i hans tid i BIF med et ringere hold, end TF gjorde i
» de 3 år han var her. Muligt vi ikke har set et offensivt koncept. Men
» defensiven er der kommet meget bedre styr på end der længe har været.

Pga Maxsø ikke NF

Macbane

08.07.2020, 09:24

@ Loxam1966
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Statistikkerne taler for sig selv

Jeg vil mene at Agger, Dumic, Riza og Larsson (Han var også god før AZ kom) ikke er en ringere bagkæde end Maxsø, Rosted, Jung, Gammelby og en omskolet MC angriber der aldrig har spillet wingback i sit liv.

Jeg er med på Maxsø gør en kæmpe forskel, men jeg er meget mere tryg ved vores defensiv end jeg har været i 15 år.Dette kommer af at vi har et træner setup der kan andet end at tale processer. Vores trænerteam har vist der er en udvikling.

JesperNord

07.07.2020, 13:28
(redigeret af JesperNord
at 07.07.2020, 13:37)


@ Bif I Blodet
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Statistikkerne taler for sig selv

»
» Hvis folk ville acceptere, at holdet skal bygges fra bunden, og fra forsvar
» til angreb, de dårlige kampe/off-days, samt at det tager lidt mere tid end
» et par uger at færdiggøre, så ville vi være nået langt......
»

Jeg er enig i det du skriver om tålmodighed, men lige nu føles det som om, at vi venter forgæves på noget, som vi alle kan se ikke bliver til mere. Vi mister faktisk bare tid.

Der er mange problemer i vores elskede klub, men den største er og bliver den kontinuerlige konstante omsadling til noget nyt. Lige nu er der ingen tegn på, at den nuværende træner har formået at indkøre et spil, som er i tråd med vores strategi. Hvis vi bare forsøgte og alle kunne se og genkende det på banen, som matchede vores filosofi eller blot have lidt offensivt pondus, så tror jeg, at mange af os var rede til at være tålmodige. Problemet er bare, at vi her 1 år efter ikke ser noget mønster, eller nogle tegn på forbedring.

Alle de unge spillere, som kommer igennem systemet, ville også drage meget større fordel af, at vi havde et klart system og en klar filosofi der var strømlinet fra U-holdene til Superligaholdet. Der er en grund til, at fc-klubberne har succes: de holder fast i den samme opskrift i flere år i træk! Vi sadler om hurtigere end vinden blæser. Og dét er det mest frustrerende.

Hvis NF er brandslukker, så bør dette meldes ud, for vi kan sgu da alle se, at vi er fucking miles away fra vores tidligere koncept og vores mål og visioner herom. I en periode kunne man godt acceptere at skulle bruge lidt længere tid på at komme på rette spor, men helt ærligt, så er alle udmeldinger i øst og vest (F.eks. om Atletico Madridd) kun noget der bremser klubbens udvikling og potentiale.
Vi er gået fra 4-4-2 til 4-3-3 til 3-5-2. Vi er nødt til at have et fast mønster, spil og en filosofi, som er klokkeklar, så vi kan rekruttere de rette spillere og trænere.

Loxam1966

07.07.2020, 16:04

@ Bif I Blodet
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Statistikkerne taler for sig selv

» » Kritik bør rettes de rette steder.
»
» Helt enig... Og så bør der i øvrigt også sættes koldt vand i blodet, for
» forventninger om Medaljepladser og Europa-bold hvert år et
» urealistiske i øjeblikket...
» Og skulle vi endelig kvalificere os, ville vi få røvfuld, indtil holdet er
» klart...
»
» Hvis folk ville acceptere, at holdet skal bygges fra bunden, og fra forsvar
» til angreb, de dårlige kampe/off-days, samt at det tager lidt mere tid end
» et par uger at færdiggøre, så ville vi være nået langt......
»
» Men herinde ser jeg stort set kun skrig om Guld Nu!, fyr NF, AZ tilbage, Og
» fuldstændige urealistiske krav om diverse nye spillere..........

NF skal ha tid???

Az ikke????

22227

07.07.2020, 21:35

@ Bif I Blodet
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (5)

Statistikkerne taler for sig selv

Sorry, vi er rigtig mange der drømmer om at vi får AZ tilbage

Doktorenergud

07.07.2020, 17:28

@ Stingaaa
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Statistikkerne taler for sig selv

» Jeg ser ingen som omtaler vores spil som hverken sprudlende eller
» offensivt.

Haha - nej forståeligt nok;-)

En stærk defensiv er grundstenen i samtlige taktikker, men den kan blive for dyrt købt, hvis taktikken intet offensivt har at byde på. Horsens og Sønderjyske har også stærke defensiver, men hvis man ikke formår at udvikle den offensive del af spillet, så bliver man præcis det som vel er een af de største falliterklæringer, en kopi af de middelmådige røvsyge betonhold der er så mange af i ligaen, bare med en anelse mere kvalitet i truppen. Det er da ikke et succeskriterie der er værd at stile efter.

Jeg bebrejder ikke NF noget. Ledelsen har lagt planen og ansat træneren, og CV udtalte selv, at vi stiler efter en Atletico Madrid light version. Det ser ud til vi allerede er nået det mål - og det er sgu trist.

22227

07.07.2020, 21:33

@ Doktorenergud
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

Statistikkerne taler for sig selv

Godt skrevet, den nye sæson kan bliver noget af en ørkenvandring, hvis det her skal forsætte, så vil man sandsynligvis også opleve at tilskuerne begynder at sive, kan oplyse at jeg ikke gider at køre fra fyn til Brøndby for at opleve en ordinær gang boldflytteri, AZ var årsagen til at jeg plus mange flere trofast har taget turen til Brøndby hveranden søndag for at blive underholdt, og det blev vi til fulde under AZ tiden.

niear960

07.07.2020, 14:31

@ Stingaaa
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Aab-Brøndby nedtakt

» Det var i den grad en kollektiv offday mod Aab. Vores tre bedste i foråret,
» Schwabe, Maxsø og Frendrup var elendige. Samtidigt havde ingen af de øvrige
» niveauet til at gøre en forskel.
»
» Selvfølgeligt er det skuffende.
»
» For mig er det en forventelig skuffelse. Vi er begyndt at spille med et
» hold, hvor de offensive kvaliteter er til at overse, samtidig med at vi
» bruger en del unge og urutinerede MC spillere.
»
» Det er den slags kampe der kommer, når man har en trup som vores.
»
» Betyder det så at NF skal fyres og AZ skal tilbage?
»
» Ikke i mine øjne. AZ er forevigt fortid i klubben og jeg er sikker på, at
» vi har NF lige så længe som CV ikke mener han har et bedre alternativ til
» jobbet.
»
» Når NF nu er vores træner, så fortjener han som minimum at blive behandlet
» fair af klubbens egne fans.
»
» Har har efter min opfattelse præsteret over forventning: Jeg havde ikke
» troet på at vi ville havne i mesterskabsslutspillet efter vinterens farvel
» til de største profiler.
»
» Jeg havde ikke troet, at vi havde Bruus, Slimane, Jobbe og Frendrup, som
» ville spille kontinuerligt i Superligaen.
»
» Jeg havde ikke troet at vi ville have et forsvar, som mod FCK, AGF, FCN og
» FCM (På tidspunktet hvor vi møder dem nr. 1,2,3 og 4 i ligaen) kun ville
» lukke et mål ind.
»
» Derimod kommer det ikke som en stor overraskelse, at vi med vores nuværende
» materiale løber ind i offdays.

Du har så ret, men der er nogle få herinde der ikke kan eller vil se det

Lunkne

07.07.2020, 15:42

@ niear960
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Aab-Brøndby nedtakt

Ren nysgerrighed: hvad er din holdning egentlig til den nuværende situation? Jeg ser dig stort set kun i debatterne, når Zornigers navn figurere. Så er du klar til at trække i den modsatte retning, med en meget kortfattet statement.

Ikke, at jeg synes der kommer noget konstruktivt ud af at diskutere et comeback til Zorniger, drømme os tilbage til vores 2 gyldne sæsoner under AZ eller dyrke "hvis Zorniger havde være træner"-hypotesen, men hvad mener du selv om bl.a. kampen i søndags?

niear960

08.07.2020, 08:52

@ Lunkne
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Aab-Brøndby nedtakt

men hvad mener du selv om bl.a. kampen i søndags?

Den var godt nok elendig ingen tvivl om det, men når man ser på den trup NF har at arbejde med især orffensivt og MC talenter der skal være med fordi de er talenter så er kritikken af træner teamet skudt helt forbi, og talen om AZ er jo fortvivlende elendig,forstil jer AZ med den nuværende trup, han ville slet ikke kunne håndtere den.

22227

08.07.2020, 11:26

@ niear960
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (3)

Aab-Brøndby nedtakt

Vores spillermateriale er altså ikke så ringe som nogen vil gøre det til, men når vi har en træner der ikke formår at bringe dem i en tilfredstilende fysisk form. Spillere der kunne præstere under AZ er lige pludselig blevet ringe, som Tipling og Vigen, nej men de er i en fysisk tilstand der er alenvidt fra den form som AZ kunne få dem i

Loxam1966

07.07.2020, 16:09

@ niear960
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Aab-Brøndby nedtakt

» »
» » Derimod kommer det ikke som en stor overraskelse, at vi med vores
» nuværende
» » materiale løber ind i offdays.
»
» Du har så ret, men der er nogle få herinde der ikke kan eller vil se det

Han har ikke ret og heller ikke dig. I en skod liga er vi totalt sat.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
555403 indlæg i 26613 tråde, 12583 registrerede brugere, 269 brugere logget ind(2 registrerede, 267 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^